Да се похваля-оня ден ударих 50кг.:D

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

barutchiata написа: Криеш ми се ти на мене , ама ша та изненадам като стане ракията :lol: :lol: :lol:
е,дал Бог-май ще ми е единствената ПРИЯТНА изненада в живота от доста години насам :oops: аре,аз няма да ВИ се бьркам-варете ,печете..бе ракия да става па после ще видим дали е кисела :lol: :lol: :lol: :lol: на мен ми по лесно от магазино,ама като гледам тук кьв лаф се разцьква и кви СНИМКИ се подават..ще взема и аз да се запаля-колко му е :lol: ти,косьо,глей да оттренираш пьк после ще се справим-наш ли колко ябьлки се вьдят на баща ми на вилата :lol: :lol: па и дюли,и сливи... :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Искам само да споделя, че най хубавата ракия която съм пил е била винаги домашна.То това като всичко останало си иска майсторлък и не е за всеки.Не признавам нищо друго пред качествената домашна ракия и вино.Та в тоя ред на мисли на срещите може да се хвалиме и кой какво е сварил.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

barutchiata написа:Искам само да споделя, че най хубавата ракия която съм пил е била винаги домашна.То това като всичко останало си иска майсторлък и не е за всеки.Не признавам нищо друго пред качествената домашна ракия и вино.Та в тоя ред на мисли на срещите може да се хвалиме и кой какво е сварил.
:smt041 :smt041 ма не да се фалиме,ами да НОСИМЕ :lol: :lol: твьрдо ЗА всичко горенаписано :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt116 :smt116 :smt116 :smt116
АЙДЕЕЕЕ!!!

Изображение

В приятно очакване със спортно*-техническото ръководство!

Изображение

* да се чете - спиртно, б. а.
Последно промяна от Dedy на Вто Окт 16, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Браво пичове-чувате му-има си хас някой да разбира повече от нас в варенето :wink: Наздраве и Наслука! :D
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Да се похваля, онзи ден ударих 50.

Мнение от Диканаров »

Мале, мале, мале, какви чудесии правите! Кандидатствам за дегустационното жури. А за замезване, какви гъби съм мариновал, направо не е истина! Само да сложим някакъв график и по региони за да не се опиянчим , че няма кой да лови рибата! :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Да се похваля, онзи ден ударих 50.

Мнение от AL KAPONE »

Диканаров написа:Мале, мале, мале, какви чудесии правите! Кандидатствам за дегустационното жури. А за замезване, какви гъби съм мариновал, направо не е истина! Само да сложим някакъв график и по региони за да не се опиянчим , че няма кой да лови рибата! :lol:
:lol: :lol: :lol: Умирам си за всякакви гъби с месо и без...... обаче като не ги познавам :oops: Разчитам на циганите и дядовците на женски пазар :roll: ще искам курс ......... по време на сезон :roll:
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И аз да се похваля!!!Ударих 89 кила ракия :lol: :lol: :lol: .Оказа се, че е 66 градуса.Като я направих 54-55 градуса стана близо 100 и кусур литра :shock: :lol: :lol: :lol: .Някой да знае къде в София продават читави дъбови бурета?
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

barutchiata написа:Някой да знае къде в София продават читави дъбови бурета?
:D :D :D :D

За какво са ти бурета, по-добре дай аз да ти я съхранявам ... за около два месеца!!!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Недей се подлъгва да я слагаш в бъчва, цвета на отлежало уиски можеш да го докараш и с поизсъхнали парчета от черница. Придава този кехлибарен цвят.
Бурето, ако не е добре накиснато , ще ти "изпие" 1/3-та от ракииката докато се напои добре дървото!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

А стига бе,това не го знаех :shock: БУРЕТА АЛКОХОЛИЦИ
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

daniel_g написа:
Недей се подлъгва да я слагаш в бъчва, цвета на отлежало уиски можеш да го докараш и с поизсъхнали парчета от черница. Придава този кехлибарен цвят.
Бурето, ако не е добре накиснато , ще ти "изпие" 1/3-та от ракииката докато се напои добре дървото!
Не съм съгласен с теб Даниеле,черницата придава само цвят на ракията а дъба лекува ракията и придава цвят,ако нямаш буре то се слага в бидон и вътре пущаш нацепени дъбови летви и пак става хубава ракия,хем не пие толкова много ама става за по дълго време.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо ,ставането зависи не от бурето ами от собственика :lol: :lol: :lol:Колко поема де /собственика/ :wink:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Имайте в предвид-доказано е че изсъхналата черница е за предпочитане пред дъба,но се взима само междинната част-без сърцевина и без към кората,то си има граница,и се държи 15дена,после ако трябва се слагат нови парчета дървесина,става невероятна-като качество и цвят :wink: !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И никога не се слага "мъжка" черница! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”