Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от TerzievG »

Миналата седмица имаше десетина души,не пипна шаран (защо ли)... Аз хванах 18 каракуди 150-250 грама.Един човечец цял ден хвърляше спининга но не му удари(защо ли),аз бях на тапа с рибка... а за цял ден не видях никъде да подгони щуката(защо ли)...
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

TerzievG написа:Миналата седмица имаше десетина души,не пипна шаран (защо ли)... Аз хванах 18 каракуди 150-250 грама.Един човечец цял ден хвърляше спининга но не му удари(защо ли),аз бях на тапа с рибка... а за цял ден не видях никъде да подгони щуката(защо ли)...
Лоша работа. Като чуя ,,10 лв. такса и каквото хванеш го вземаш,,- лошо ми става.
Нямам против да не хвана нищо защото съм некадърник или защото не кълве или за каквото и да е друго ама да мяташ цял ден в празен гьол и да храниш през 15-20 минути и да стреляш с прашката червеи е луда работа. Кой знае колко ли ни се смеят от страни. :finga: :smt041 :butthead: :smt035
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Преди таксата неше 5 лева и шарана се плащаше отделно.Шом е станал 10 лв. и каквото си хванеш - работата е ясна!Та аз в началото там съм виждал с очите си шарани и амури по 10+ кг. и щуки като крокодили.Няма начин да ги дава само срещу 10 лв. такса.
Изображение
Изображение
badema
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от badema »

Рибарник Бадема е затворен за спортен риболов до края на месец април.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Днес бях на Трофея.Каракуди около 250-350 грама 12-13 броя за един следобед,шарани скачаха но не пипнаха на нищо.Поне се показаха че ги има, може да не са много но ги има.
Много се ядосах сутринта на следното нещо, което става тенденция напоследък.Първия водоем на Войводиново , циментовия както му викат, изпразнен на половина ,явно са правили нещо, Трофея в 11 часа още беше заключен а водоема след Трофея (те са два водоема на едни собственици) единия , който беше 10 лв.квот си хванеш беше източен и част от рибата прехвърлена в другия водоем , който е 5лв. такса и рибата се плаща.Демек ако си мислил да отидеш на определен водоем,правил си си определени планове какво и къде ще ловиш,взел си пари ,които си мислил че ще ти стигнат може да се окаже че сметките са ти без кръчмар.И това не е само смо днес.Освен това на никой не му пука че ти ловиш риба и се опитваш пазиш някаква тишина, едни пуска помпа, друг пали агрегат трети пуснал стадо патки из водоема , четвърти блъска с дърво по ламарина да плаши корморана а на Войсил пазача през пет минути хвърляше пиратки на един метър от мен по същата причина.Луда работа :axe:
Изображение
ozzyodd
новобранец
новобранец

Мнение от ozzyodd »

здр колеги.искам да попитам някой знае ли какви са условията на платеният до трофея(от лявата му страна като идваш за него) и на този дето е преди прелеза(бетонният) в дясно на пътя
благодаря много предварително
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

На този от ляво на Трофея: те са два- първия е 5 лв. такса и рибата се плаща, 5лв.шарана 7 или 8лв.щука. Втория е 10 лв квот си хванеш.
А на циментовия е 10лв. такса и можеш да си вземеш 1 шаран и 2.5кг. каракуда. от там нататък всичко се плаща. Във всички има шаран. не е много но има.
Изображение
ozzyodd
новобранец
новобранец

Мнение от ozzyodd »

dimmitov написа:На този от ляво на Трофея: те са два- първия е 5 лв. такса и рибата се плаща, 5лв.шарана 7 или 8лв.щука. Втория е 10 лв квот си хванеш.
А на циментовия е 10лв. такса и можеш да си вземеш 1 шаран и 2.5кг. каракуда. от там нататък всичко се плаща. Във всички има шаран. не е много но има.
каракуда има ли колега в този водоем където е 5лв таксата,че с един колега сме се спряли на него или на Кисимови дупки
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Точно там, където е 5лв. таксата, каракудата е най-малко. Много рядко там някой да хване каракуда.Хубава каракуда има на,,Трофея,, или има един водоем на бай Стоил, който е 200 м. преди ,,Трофея,, в дясно, минаваш правата вада и след втората вада в дясно.има табела.този водоем граничи с Трофея, от дясната страна му е.там също има много каракуда и е 5лв. таксата и шарана се плаща. каракудата е безплатна има много щука и сом. На циментовия също има много каракуда но е или много дребна или доволно едра ,средна няма.Миналата седмица хванахме доста.
Ако търсиш каракуда на 5лв.такса само при бай Стоил. иначе на Трофея също има доста и е едра ама е 10 кинта.
За Кисимови дупки съм чувал само лоши работи.Който е ходил там се е върнал валат.Той не се зарибява и е 5лв.такса квот си хванеш.Обран е целия.Има някви риби за снимки ама само за снимки и се връщат обратно.Имат страхотна реклама ама май всичко свършва с нея...
Изображение
ozzyodd
новобранец
новобранец

Мнение от ozzyodd »

dimmitov написа:Точно там, където е 5лв. таксата, каракудата е най-малко. Много рядко там някой да хване каракуда.Хубава каракуда има на,,Трофея,, или има един водоем на бай Стоил, който е 200 м. преди ,,Трофея,, в дясно, минаваш правата вада и след втората вада в дясно.има табела.този водоем граничи с Трофея, от дясната страна му е.там също има много каракуда и е 5лв. таксата и шарана се плаща. каракудата е безплатна има много щука и сом. На циментовия също има много каракуда но е или много дребна или доволно едра ,средна няма.Миналата седмица хванахме доста.
Ако търсиш каракуда на 5лв.такса само при бай Стоил. иначе на Трофея също има доста и е едра ама е 10 кинта.
За Кисимови дупки съм чувал само лоши работи.Който е ходил там се е върнал валат.Той не се зарибява и е 5лв.такса квот си хванеш.Обран е целия.Има някви риби за снимки ама само за снимки и се връщат обратно.Имат страхотна реклама ама май всичко свършва с нея...
благодаря ти много колега за това инфо.сетих се за този бай Стоил.водоемчето му е една трета сигурно от трофея но щом казваш че е за предпочитане пред кисимовите дупки значе живот и здраве събота ще сме при него да разпънем въдиците
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Колеги,много ви моля за да не отварям нова тема,кажете ми за Леново (Асеновградско)някакво инфо .Благодаря ви много.!! :?
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

благодаря ти много колега за това инфо.сетих се за този бай Стоил.водоемчето му е една трета сигурно от трофея но щом казваш че е за предпочитане пред кисимовите дупки значе живот и здраве събота ще сме при него да разпънем въдиците
И да споделиш ако може какво сте направили след това :)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

колеги не ви ли писна по тия платени гйолчета ... един другсе лажат арендаторите не че и аз не съм ходил но пък сам ги оставил отдавна ако някой има инфо за някой голям язовир нека споделя
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

И да има някой инфо за някой голям свободен язовир едва ли ще го сподели.Видях на язовир Кърджали какво стана в залива Енчец.По 200-300 коли само от Пловдив да ловят чаушан.Ние не сме хора за нищо. :partyman:

Между другото, чакам някой да сподели слуката от водоемите на Войводиново, бая хора имаше а никой, нищо не казва :D :twisted:
Изображение
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

В събота при бай Стоил нямаше пипане.
Сомът обича смелите!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”