Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Скобаририри на Фидер
Скобаририри на Фидер
Здравейте приятели на риболова.
Неделя си казах, че съм за риба и нищо неможе да ми попречи така и стана .. вечерта забърках малко храница неизвестна каква останала от есента добавих само 200 гр сол и ароматизатор сирене и разни други работи
Сутринта къде към 9:30 започнах риболова: 0.25 основно влакно повод 0.15 и кука номер 13, 16 и накрая 12 кошника 50гр. и започнах да целя те тва местенце много прецизно като снайперист иначе отивам в клоните и следват псувни аре стига приказки ..
Хвърлям посредата между лодката и стълбата след което ме спира пред мен дълбочината бе около 5+метра

По едно време едни черни облаци и студен вятър и за малко да ме изгонят, но след тях слънчице стоплящо гърбеца и ме задържа

Имаше и леки тупалчици

И следобяда дойдоха наще
и стана веселба смях и аааа уууу ооо ром и кола и т.н

Неделя си казах, че съм за риба и нищо неможе да ми попречи така и стана .. вечерта забърках малко храница неизвестна каква останала от есента добавих само 200 гр сол и ароматизатор сирене и разни други работи
Хвърлям посредата между лодката и стълбата след което ме спира пред мен дълбочината бе около 5+метра

По едно време едни черни облаци и студен вятър и за малко да ме изгонят, но след тях слънчице стоплящо гърбеца и ме задържа

Имаше и леки тупалчици

И следобяда дойдоха наще

Re: Скобаририри на Фидер
За днес какво мога да кажа AGAIN (отново) зимна ваканция 1 ден понеделник пак за риби
Всичко еднакво от вчера само храница си забърках вечерта същата като от предния ден за разлика от неделя обаче с 200гр.бял изпънат

И да завърша с един залез над реката..

Да кажа и 2 думи за риболова за двата дни. Неделя риболов от 9:30 до 17ч. Понеделник риболов от 8:30 до 17ч. Като преди обед плахи никакви кълванета и двата дни до обяд 3-4 риби следобяд рибите стават значително по-активни и на всяко 2 мятане имам кълване и съответно риба.. За двата дена имам над 40 риби като 60 процента съм ги пуснал..бива моите бяха 2 пъти по-големи сравнение с другите за сметка на това пък те имаха по-чести, но по-дребни риби
Ами това е

Всичко еднакво от вчера само храница си забърках вечерта същата като от предния ден за разлика от неделя обаче с 200гр.бял изпънат

И да завърша с един залез над реката..

Да кажа и 2 думи за риболова за двата дни. Неделя риболов от 9:30 до 17ч. Понеделник риболов от 8:30 до 17ч. Като преди обед плахи никакви кълванета и двата дни до обяд 3-4 риби следобяд рибите стават значително по-активни и на всяко 2 мятане имам кълване и съответно риба.. За двата дена имам над 40 риби като 60 процента съм ги пуснал..бива моите бяха 2 пъти по-големи сравнение с другите за сметка на това пък те имаха по-чести, но по-дребни риби
Ами това е
- ribarshe
- ще става разбирач

Поздравления за репортажа , браво

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Винаги съм се кефил на такива готини репортажи .Браво за улова 
Хвани и пусни не бъди алчен
- borislav58
- сериозен играч