Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- chapara
- ще става разбирач
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Лаф си прайте, а на мене гъзо ми го вее атлантическия океан в Бостон. Е да нема шкембе, щот на мен не ми се занимава да си го правя, ама има оригинално бразилско барбекю и тем подобни. Инак в света на реда бях провокиран от Кирето "Гузилски",да се огледам за не толкова истинските неща тука. Ми то няма бе братя. Има си некви квартали, ама минавайки през тях дори и не се усеща ритъма на черен квартал. Ред и дисциплина защото сами си я искат. Такъв , някакъв ъндърграунд дето да се разхожда , да гледа умопомрачително какво да гепи да не говориме. Гаражите на хората с по две коли зейнали кат битпазар, защото това са им складовете за всичко, то колелета, инструменти и всичко което се сетиш. Ако бай Мангал е тука , само лиги ще текат, да амаааааааааааа не можеш да го реализираш. Ето къде е разковничето на нашите проблеми. На "Метрата", така тука им викат на надземни и подземни влакчета по 100тици паркирани велосипеди, пак никой не бара. Разчепих се от почивка, само по някое пиано се чува от съседните къщи, няма телефони за щяло и нещяло, ит ис лайф. Та бях започнал за черничките , ами те хората са ги изтикали финансово , с по скъпи къщи в центъра, които просто не са по джоба на всеки и така, ами няма дискриминация, на всеки според възможностите. Така за смут от време на време -рядко се чува по някоя полицейска сирена , която за мен повече иска да каже "тука сме", тук таме някоя рутинна проверка като по филмите и това е . Който си движи в руслото , никой не го закача. Ама такива да се шляят по улиците и на агитки да смукат тутун, боже забрави. Тичкат си хората , ама само по екип иначе си изгорял по неволя. И те така Кире, няма ундърмангалграунд фон гепензи, че бият през кокалчетата. С една дума кеф и спокойствие. Сполай Ви и лека седмица
ПС. А репорта е , навярно се досетихте от САЩ

ПС. А репорта е , навярно се досетихте от САЩ

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Божо, не може да няма и гето лайф, я като идеш в Ню Йорк, разцъкай из Харлем и Бронкс, па тогава пак сподели.
Просто няма начин монетата да няма и друга страна.
Иначе тенкю за споделеното.

Просто няма начин монетата да няма и друга страна.
Иначе тенкю за споделеното.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Вид,Охрид е курортен град и там гледат на туристите като ходещи портмонета,има влашки и сръбски потомци които не ни обичат,но има и нормални хора дето не смеят да се обадят плюс тежката икономическа и етническа попара в която плуват.Просто тая държава се скапва и албанския елемент си е навил на пръста да прави велика Арнаутия,сега който може бяга.И къде на мамата си че бегат ако не тук и да врекнат да ги спасяваме?
- GODzillata
Oooo, Vid, ти се завърна най-накрая!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Vid
- кандидат преподавател
Така беше преди 2-3г. когато почивах в Охрид и останах с много добри впечатления. Тези се намират там където ние се намирахме през 90-те години и купона си върви, ама отвсякъде. Ама, след като им промиха мозъците, станаха много големи националисти и отношението към нас стана отвратително - то лъха отвсекъде, от шофьорите на таксита, от келнерите, от персонала в хотелите и от де се сетиш... Опитаха се да ни оберат на няколко пъти, в хотела (4-ри звезден) ни оставиха да мръзнем, а в ресторанта при положение, че над 50% сме българи оркестъра заяви, че не знае никоя българска песенstarcho написа:Вид,Охрид е курортен град и там гледат на туристите като ходещи портмонета,има влашки и сръбски потомци които не ни обичат,но има и нормални хора дето не смеят да се обадят плюс тежката икономическа и етническа попара..........

Относно ония чефути-албанците които са към то 50% от населението, след 10г. ще посещаваме охридското езеро не в Македония, а в Албания. Тия вместо да водят спорове със съседите си, трябва да мислят към кои от тях да се прилепят

Ха стига толкоз, че Пещерската мастичка и млечната салатка съвсем се стоплиха да седят на масата неудовлетворени.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
Добре завърнал се на Вид,
И щото беше на "почивка", сега ти е ред да пишеш малко по-вече
!!!
А,
И пропуснах да спомена,
Че пръжнах вчера първата пролетна рибка - среден на бой уклей,
Много добре ми се получи, препържих го, нямаше костици, гръбнак и други затруднения,
Хапнахме го, останах доволен
!
Та дано да идва пролет - да потръгне риболова !
И щото беше на "почивка", сега ти е ред да пишеш малко по-вече

А,
И пропуснах да спомена,
Много добре ми се получи, препържих го, нямаше костици, гръбнак и други затруднения,
Хапнахме го, останах доволен

