р.Лефеджа

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

пууух
новобранец
новобранец

Re: р.Лефеджа

Мнение от пууух »

Браво, колега, за улова и за пускането на рибетата :drinkers:
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sashito »

Някой ходил ли е по реката тези дни, как е нивото и има ли някъв риболов?
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Ами Саше, никой нищо не пише. :D Да не е пресъхнала :lol: Сакън...........
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

инспектора написа:Ами Саше, никой нищо не пише. :D Да не е пресъхнала :lol: Сакън...........
Не е пресъхнала, напротив днес от 7 до 13 качи около метър ..... Риболова е невъзможен.
Наслука!
Аватар
pe6o66
новобранец
новобранец

Мнение от pe6o66 »

За култовата Бряговица ли говорим? 8) Че, доста колеги си губим времето и нервите да прахосваме средства и надежди за някакъв неповторим / подчертавам- не МЕСАРСКИ :smt117 , дори и на по 100 -200км ДЕСТИНАЦИИ / излет, с единственото желание да изпитаме тръпката на риболова :smt045 . Ако някой колега от региона може безкористно да отразява реалното положение по река Лефеджа , местата за риболов, както и активността на рибите, нека да ми пише на ЛС :drinkers: . Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА :finga: :butthead: " Наслука на ВСИЧКИ ! :smt006
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

pe6o66 написа:....... Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА :finga: :butthead: " Наслука на ВСИЧКИ ! :smt006
Здравейте,
ако горния пост е по мой адрес, моля колегата да ме поправи с факти за неточноста на информацията, която съм дал!
В събота бях на реката и положението е точно такова, както го описах, реката качи много и започна да влачи какво ли не! На вира се извадиха общо 10-тина риби от около 20 човека.
.... а колкото до хабенето на средства и нерви ..... ден с ден не си приличат, предната седмица имаше риболов и то наистина добър, но тая не се получи, но това не ме отказва да ходя винаги когато имам възможност ;)
Аватар
pe6o66
новобранец
новобранец

Мнение от pe6o66 »

:smt018
EXPLOSIVE написа:
pe6o66 написа:....... Колегите от Русе и Силистра ще сме много благодарни относно информацията , която до момента беше мнооооооооооооого " ТОЧНА :finga: :butthead: " Наслука на ВСИЧКИ ! :smt006
Здравейте,
ако горния пост е по мой адрес, моля колегата да ме поправи с факти за неточноста на информацията, която съм дал!
В събота бях на реката и положението е точно такова, както го описах, реката качи много и започна да влачи какво ли не! На вира се извадиха общо 10-тина риби от около 20 човека.
.... а колкото до хабенето на средства и нерви ..... ден с ден не си приличат, предната седмица имаше риболов и то наистина добър, но тая не се получи, но това не ме отказва да ходя винаги когато имам възможност ;)
Колега EXPLOSIVE, не става въпрос за инфото от деня на излета и резултата от него, в случая :smt018 . Аз и колеги също бяхме на въпросното място в събота с " предварително проверена :lol: , сигурна информация :finga: от местни майстори... :ANAL: ", които ни пожелаха на следващият ни излет по "техните територии да имаме ниво поне с два метра нагоре и цвят на водата - БОЗА :axe: ". Вярно е, че няма как да знаеш за седем дни напред какво ще бъде положението на тази и друга река, язовир или локва :( , за това си позволих да пусна предния пост , именно за да не си тровим нервите най-вече с " местните величия в риболова" , които ни пращат за неоранжев хайвер :smt021 . Освен това, и при нас в Русе има също такива " добросъвестни , добронамерени и съпричастни " в нашата болест - риболова :drinkers: "колеги" :butthead: , обслужващи ни в риболовните магазини и предоставяне на толкова ценната информация, за която стана въпрос по- нагоре. Дано си ме разбрал, и не само ти :smt039 :partyman:
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Нещо ново по реката?!?!?
beside
новобранец
новобранец

Мнение от beside »

Положението е плачевно,инфо от събота само 3 скобара за цял ден.
Аватар
karjin
новобранец
новобранец

Мнение от karjin »

beside написа:Положението е плачевно,инфо от събота само 3 скобара за цял ден.
А пък от неделя, едно морунажче за цял ден-под моста. Над моста около двайсетина души с по една две риби.Водата беше почти перфектна.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Май от тук на татък ще е така, вече ще трябва да търсим рибите :) ня да са групирани и да ни чакат :)
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Нещо ново по реката?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”