Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Лефеджа
Модератор: sapuna
Re: р.Лефеджа
Браво, колега, за улова и за пускането на рибетата 

- sashito
- ще става разбирач
Някой ходил ли е по реката тези дни, как е нивото и има ли някъв риболов?
-
- ще става разбирач
Ами Саше, никой нищо не пише.
Да не е пресъхнала
Сакън...........

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Не е пресъхнала, напротив днес от 7 до 13 качи около метър ..... Риболова е невъзможен.инспектора написа:Ами Саше, никой нищо не пише.Да не е пресъхнала
Сакън...........
Наслука!
За култовата Бряговица ли говорим?
Че, доста колеги си губим времето и нервите да прахосваме средства и надежди за някакъв неповторим / подчертавам- не МЕСАРСКИ
, дори и на по 100 -200км ДЕСТИНАЦИИ / излет, с единственото желание да изпитаме тръпката на риболова
. Ако някой колега от региона може безкористно да отразява реалното положение по река Лефеджа , местата за риболов, както и активността на рибите, нека да ми пише на ЛС
. Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА
" Наслука на ВСИЧКИ ! 

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Здравейте,pe6o66 написа:....... Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА![]()
" Наслука на ВСИЧКИ !
ако горния пост е по мой адрес, моля колегата да ме поправи с факти за неточноста на информацията, която съм дал!
В събота бях на реката и положението е точно такова, както го описах, реката качи много и започна да влачи какво ли не! На вира се извадиха общо 10-тина риби от около 20 човека.
.... а колкото до хабенето на средства и нерви ..... ден с ден не си приличат, предната седмица имаше риболов и то наистина добър, но тая не се получи, но това не ме отказва да ходя винаги когато имам възможност

Колега EXPLOSIVE, не става въпрос за инфото от деня на излета и резултата от него, в случаяEXPLOSIVE написа:Здравейте,pe6o66 написа:....... Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА![]()
" Наслука на ВСИЧКИ !
ако горния пост е по мой адрес, моля колегата да ме поправи с факти за неточноста на информацията, която съм дал!
В събота бях на реката и положението е точно такова, както го описах, реката качи много и започна да влачи какво ли не! На вира се извадиха общо 10-тина риби от около 20 човека.
.... а колкото до хабенето на средства и нерви ..... ден с ден не си приличат, предната седмица имаше риболов и то наистина добър, но тая не се получи, но това не ме отказва да ходя винаги когато имам възможност

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Нещо ново по реката?!?!?
Положението е плачевно,инфо от събота само 3 скобара за цял ден.
А пък от неделя, едно морунажче за цял ден-под моста. Над моста около двайсетина души с по една две риби.Водата беше почти перфектна.beside написа:Положението е плачевно,инфо от събота само 3 скобара за цял ден.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Май от тук на татък ще е така, вече ще трябва да търсим рибите
ня да са групирани и да ни чакат 

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Нещо ново по реката?