Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобаририри на Фидер
Скобаририри на Фидер
Здравейте приятели на риболова.
Неделя си казах, че съм за риба и нищо неможе да ми попречи така и стана .. вечерта забърках малко храница неизвестна каква останала от есента добавих само 200 гр сол и ароматизатор сирене и разни други работи
Сутринта къде към 9:30 започнах риболова: 0.25 основно влакно повод 0.15 и кука номер 13, 16 и накрая 12 кошника 50гр. и започнах да целя те тва местенце много прецизно като снайперист иначе отивам в клоните и следват псувни аре стига приказки ..
Хвърлям посредата между лодката и стълбата след което ме спира пред мен дълбочината бе около 5+метра

По едно време едни черни облаци и студен вятър и за малко да ме изгонят, но след тях слънчице стоплящо гърбеца и ме задържа

Имаше и леки тупалчици

И следобяда дойдоха наще
и стана веселба смях и аааа уууу ооо ром и кола и т.н

Неделя си казах, че съм за риба и нищо неможе да ми попречи така и стана .. вечерта забърках малко храница неизвестна каква останала от есента добавих само 200 гр сол и ароматизатор сирене и разни други работи

Хвърлям посредата между лодката и стълбата след което ме спира пред мен дълбочината бе около 5+метра

По едно време едни черни облаци и студен вятър и за малко да ме изгонят, но след тях слънчице стоплящо гърбеца и ме задържа

Имаше и леки тупалчици

И следобяда дойдоха наще

Re: Скобаририри на Фидер
За днес какво мога да кажа AGAIN (отново) зимна ваканция 1 ден понеделник пак за риби
Всичко еднакво от вчера само храница си забърках вечерта същата като от предния ден за разлика от неделя обаче с 200гр.бял изпънат

И да завърша с един залез над реката..

Да кажа и 2 думи за риболова за двата дни. Неделя риболов от 9:30 до 17ч. Понеделник риболов от 8:30 до 17ч. Като преди обед плахи никакви кълванета и двата дни до обяд 3-4 риби следобяд рибите стават значително по-активни и на всяко 2 мятане имам кълване и съответно риба.. За двата дена имам над 40 риби като 60 процента съм ги пуснал..бива моите бяха 2 пъти по-големи сравнение с другите за сметка на това пък те имаха по-чести, но по-дребни риби
Ами това е

Всичко еднакво от вчера само храница си забърках вечерта същата като от предния ден за разлика от неделя обаче с 200гр.бял изпънат

И да завърша с един залез над реката..

Да кажа и 2 думи за риболова за двата дни. Неделя риболов от 9:30 до 17ч. Понеделник риболов от 8:30 до 17ч. Като преди обед плахи никакви кълванета и двата дни до обяд 3-4 риби следобяд рибите стават значително по-активни и на всяко 2 мятане имам кълване и съответно риба.. За двата дена имам над 40 риби като 60 процента съм ги пуснал..бива моите бяха 2 пъти по-големи сравнение с другите за сметка на това пък те имаха по-чести, но по-дребни риби
Ами това е

- ribarshe
- ще става разбирач
Поздравления за репортажа , браво

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Винаги съм се кефил на такива готини репортажи .Браво за улова 

Хвани и пусни не бъди алчен
- borislav58
- сериозен играч