Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кратък риболов на реката
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Кратък риболов на реката
Къде я видя?Malemi написа:...4ервеноперка...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Страшен много яки снимки и красиви риби 

Всички снимки на колегата, без първата са правени със светкавица, и при намалена осветеност или мрачно време се получава точно този ефект - обектите попадащи в обхвата на светкавицата са нормално осветени, а всичко извън обхвата изглежда тъмно - оттам и усещането че са правени нощес. Не бъдете дребнави, колегата споделя с нас своето преживяване, и си пуска рибите - какво повече да искаш. 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колега благодаря за компетентното мнениеsokol135 написа:Всички снимки на колегата, без първата са правени със светкавица, и при намалена осветеност или мрачно време се получава точно този ефект - обектите попадащи в обхвата на светкавицата са нормално осветени, а всичко извън обхвата изглежда тъмно - оттам и усещането че са правени нощес. Не бъдете дребнави, колегата споделя с нас своето преживяване, и си пуска рибите - какво повече да искаш.

Благодаря и на останалите които оценяват положително моите излети!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Прекрасна мряна поздравления! Какъв ти е пръта колега?
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Tica inspirat 6m
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Браво, Огоста винаги си е държала страшни риби, въпреки вкякакви ВЕЦ-ове и бракониери. Аз от дете ходя по нея, ама около Михайлово и Хайредин и там скобар много няма, май само около Хайрединския мост, та това сигурно е някъде около Портитовци (при устието на Ботуня)?
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колега местата не се споменават тук от мерки за сигурност
иначе от Михайлово до Хайредин няма вир в който да няма скобар,и то скобар от литър на горе.Тая есен даже имам рекорден скобар хванат на Михайлово на вира под гробищата,не съм го мерил щото го пуснах веднага ама на око беше над 2кг.Рибите са там ама нещат да ядът.

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Ами не знам, може. Тя реката се е променила доста последните години, а излетите ми по нея нещо доста намаляха за жалост, та не я познавам така добре. Вече какво ли няма и над бента
И аз не вярвах, че ще видя пасаж амури, ама видях. Иначе точно над гробищата, при потъналата жигула, имаше много дебели морунажи тая година, че и щуки
Клена не го споменавам, той никога не е отсъствал. Дано да имаш късмет и занапред, а за релийза - браво. Аз в горе споменатото село друг освен мен и баща ми да пуска риба не съм виждал, за жалост. То по тоя край като цяло е така.
Ps. След като го направиха тоя ВЕЦ, ден с ден рядко си прилича по реката.

Ps. След като го направиха тоя ВЕЦ, ден с ден рядко си прилича по реката.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Риба има много и всякъква,но е много наплашена.Да ти кажа и аз от 4-5 години от както ходя редовно по Огоста не съм виждал някои да пуска риба,включително и хора които ги гледаме по телевизията и апелират рибата да се пуска.Хубавото е че си нямаме тройкари.Истината е че народа е гладен 

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Добре поне, че това го няма, не и масово. Ама си има бомби, мрежи,ток и парашутисти. За щастие и риба още има 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
да се надяваме че ще доживееме когато тия явления няма да ги има
- lishev_64
- разбира нещата
Благородно ви завиждам
Ние около Варна само можем да гледаме и да завиждаме на такива прекрасни излети. За съжаление при нас няма реки с такива чудесни риби.

Ние около Варна само можем да гледаме и да завиждаме на такива прекрасни излети. За съжаление при нас няма реки с такива чудесни риби.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!