ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ

Мнение от Nikola Polizovski »

HAZART написа:Никола,може ли да покажа този текст в ГФ там има хора живеещи и работещи в Гърция и ще го преведат?.После ще върна превода.
Може!
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
nafplio
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nafplio »

Nikola Polizovski написа:
nafplio написа:Колега , тази 'хвърчаща бележка' от къде ти я изкопаха ?!? ... аз поне не прочитам нищо смислено в текста ?!?!!!
От глобен колега,написал съм погоре какви още документи са им дали и каде са в момента.(записник с наведени боклуци ,който са намерени на местото и правилник за спазване на природата чиста са другите два потписани документи)
Това го разбрах , но ... както казах самия текст е безмислен ... несвързан :roll: :!: :?: затова ми е чудно КОЙ го е писал
bisoc
новобранец
новобранец

Мнение от bisoc »

яз,Сопот написа:Да ли са ,или не са техни боклуците,съм съгласен,но ние сме мръсно племе,ще посна снимки след неделя да видите за що иде реч ,сметище направено от гърци сигорно.Дошли и си хвърлили боклуците на яз Сопот :oops: ,но не гърци а селяни Български,контенери има но боклука до тях,мръсно племе сме. :oops: Затова никаде не ни искат,те и от Гърция ще ни изгонят.Посланието ми е събирайте си боклуците,и чиста природа.
+1
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Ако може некой нека го преведе,щото аз малко говоря Гръцки но не мога също да хвана смисъла на написаното!
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

Ако глобата е заради изхвърлени боклуци- донякъде има решение. Преди да започнем риболова правим оборка на мястото където ще ловим. Винаги го правя в България, няма нищо против да го правя и в Гърция. Когато е чистичко е и по-приятно за риболов. Боклука в раничката, и след това се изхвърля на определените за тази цел места.
Има обаче и друго-чуха се слухове, че хората които са отнесли актовете са били в резерват или някаква забранена местност. Доколко е вярно не знам. Но за да започнат гърците да работят си има сериозен предтекст.
nylon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nylon »

На гърците не им дреме за нас, стига сте плашили хората, редовно ходим по Места, няма такова нещо.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

nafplio написа:Това го разбрах , но ... както казах самия текст е безмислен ... несвързан :roll: :!: :?: затова ми е чудно КОЙ го е писал
Колега,дадох на Гърцки колеги да го преведат и също ми казаха че има много несвързани думи....утре ще пробвам да одмотам клопчето хубаво,щото този документ така ми го пуснаха сега ,така го пуснах и аз.Правя всички усилия да получа други два документи с подписи и печати.
Macedonia
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

stevato написа:На гърците не им дреме за нас, стига сте плашили хората, редовно ходим по Места, няма такова нещо.
Спокойно,ще ви гепнат :lol: :lol: :lol: И незабравяй да ни уведомиш че да се посмеем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
mitushara
новобранец
новобранец

Мнение от mitushara »

...абе те току така не са те глобили...или който и да е!!! Научете се да не правите харман около себе си...Все пак се намирате на територията на друга държава...иди в Германия и пълни торбата с риба ...да те видя тогава...дори да не правиш боклук...!!?!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

От начало,ходеха малко хора,после се пусна тук мухата и взеха да подпитват,това как,ами къде са местата и т.н.Хубаво си ходеха малко хора,и нямаше проблем.ама се юрнаха и кьораво и сакато,ядът и пият,една част си чистят,другите мацат и оставят леш след тах и така докато на онези не им писна и взеха мерки.Искам да попитам,а бе хора,вие не виждате ли че не ви искат там,защо не си седите на задниците,за да не се налага да се оплаквате тук.Македончетата си ходеха там от години без никакъв проблем,майта им ебахте и на тях :idea: :idea: :idea: От тук нататък,само ще се смея,наистина гърците ще си оправят головата разлика със вас,щом искате да им пълните бюджета,ходете,ама после недейте ни занимавайте с вашите проблеми,оправяйте се сами и си плащайте глобите,какво ни надувате тук главите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Е те така требе и при нас да го подкарат, като изгорят 50-100 човека по принципа "Покрай сухото гори и мокрото" :twisted: и народа ще се научи да си събира боклуците и да пази чистичко, но мисля, че за разлика от гъРеците при нас процедурата ще се гътне от дела и обжалвания :? и ойде коня у ряката....
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Попитах човек който чете гръцки и същия каза,че е някакво "свободно съчинение и няма нищо свързано".Дано да е само някакъв кьорфишек. :smt102.И въпреки всичко пазете чистотата и законите на комшиите.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

HAZART написа:Попитах човек който чете гръцки и същия каза,че е някакво "свободно съчинение и няма нищо свързано".Дано да е само някакъв кьорфишек. :smt102.И въпреки всичко пазете чистотата и законите на комшиите.
Жалкото е че документа попадна от човек който не разбира от компютери,и който наистина е глобен.Още по жалко е че има получено токмо такъв документ.Най жалко ке е ако всички са глобени на диво.....
Как и да е и аз не намирам нигде никакъв смисъл ,в начина на който е написан документа(след като получих точен превод),и пробвам да науча повече за случилото се.
Негде има дубара,но повече вероятно е да е в Гърците отколкото в глобените.
Macedonia
nylon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nylon »

krokibg написа:
stevato написа:На гърците не им дреме за нас, стига сте плашили хората, редовно ходим по Места, няма такова нещо.
Спокойно,ще ви гепнат :lol: :lol: :lol: И незабравяй да ни уведомиш че да се посмеем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
О, непременно, но едва ли ще стане.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Nikola Polizovski написа:С приложения документ е имало още два документи,те са им ги взели на наще в консулата при обжалването.Имали са и печет в паспорта за да не минат назад докато не подмират глобата и още еден печат откато са платили да може слободно да си минат назад.
А БГ като сме с лични карти, къде бият печата :wink:
Каквото и да говорим, изпросихме си го!Северна Гърция е омърлячена и частично обезрибена от нашенци.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”