Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от chapara »

Лаф си прайте, а на мене гъзо ми го вее атлантическия океан в Бостон. Е да нема шкембе, щот на мен не ми се занимава да си го правя, ама има оригинално бразилско барбекю и тем подобни. Инак в света на реда бях провокиран от Кирето "Гузилски",да се огледам за не толкова истинските неща тука. Ми то няма бе братя. Има си некви квартали, ама минавайки през тях дори и не се усеща ритъма на черен квартал. Ред и дисциплина защото сами си я искат. Такъв , някакъв ъндърграунд дето да се разхожда , да гледа умопомрачително какво да гепи да не говориме. Гаражите на хората с по две коли зейнали кат битпазар, защото това са им складовете за всичко, то колелета, инструменти и всичко което се сетиш. Ако бай Мангал е тука , само лиги ще текат, да амаааааааааааа не можеш да го реализираш. Ето къде е разковничето на нашите проблеми. На "Метрата", така тука им викат на надземни и подземни влакчета по 100тици паркирани велосипеди, пак никой не бара. Разчепих се от почивка, само по някое пиано се чува от съседните къщи, няма телефони за щяло и нещяло, ит ис лайф. Та бях започнал за черничките , ами те хората са ги изтикали финансово , с по скъпи къщи в центъра, които просто не са по джоба на всеки и така, ами няма дискриминация, на всеки според възможностите. Така за смут от време на време -рядко се чува по някоя полицейска сирена , която за мен повече иска да каже "тука сме", тук таме някоя рутинна проверка като по филмите и това е . Който си движи в руслото , никой не го закача. Ама такива да се шляят по улиците и на агитки да смукат тутун, боже забрави. Тичкат си хората , ама само по екип иначе си изгорял по неволя. И те така Кире, няма ундърмангалграунд фон гепензи, че бият през кокалчетата. С една дума кеф и спокойствие. Сполай Ви и лека седмица :wink:

ПС. А репорта е , навярно се досетихте от САЩ :wink:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Божо, не може да няма и гето лайф, я като идеш в Ню Йорк, разцъкай из Харлем и Бронкс, па тогава пак сподели.
Просто няма начин монетата да няма и друга страна.
Иначе тенкю за споделеното. :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Вид,Охрид е курортен град и там гледат на туристите като ходещи портмонета,има влашки и сръбски потомци които не ни обичат,но има и нормални хора дето не смеят да се обадят плюс тежката икономическа и етническа попара в която плуват.Просто тая държава се скапва и албанския елемент си е навил на пръста да прави велика Арнаутия,сега който може бяга.И къде на мамата си че бегат ако не тук и да врекнат да ги спасяваме?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Oooo, Vid, ти се завърна най-накрая! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

starcho написа:Вид,Охрид е курортен град и там гледат на туристите като ходещи портмонета,има влашки и сръбски потомци които не ни обичат,но има и нормални хора дето не смеят да се обадят плюс тежката икономическа и етническа попара..........
Така беше преди 2-3г. когато почивах в Охрид и останах с много добри впечатления. Тези се намират там където ние се намирахме през 90-те години и купона си върви, ама отвсякъде. Ама, след като им промиха мозъците, станаха много големи националисти и отношението към нас стана отвратително - то лъха отвсекъде, от шофьорите на таксита, от келнерите, от персонала в хотелите и от де се сетиш... Опитаха се да ни оберат на няколко пъти, в хотела (4-ри звезден) ни оставиха да мръзнем, а в ресторанта при положение, че над 50% сме българи оркестъра заяви, че не знае никоя българска песен :D и караше само сръбски :finga:
Относно ония чефути-албанците които са към то 50% от населението, след 10г. ще посещаваме охридското езеро не в Македония, а в Албания. Тия вместо да водят спорове със съседите си, трябва да мислят към кои от тях да се прилепят :lol: :lol: :lol:

Ха стига толкоз, че Пещерската мастичка и млечната салатка съвсем се стоплиха да седят на масата неудовлетворени.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Добре завърнал се на Вид,
И щото беше на "почивка", сега ти е ред да пишеш малко по-вече :D !!!

