Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

След Димитровден - Расперовден
Браво, Венци!!! Само така!ceslav написа:Ей Павка ,два дни се мъча да кача два распера,но не мога да се справя.
надявам се да успея тая вечер.Та в петък като се събудих ,рекох да се поразходя до нашето място,пък и си купих някои неща които ти ми препоръча,та хем да се разходя хем да ги пробвам.Водата беше започнала да вдига и нямаше много места за хвърляне,но имах напред вид и дънарките,та си хванах няколко попчета и метнах.Между другото рибата не играеше и след десетина хвърляния се отказах.Към 11.00 серия плясъци и веднага грабнах въдицата.Замятане,второ,трето и удар,някъде на около 30 метра,скок във въздуха и охааа добро е! Леко и внимателно го извадих и хоп в живарника.Рекох си "ще метна още няколко пъти".Какво няколко , още на второто ,но този път на 4-5 метра от брега пак удар и пак в живарника.Единия е 44см. а другия 40см. После замятания до откат но повече удари нямаше!Не знам какво ще е времето във вторник ,но мисля пак да се пробвам.
П.п.На едно място бях се изцапал от кеф!!!!!!

По-към буната или към чакъла удариха?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз наобиколих нашето място днес
резултат един малък распер 30-тина см и един приличен.
Но просто един спинингист ме направи за смях
Само аз имах хваната риба от целия калъбалък и този като дойде нагази с гащеризон във водата и ВСЯКО негово хвърляне беше распер
Не ми издържаха нервите и си тръгнах, много нагъсто станахме. Докато бях там извади поне 6-7 распера, но не едри
след малко ще сложа снимка на моя позорен резултат

Но просто един спинингист ме направи за смях

Само аз имах хваната риба от целия калъбалък и този като дойде нагази с гащеризон във водата и ВСЯКО негово хвърляне беше распер

Не ми издържаха нервите и си тръгнах, много нагъсто станахме. Докато бях там извади поне 6-7 распера, но не едри

Ivak написа:И аз наобиколих нашето място днес![]()
![]()
Но просто един спинингист ме направи за смях![]()
Само аз имах хваната риба от целия калъбалък и този като дойде нагази с гащеризон във водата и ВСЯКО негово хвърляне беше распер![]()
Не ми издържаха нервите и си тръгнах, много нагъсто станахме. Докато бях там извади поне 6-7 распера, но не едри![]()

- dimitar_
- сериозен играч
Ей , браво на всички ви , начесали сте си "крастата" , а аз "лаях месечината" събота и неделя , заради тези , може би най - отвратителни избори , които съм виждал ... !
Сега се надявам почивните дни да са хубави , но май прогнозите не са "благосклонни", но каквито и да са все ще се измисли нещо . Пък като гледам буната , нещо все ме тегли , но все пак до тогава има време , първо ще чета как сте се представили в четвъртък , все пак "на маса" , българина никога не се е излагал ... .
Бъдете живи и здрави !!!
Сега се надявам почивните дни да са хубави , но май прогнозите не са "благосклонни", но каквито и да са все ще се измисли нещо . Пък като гледам буната , нещо все ме тегли , но все пак до тогава има време , първо ще чета как сте се представили в четвъртък , все пак "на маса" , българина никога не се е излагал ... .
Бъдете живи и здрави !!!
Ммдаа,днес естествено се засилих за мястото с надеждата,че след снощния сняг ше е свободно!Така си и беше,но нивото се повишава много бързо и място за замятане почти нямаше.Помятах за да мога да се оправдавам по лесно за капото,пообиколих но наистина водата е вече във гората и места няма.По едно време чувам ,че идва кола и си викам "айде още един луд" пък то да бъде Павката.Ударихме си по една снимка с пожелание за успех и пак се почна.Павката го оставих на буната ,а аз пообиколих до 5 и 4 но без успех.Стана обяд и времето ми свърши,та се сбогувах с Павката и тръгнах.Надявам се да е праснал поне един распер,че поне той да не е бил капо.Сега оставям картите в негови ръце!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
За една бройка да отърва капото!
Имах зверски удар на огромна дистанция - около 80 м /почти цялата шпула беше развита/ на кастмастер 21 гр. Изкарах на тройката хубава люспа, на око рибата трябва да е била над двете кила. Стоях до 13 ч и през цялото време рибата биеше много навътре. Трябва малко да се успокои нивото за да дойде към брега. Може би утре или вдругиден.

Marco Polo написа:А снимката пред строя де е?

Ей го Венци! Облечен като Сибирски ловец. Ама му е топло.
[img]http://storage1.album.bg/32c/Венцислав_368e3_785226.jpg[/img]
Ето ме и мене, зъзна. Между другото температурата е малко над нулата.
[img]http://storage1.album.bg/678/Сестрата_94746_785229.jpg[/img]
Муцка са! Браво, Венци!ceslav написа:http://www.album.bg/ceslav/images/786229
Ето ги и моите расперчета.Най после успях да ги кача!