Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малко съвети за спининга
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Много кефи как е метнал въдицата на пясъка...иначе, честно казано, препочитам да хвана същия грамаж дребни кефалчета и костурчета...
Дал съм обет пред иконата на Свети Николай Чудотворец, че въдица над 2,70м, с акция повече от 10-35 гр, няма да пипна...
Дал съм обет пред иконата на Свети Николай Чудотворец, че въдица над 2,70м, с акция повече от 10-35 гр, няма да пипна...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мунчо,абсолютно си прав.Според мен един спинингист трябва да има поне две геги.Едната двуколенна между 2.10 и 2.50 с акция 3-15гр.Втората в зависимост от дължината-двуколенна,или триколенна с акция 15-35гр.Първата за кефал,костур и пъстърва и евентуално чернокоп и лефер,а дългата/от 2.70 до 3.50/ за щука,распер,бяла риба.С тези убеждения съм останал аз.
Въпросът е до голяма степен и във финансовите възможности.Според вас има ли подобни на описаните от мен по-горе две пръчки в границите 50-100лв?

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
А въдицата не я е "метнал", а е паднала.Мунчо написа:Много кефи как е метнал въдицата на пясъка...иначе, честно казано, препочитам да хвана същия грамаж дребни кефалчета и костурчета...
Но той сам ще разкаже за случката в удобно за него време и тема.
Щот от вадене на големи риби не му остава време за писане.
Ей ся преди малко пак закърпил една голяма зъбатка

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Личи от ника!lorda написа:Има и още снимки ама не смея вече![]()
Щот глобите са големи.

Инак рибата е достойна за уважение! Евала на колега!
п.с.
Камба, за този нов модел казват хубави неща - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6466 ще ти пасне откъм малката акция. Коректността обаче изисква да кажа, че аз не съм го пипвал!Камбата написа:Мунчо,абсолютно си прав.Според мен един спинингист трябва да има поне две геги.Едната двуколенна между 2.10 и 2.50 с акция 3-15гр.Втората в зависимост от дължината-двуколенна,или триколенна с акция 15-35гр.Първата за кефал,костур и пъстърва и евентуално чернокоп и лефер,а дългата/от 2.70 до 3.50/ за щука,распер,бяла риба.С тези убеждения съм останал аз.Въпросът е до голяма степен и във финансовите възможности.Според вас има ли подобни на описаните от мен по-горе две пръчки в границите 50-100лв?
Има го и в среден и тежък вариант.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аааааааааааааа не Х РАП вече си иматеINKA написа:Lorda,утре в 9.00 те искам пред магазина с измити уши тръпнещи да бъдат издърпани.
А за глобата ти си я знаеш......X-RAP

Може нящу другу

Кво ма емнахте сички

Не стига че ви снабдявам с уникални примамки

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Лорде БРАВОС
Разчупи достолепието на Х. Трайков и той взе че прописа

Разчупи достолепието на Х. Трайков и той взе че прописа

Последно промяна от gembala на Пет Ное 02, 2007 12:46 am, променено общо 1 път.
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!