А,
И пропуснах да спомена,
Че пръжнах вчера първата пролетна рибка - среден на бой уклей,
Много добре ми се получи, препържих го, нямаше костици, гръбнак и други затруднения,
Хапнахме го, останах доволен :D !

Та дано да идва пролет - да потръгне риболова !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Баси,
Днес пък, протест да има скъп ток :lol: !
От миньорите, копаещи въглища.
Направо ми се завъртя главата !!!
Няма угодия!
Всеки момент очаквам ще се яви някой да ни иска такса въздух.
А прочетох и ценообразуването на салатата "токов удар" и се засмях от сърце :D !

Ама - нищо,
Може да оцелеем и този път,

Днес седнах на обяд в градинката на Народния театър, птички чуруликат, оркестър от свободни мургави музиканти свирят и пеят вечните евъргрийни, слънцето ме напече, домързя ме зверската, допи ми се хубаво питие с млада девойка на топъл минерален басейн :D !
Абе, пролет идва, еййййййййййй!

И цъфнаха петуниите на балкона, които останаха от есента, преживяха зимата и сега весело цъфтят :D !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

G.Petkov написа:Добре завърнал се на Вид,

А,
И пропуснах да спомена,
Много добре ми се получи, препържих го, нямаше костици, гръбнак и други затруднения,
Ха, и я пържа, по точно пека тия белки от есенния риболов на джиг, ама не мога да ги изпразня от фризера....
Изображение
Изображение
Инак и при мен прехода си върви хептен недоволно в та скапана държава. В последно време много се изнервих, щото бизнеса отиде на майна се путкина...., както и да е, да сме живи и здрави... Ама най важното е жената да е доволна, как тук: инак лошо га почнат половинките много да мрънкат..........
Изображение
Поздрави на всички колеги в темата. Много ми е любима, въпреки че рядко пиша тук, но чета всичко. И....... много ми липсва Ицо-Инкубуса с неговите истински и чисто проникновени мнения, които ми галеха българската душа.. Лека му пръст....
Сенека
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Иии, Vid как се е маскирал само - уж от Хасково, а колата с бургаска регистрация. :D То и моя бизнес се срина, но навсякъде е така. Затова и продължаваме с прехода. Изкарахме 23 години такъв и още години ще броим напред. Снощи прочетох в "24 часа", че все пак партия КУР вече е факт. :D И по примера на англичаните, дори и на майтап се канят да влизат във властта.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Вид , морската снимка от къде е? :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

269978_10151298539262631_359267264_n.jpg
Хаха африканците ползват маркови лаптопи.. :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Поздрав за всички приятели на Прехода! :D :drinkers:
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NP_taIlO5RI?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

G.Petkov написа:Добре завърнал се на Вид,

А,
И пропуснах да спомена,

Та дано да идва пролет - да потръгне риболова !
Сложи в брашното червен пипер, да стане леко розово и тогава пържи и препържвай,не почерняват ,а почервеняват и костите ги няма :idea:Тука излизат уклеи по една педя, с 10-на се наяжда човек :drinkers:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Христо Рангелов написа:Вид , морската снимка от къде е? :)
Някъде от Гърция през миналото лято, ама мъча се да си спомня точно откъде? Мисля това беше остров Тасос и селището Скала Потамия или някъде около него.

Относно регистрацията на автомобили, ако почна да ги регистрирам в Хасково, такъв ще си го начукам, че не ми се мисли.... В случая данъка е с 1/3 надолу, което ще рече към то 400 лв. Сега правим подписка срещу нашия кмет-феодал, който е 4-ти мандат е на власт. Няма град в Б-я които да има такъв кмет и такова общинско обслужване, няма..... За какво говоря? Трудно е да разберете за какво става въпрос в Хасково? Пример: Ако жена ви роди дете, няма да му бъде издаден акт за раждане, ако имате и една стотинка задължение към общинския бюджет. :lol: :lol: :lol: Тава е абсурд в световен аспект, но в община Х-во не е абсурд, а реалност....
Сенека
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Вид , като е такъв урунгел, що не са излъчвали репортажи за него?!
Да не би хората да са доволни от неговото управление?!
От примера ти разбирам, че хич не е свестен..
Просто се учудвам, че ако е такъв никой не се е обърнал към някоя телевизия или към някоя институция...
Заключено

Обратно към “Разни”