Внимание !!! БРАКОНИЕРКИ

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Внимание !!! БРАКОНИЕРКИ

Мнение от kashalota »

Колеги искъм да изостря вашето внимание. Със затопляне на времето зачестяват случаите на нападение на наши колеги от БРАКОНИЕРКИ. Обикновенно са на групички по две-три с бански или направо по монокини (това е класически случай) идват питат разпитват задават въпроси от рода "Кълве ли колега" "Каква е дължината на телескопа ви" "За колко време го вадите.." и т.н.. Последствията са необратими !!! Взимайте жена си със себе си да ви пази, друго не помага, в краен случай може и тъщата. Не започвайте никога нещо което не сте сигурен че може да го завършите.
Ако сте станали жертва на БРАКОНИЕРКИ пишете във форума да знаят и другите колеги да се ВАРДЯТ.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Леле край
хващайте се за сопите
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ха ха ха ха ха ха ! В никакав случай с жени и тъщи на язовир . То така или иначе по нашите язовири рядко се хваща хубава риба , поне да станем жертва на тези прословути БРАКОНИЕРКИ !!!
Наслука на всички колеги при откриването на сезона . :D
Клавиатура риба не лови!!!
kuneca
новобранец
новобранец

:)

Мнение от kuneca »

awe kolega ia spodeli kude sa teia brakonierki i mene da me pitat teia ne6tiza!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
lucifer
новобранец
новобранец

Мнение от lucifer »

Ех Кашалоте-е-е Кашалоте ,какво толкова са ти направили тези така наречени "БРАКОНИЕРКИ" ?? аз лично нямам нищо против лошо няма да ми направят / зъб няма да ми вадят / хахахахаха
lucifer
новобранец
новобранец

Мнение от lucifer »

Ех Кашалоте-е-е Кашалоте ,какво толкова са ти направили тези така наречени "БРАКОНИЕРКИ" ?? аз лично нямам нищо против лошо няма да ми направят / зъб няма да ми вадят / хахахахаха
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Не вярват хората а то ситуацията е сериозна. Мене ме нападнаха бракониерките най неочаквано миналта година и то не от към сушата a от към водата. Мятам си аз значи блесната до един бързей на реката и по едно време гледам към мен се приближава кану с 2 русокоски в него, и двете с много добри мерки - истински БРАКОНИЕРКИ. И като взеха да се оглеждат , ту към бързея ту към мен и хоп спряха кануто и се приближават. "Как е надолу, Лошо ли изглежда." Аз обаче не зацепих да им дам най-добрия за мен отговор и им викам "А..Не е лошо минава се." Те обаче още не вярват и едната с усмивка ми вика. "Ако паднем във водата ще ни спасиш ли?" "Е, да", казвам, но в тази мръсна вода не ми се идва да спасявам, по-добре излезте на брега!"
В този момент закачих един глупав бодлив костур и докатао се разправях с него, бракониерките....заминаха явно решили че не ставам за тяхна жертва. Да се радваш ли, да плачеш ли.................

Преди няколко вечери както си ловя и гледам младо семейство на пикник край реката. Жената беше с една такава къса черна поличка. Но не и обърнах внимание. Имаха и някакво одеяло постелено. По едно време като хвърлих нехаен поглед в тази посока :shock: Зъркелите ми щяха да изкочат. Навела ми се тази жена със задните си части към мен , нещо оправя одеялото а то под тази пола аз гащи така и не видях !!!!!!
:shock:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Бедния Кугар - падна първата жертва
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”