Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Зарибяване на BASS в България
Модератор: emo vasilev
Re: Зарибяване на BASS в България
Заре, да не им ставаш вожд?С.Върбанов написа:Само да паднат визите ще Ви пращам подобни снимки от индианските земи

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Стой та гледай Краси 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
При нас си е тая какво и да пуснат бракониерите ще го оправят
то вече слънчева няма вие искате Bass. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен съм напълно с Тедо!Тедо написа:Като се замисля, а и имайки в предвид развитието на нещата, май по-добре ние да се преместим при баса, отколкото да зарибяваме тук (я се завъди, я не!)

колеги поинтересувах се от това със зарибяване на всякакви видове риба.... оказа се че има европроекти които работят точно по това... леля ми е много навътре с нещата и каза следното условята са да се кандидатства със фирма а не с лице... и мястото където ще е водоема да е твое... от европейския съюз спонсорират всичко останало зарибителен материал и друго ... но всичко се разучава и се взимат всякакви мерки рибите да останат само в този водоем... да не се разпространява ... примерно в България са направили такъв не знам къде но са сложили мрежа отгоре за да не може пилетата да пренасят хайвера и така да се спре разпространението.... за сега толко с информацията 

Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
-
- учете се от него
Колега, що не мирясаш бре с тоя баас!
В половин Европа е категорично забранено да се внесе и у нас също; гаранция че този който го внесе контрабанда и го хванат, ще лъска нарове...и бастуни някъде.
Ако се внесе, гаранция че в доста от водоемите ни след десетина години ще останат само тези зверове, като по-големите ще се изхранват с по-малките и ще стане също като онова езеро в Африка и нилския костур....айде да не се разпростирам надълго и нашироко- има си гугул за справки!
п.п. леля ти кой набор е?

п.п.п. гледам в темата, освен слънчока, американката(добре че не се размножава в естествени условия), костура и гамбузите се е пропуснал и още един нашественик- американския канален сом; толстолоба и амура също са пришълци, но и те не се размножават във вътрешните ни водоми.

п.п. леля ти кой набор е?

п.п.п. гледам в темата, освен слънчока, американката(добре че не се размножава в естествени условия), костура и гамбузите се е пропуснал и още един нашественик- американския канален сом; толстолоба и амура също са пришълци, но и те не се размножават във вътрешните ни водоми.

Бачо Илия написа:Колега, що не мирясаш бре с тоя баас!![]()
В половин Европа е категорично забранено да се внесе и у нас също; гаранция че този който го внесе контрабанда и го хванат, ще лъска нарове...и бастуни някъде.
![]()
![]()
Ако се внесе, гаранция че в доста от водоемите ни след десетина години ще останат само тези зверове, като по-големите ще се изхранват с по-малките и ще стане също като онова езеро в Африка и нилския костур....айде да не се разпростирам надълго и нашироко- има си гугул за справки!
![]()
![]()
п.п. леля ти кой набор е?![]()
колега те също са вредители....а аз просто давам информацията която изрових и ако е вярна означава че можеш да вкараш всеки вид риба... при взетите мерки... ???? но дали е истина това не знам :Д
Над силата е единствено способността да я контролираме.
Хич не е лаком,завалията...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

В тоз гьол,риба няма!
Тоя сезон е те такъв искам да ми ударисирака написа:Хич не е лаком,завалията...

-
- учете се от него
Ми хващай самолета за родната му Флорида- там достига до 8-10 килограма...

п.п. по-близка дестинация- Испания.

п.п. по-близка дестинация- Испания.

- barutchiata ©
- Администратор
Бачо Илия написа:
п.п. по-близка дестинация- Испания.![]()
Ами Бачо той човека ако не се лъжа си е в Испания, и беше поствал снимки с басс.

-
- учете се от него
Олеее.... "агент-провокатор"; не стига че ше ни спират тока, ами иска и да ни дообезриби!

Не бе Бачо аз не съм агент ,за зарибяването се ваздържам не е моя работа да се меся.Аз ще лета да ,другия месец за Сихара Екстремадура да откривам сезона ,че вече сън не ме ловиБачо Илия написа:Олеее.... "агент-провокатор"; не стига че ше ни спират тока, ами иска и да ни дообезриби!![]()
![]()

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ШШШШшшш ае к'во се чудите уеее ..... Басс - ужас....не допускайте тая ТВАР в БГ
Български разбирате ли от 1-ви клас ?

- barutchiata ©
- Администратор
Е в Испания като го има да не е свършила другата риба.