- G.Petkov
Баси,
Днес пък, протест да има скъп ток
!
От миньорите, копаещи въглища.
Направо ми се завъртя главата !!!
Няма угодия!
Всеки момент очаквам ще се яви някой да ни иска такса въздух.
А прочетох и ценообразуването на салатата "токов удар" и се засмях от сърце
!
Ама - нищо,
Може да оцелеем и този път,
Днес седнах на обяд в градинката на Народния театър, птички чуруликат, оркестър от свободни мургави музиканти свирят и пеят вечните евъргрийни, слънцето ме напече, домързя ме зверската, допи ми се хубаво питие с млада девойка на топъл минерален басейн
!
Абе, пролет идва, еййййййййййй!
И цъфнаха петуниите на балкона, които останаха от есента, преживяха зимата и сега весело цъфтят
!
Днес пък, протест да има скъп ток

От миньорите, копаещи въглища.
Направо ми се завъртя главата !!!
Няма угодия!
Всеки момент очаквам ще се яви някой да ни иска такса въздух.
А прочетох и ценообразуването на салатата "токов удар" и се засмях от сърце

Ама - нищо,
Може да оцелеем и този път,
Днес седнах на обяд в градинката на Народния театър, птички чуруликат, оркестър от свободни мургави музиканти свирят и пеят вечните евъргрийни, слънцето ме напече, домързя ме зверската, допи ми се хубаво питие с млада девойка на топъл минерален басейн

Абе, пролет идва, еййййййййййй!
И цъфнаха петуниите на балкона, които останаха от есента, преживяха зимата и сега весело цъфтят

- Vid
- кандидат преподавател
Ха, и я пържа, по точно пека тия белки от есенния риболов на джиг, ама не мога да ги изпразня от фризера....G.Petkov написа:Добре завърнал се на Вид,
И щото беше на "почивка", сега ти е ред да пишеш малко по-вече!!!
А,
И пропуснах да спомена,
Хапнахме го, останах доволен!

Инак и при мен прехода си върви хептен недоволно в та скапана държава. В последно време много се изнервих, щото бизнеса отиде на майна се путкина...., както и да е, да сме живи и здрави... Ама най важното е жената да е доволна, как тук: инак лошо га почнат половинките много да мрънкат..........

Поздрави на всички колеги в темата. Много ми е любима, въпреки че рядко пиша тук, но чета всичко. И....... много ми липсва Ицо-Инкубуса с неговите истински и чисто проникновени мнения, които ми галеха българската душа.. Лека му пръст....
Сенека
Сенека
-
- Модератор
Иии, Vid как се е маскирал само - уж от Хасково, а колата с бургаска регистрация.
То и моя бизнес се срина, но навсякъде е така. Затова и продължаваме с прехода. Изкарахме 23 години такъв и още години ще броим напред. Снощи прочетох в "24 часа", че все пак партия КУР вече е факт.
И по примера на англичаните, дори и на майтап се канят да влизат във властта.

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Вид , морската снимка от къде е? 

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Поздрав за всички приятели на Прехода!
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- pacho109
- сериозен играч
Сложи в брашното червен пипер, да стане леко розово и тогава пържи и препържвай,не почерняват ,а почервеняват и костите ги нямаG.Petkov написа:Добре завърнал се на Вид,
И щото беше на "почивка", сега ти е ред да пишеш малко по-вече!!!
А,
И пропуснах да спомена,
Хапнахме го, останах доволен!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vid
- кандидат преподавател
Някъде от Гърция през миналото лято, ама мъча се да си спомня точно откъде? Мисля това беше остров Тасос и селището Скала Потамия или някъде около него.Христо Рангелов написа:Вид , морската снимка от къде е?
Относно регистрацията на автомобили, ако почна да ги регистрирам в Хасково, такъв ще си го начукам, че не ми се мисли.... В случая данъка е с 1/3 надолу, което ще рече към то 400 лв. Сега правим подписка срещу нашия кмет-феодал, който е 4-ти мандат е на власт. Няма град в Б-я които да има такъв кмет и такова общинско обслужване, няма..... За какво говоря? Трудно е да разберете за какво става въпрос в Хасково? Пример: Ако жена ви роди дете, няма да му бъде издаден акт за раждане, ако имате и една стотинка задължение към общинския бюджет.

Сенека
Сенека
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Вид , като е такъв урунгел, що не са излъчвали репортажи за него?!
Да не би хората да са доволни от неговото управление?!
От примера ти разбирам, че хич не е свестен..
Просто се учудвам, че ако е такъв никой не се е обърнал към някоя телевизия или към някоя институция...
Да не би хората да са доволни от неговото управление?!
От примера ти разбирам, че хич не е свестен..
Просто се учудвам, че ако е такъв никой не се е обърнал към някоя телевизия или към някоя институция...