Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Миналата седмица имаше десетина души,не пипна шаран (защо ли)... Аз хванах 18 каракуди 150-250 грама.Един човечец цял ден хвърляше спининга но не му удари(защо ли),аз бях на тапа с рибка... а за цял ден не видях никъде да подгони щуката(защо ли)...
- dimmitov
- ще става разбирач
Лоша работа. Като чуя ,,10 лв. такса и каквото хванеш го вземаш,,- лошо ми става.TerzievG написа:Миналата седмица имаше десетина души,не пипна шаран (защо ли)... Аз хванах 18 каракуди 150-250 грама.Един човечец цял ден хвърляше спининга но не му удари(защо ли),аз бях на тапа с рибка... а за цял ден не видях никъде да подгони щуката(защо ли)...
Нямам против да не хвана нищо защото съм некадърник или защото не кълве или за каквото и да е друго ама да мяташ цял ден в празен гьол и да храниш през 15-20 минути и да стреляш с прашката червеи е луда работа. Кой знае колко ли ни се смеят от страни.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Преди таксата неше 5 лева и шарана се плащаше отделно.Шом е станал 10 лв. и каквото си хванеш - работата е ясна!Та аз в началото там съм виждал с очите си шарани и амури по 10+ кг. и щуки като крокодили.Няма начин да ги дава само срещу 10 лв. такса.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Рибарник Бадема е затворен за спортен риболов до края на месец април.
- dimmitov
- ще става разбирач
Днес бях на Трофея.Каракуди около 250-350 грама 12-13 броя за един следобед,шарани скачаха но не пипнаха на нищо.Поне се показаха че ги има, може да не са много но ги има.
Много се ядосах сутринта на следното нещо, което става тенденция напоследък.Първия водоем на Войводиново , циментовия както му викат, изпразнен на половина ,явно са правили нещо, Трофея в 11 часа още беше заключен а водоема след Трофея (те са два водоема на едни собственици) единия , който беше 10 лв.квот си хванеш беше източен и част от рибата прехвърлена в другия водоем , който е 5лв. такса и рибата се плаща.Демек ако си мислил да отидеш на определен водоем,правил си си определени планове какво и къде ще ловиш,взел си пари ,които си мислил че ще ти стигнат може да се окаже че сметките са ти без кръчмар.И това не е само смо днес.Освен това на никой не му пука че ти ловиш риба и се опитваш пазиш някаква тишина, едни пуска помпа, друг пали агрегат трети пуснал стадо патки из водоема , четвърти блъска с дърво по ламарина да плаши корморана а на Войсил пазача през пет минути хвърляше пиратки на един метър от мен по същата причина.Луда работа
Много се ядосах сутринта на следното нещо, което става тенденция напоследък.Първия водоем на Войводиново , циментовия както му викат, изпразнен на половина ,явно са правили нещо, Трофея в 11 часа още беше заключен а водоема след Трофея (те са два водоема на едни собственици) единия , който беше 10 лв.квот си хванеш беше източен и част от рибата прехвърлена в другия водоем , който е 5лв. такса и рибата се плаща.Демек ако си мислил да отидеш на определен водоем,правил си си определени планове какво и къде ще ловиш,взел си пари ,които си мислил че ще ти стигнат може да се окаже че сметките са ти без кръчмар.И това не е само смо днес.Освен това на никой не му пука че ти ловиш риба и се опитваш пазиш някаква тишина, едни пуска помпа, друг пали агрегат трети пуснал стадо патки из водоема , четвърти блъска с дърво по ламарина да плаши корморана а на Войсил пазача през пет минути хвърляше пиратки на един метър от мен по същата причина.Луда работа

здр колеги.искам да попитам някой знае ли какви са условията на платеният до трофея(от лявата му страна като идваш за него) и на този дето е преди прелеза(бетонният) в дясно на пътя
благодаря много предварително
благодаря много предварително
- dimmitov
- ще става разбирач
На този от ляво на Трофея: те са два- първия е 5 лв. такса и рибата се плаща, 5лв.шарана 7 или 8лв.щука. Втория е 10 лв квот си хванеш.
А на циментовия е 10лв. такса и можеш да си вземеш 1 шаран и 2.5кг. каракуда. от там нататък всичко се плаща. Във всички има шаран. не е много но има.
А на циментовия е 10лв. такса и можеш да си вземеш 1 шаран и 2.5кг. каракуда. от там нататък всичко се плаща. Във всички има шаран. не е много но има.

