Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Внимание !!! БРАКОНИЕРКИ
Модератор: bobopeli
Внимание !!! БРАКОНИЕРКИ
Колеги искъм да изостря вашето внимание. Със затопляне на времето зачестяват случаите на нападение на наши колеги от БРАКОНИЕРКИ. Обикновенно са на групички по две-три с бански или направо по монокини (това е класически случай) идват питат разпитват задават въпроси от рода "Кълве ли колега" "Каква е дължината на телескопа ви" "За колко време го вадите.." и т.н.. Последствията са необратими !!! Взимайте жена си със себе си да ви пази, друго не помага, в краен случай може и тъщата. Не започвайте никога нещо което не сте сигурен че може да го завършите.
Ако сте станали жертва на БРАКОНИЕРКИ пишете във форума да знаят и другите колеги да се ВАРДЯТ.
Ако сте станали жертва на БРАКОНИЕРКИ пишете във форума да знаят и другите колеги да се ВАРДЯТ.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
:)
awe kolega ia spodeli kude sa teia brakonierki i mene da me pitat teia ne6tiza!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
- Cougar
- ще става разбирач
Не вярват хората а то ситуацията е сериозна. Мене ме нападнаха бракониерките най неочаквано миналта година и то не от към сушата a от към водата. Мятам си аз значи блесната до един бързей на реката и по едно време гледам към мен се приближава кану с 2 русокоски в него, и двете с много добри мерки - истински БРАКОНИЕРКИ. И като взеха да се оглеждат , ту към бързея ту към мен и хоп спряха кануто и се приближават. "Как е надолу, Лошо ли изглежда." Аз обаче не зацепих да им дам най-добрия за мен отговор и им викам "А..Не е лошо минава се." Те обаче още не вярват и едната с усмивка ми вика. "Ако паднем във водата ще ни спасиш ли?" "Е, да", казвам, но в тази мръсна вода не ми се идва да спасявам, по-добре излезте на брега!"
В този момент закачих един глупав бодлив костур и докатао се разправях с него, бракониерките....заминаха явно решили че не ставам за тяхна жертва. Да се радваш ли, да плачеш ли.................
Преди няколко вечери както си ловя и гледам младо семейство на пикник край реката. Жената беше с една такава къса черна поличка. Но не и обърнах внимание. Имаха и някакво одеяло постелено. По едно време като хвърлих нехаен поглед в тази посока
Зъркелите ми щяха да изкочат. Навела ми се тази жена със задните си части към мен , нещо оправя одеялото а то под тази пола аз гащи така и не видях !!!!!!

В този момент закачих един глупав бодлив костур и докатао се разправях с него, бракониерките....заминаха явно решили че не ставам за тяхна жертва. Да се радваш ли, да плачеш ли.................
Преди няколко вечери както си ловя и гледам младо семейство на пикник край реката. Жената беше с една такава къса черна поличка. Но не и обърнах внимание. Имаха и някакво одеяло постелено. По едно време като хвърлих нехаен поглед в тази посока

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: