Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да се похваля-оня ден ударих 50кг.:D
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,дал Бог-май ще ми е единствената ПРИЯТНА изненада в живота от доста години насамbarutchiata написа: Криеш ми се ти на мене , ама ша та изненадам като стане ракията![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
barutchiata написа:Искам само да споделя, че най хубавата ракия която съм пил е била винаги домашна.То това като всичко останало си иска майсторлък и не е за всеки.Не признавам нищо друго пред качествената домашна ракия и вино.Та в тоя ред на мисли на срещите може да се хвалиме и кой какво е сварил.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".

АЙДЕЕЕЕ!!!
В приятно очакване със спортно*-техническото ръководство!
* да се чете - спиртно, б. а.
Последно промяна от Dedy на Вто Окт 16, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Да се похваля, онзи ден ударих 50.
Мале, мале, мале, какви чудесии правите! Кандидатствам за дегустационното жури. А за замезване, какви гъби съм мариновал, направо не е истина! Само да сложим някакъв график и по региони за да не се опиянчим , че няма кой да лови рибата! 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Да се похваля, онзи ден ударих 50.
Диканаров написа:Мале, мале, мале, какви чудесии правите! Кандидатствам за дегустационното жури. А за замезване, какви гъби съм мариновал, направо не е истина! Само да сложим някакъв график и по региони за да не се опиянчим , че няма кой да лови рибата!

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор
- daniel_g
- разбира нещата
Недей се подлъгва да я слагаш в бъчва, цвета на отлежало уиски можеш да го докараш и с поизсъхнали парчета от черница. Придава този кехлибарен цвят.barutchiata написа:Някой да знае къде в София продават читави дъбови бурета?
Бурето, ако не е добре накиснато , ще ти "изпие" 1/3-та от ракииката докато се напои добре дървото!
Не съм съгласен с теб Даниеле,черницата придава само цвят на ракията а дъба лекува ракията и придава цвят,ако нямаш буре то се слага в бидон и вътре пущаш нацепени дъбови летви и пак става хубава ракия,хем не пие толкова много ама става за по дълго време.daniel_g написа:Недей се подлъгва да я слагаш в бъчва, цвета на отлежало уиски можеш да го докараш и с поизсъхнали парчета от черница. Придава този кехлибарен цвят.barutchiata написа:Някой да знае къде в София продават читави дъбови бурета?
Бурето, ако не е добре накиснато , ще ти "изпие" 1/3-та от ракииката докато се напои добре дървото!