каракуда има ли колега в този водоем където е 5лв таксата,че с един колега сме се спряли на него или на Кисимови дупкиdimmitov написа:На този от ляво на Трофея: те са два- първия е 5 лв. такса и рибата се плаща, 5лв.шарана 7 или 8лв.щука. Втория е 10 лв квот си хванеш.
- dimmitov
- ще става разбирач
Точно там, където е 5лв. таксата, каракудата е най-малко. Много рядко там някой да хване каракуда.Хубава каракуда има на,,Трофея,, или има един водоем на бай Стоил, който е 200 м. преди ,,Трофея,, в дясно, минаваш правата вада и след втората вада в дясно.има табела.този водоем граничи с Трофея, от дясната страна му е.там също има много каракуда и е 5лв. таксата и шарана се плаща. каракудата е безплатна има много щука и сом. На циментовия също има много каракуда но е или много дребна или доволно едра ,средна няма.Миналата седмица хванахме доста.
Ако търсиш каракуда на 5лв.такса само при бай Стоил. иначе на Трофея също има доста и е едра ама е 10 кинта.
За Кисимови дупки съм чувал само лоши работи.Който е ходил там се е върнал валат.Той не се зарибява и е 5лв.такса квот си хванеш.Обран е целия.Има някви риби за снимки ама само за снимки и се връщат обратно.Имат страхотна реклама ама май всичко свършва с нея...
Ако търсиш каракуда на 5лв.такса само при бай Стоил. иначе на Трофея също има доста и е едра ама е 10 кинта.
За Кисимови дупки съм чувал само лоши работи.Който е ходил там се е върнал валат.Той не се зарибява и е 5лв.такса квот си хванеш.Обран е целия.Има някви риби за снимки ама само за снимки и се връщат обратно.Имат страхотна реклама ама май всичко свършва с нея...

благодаря ти много колега за това инфо.сетих се за този бай Стоил.водоемчето му е една трета сигурно от трофея но щом казваш че е за предпочитане пред кисимовите дупки значе живот и здраве събота ще сме при него да разпънем въдицитеdimmitov написа:Точно там, където е 5лв. таксата, каракудата е най-малко. Много рядко там някой да хване каракуда.Хубава каракуда има на,,Трофея,, или има един водоем на бай Стоил, който е 200 м. преди ,,Трофея,, в дясно, минаваш правата вада и след втората вада в дясно.има табела.този водоем граничи с Трофея, от дясната страна му е.там също има много каракуда и е 5лв. таксата и шарана се плаща. каракудата е безплатна има много щука и сом. На циментовия също има много каракуда но е или много дребна или доволно едра ,средна няма.Миналата седмица хванахме доста.
Колеги,много ви моля за да не отварям нова тема,кажете ми за Леново (Асеновградско)някакво инфо .Благодаря ви много.!! 

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
И да споделиш ако може какво сте направили след товаблагодаря ти много колега за това инфо.сетих се за този бай Стоил.водоемчето му е една трета сигурно от трофея но щом казваш че е за предпочитане пред кисимовите дупки значе живот и здраве събота ще сме при него да разпънем въдиците

колеги не ви ли писна по тия платени гйолчета ... един другсе лажат арендаторите не че и аз не съм ходил но пък сам ги оставил отдавна ако някой има инфо за някой голям язовир нека споделя
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- dimmitov
- ще става разбирач
И да има някой инфо за някой голям свободен язовир едва ли ще го сподели.Видях на язовир Кърджали какво стана в залива Енчец.По 200-300 коли само от Пловдив да ловят чаушан.Ние не сме хора за нищо. 
Между другото, чакам някой да сподели слуката от водоемите на Войводиново, бая хора имаше а никой, нищо не казва

Между другото, чакам някой да сподели слуката от водоемите на Войводиново, бая хора имаше а никой, нищо не казва