МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от JettroniX »

sanas написа:Това време каде го дават доста хора ще има .Но на спининг няма да сме много....надявам се :drinkers:
Ти се надявай лек да минеш леко, докът го няма новия "ДОКТОР" из ХС район.... ВЛИЗАЙ ЯКО В КРИЗАТА, щот ВСИЧКИ СИ ГАЛСУВАХТЕ за НОВИЯ властелин - здраве да ВИ ВЗЕМЕ ОКОЛКО ХАСКОВО ;) :axe:
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

JettroniX написа:
sanas написа:Това време каде го дават доста хора ще има .Но на спининг няма да сме много....надявам се :drinkers:
Ти се надявай лек да минеш леко, докът го няма новия "ДОКТОР" из ХС район.... ВЛИЗАЙ ЯКО В КРИЗАТА, щот ВСИЧКИ СИ ГАЛСУВАХТЕ за НОВИЯ властелин - здраве да ВИ ВЗЕМЕ ОКОЛКО ХАСКОВО ;) :axe:
Стига бе Гендо.... Незаменими хора няма. Повярвай ми, живял съм и съм видял достатъчно за да го твърдя. И защо си мислиш, че ако не е доктор, а някой друг няма в повече да се раздвижат нещата???
Ще си поговорим, ама лично кога се видим....Га си в региона, чукни едно телефонче...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

JettroniX ...Нещо май се изказа неподготвен за мен колкото риби съм върнал в реката ти сигурно толкоз не си хванал ....симеоновград чак ми се смеят и ме базикат за това .Аман от професори като тебе заради такива не пиша .А относно доктора за нищо не ставаше ...докато не започнах да званя директно на 112 никои не се е вяснал на реката по сигнал.А при директна среща със него за това че служителите му си пият ракията на реката заедно със нарушители (бракониери)........отговора беше нямате доказателства.......трябвало да ги снимаме неговите хора е как посред нощ със камерата и фотоапарата да дебна един бус хора и двама от неговите ...Жив и здрав да си .И другият път мисли преди да пишеш :drinkers:
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

sanas написа:JettroniX ...Нещо май се изказа неподготвен за мен колкото риби съм върнал в реката ти сигурно толкоз не си хванал ....симеоновград чак ми се смеят и ме базикат за това....
:smt023 Супер много се притеснявам, че ще налазят хората Марицата и ще почнат да събират щуките не заради друго :) Ако съм те обидил с по-горната лирика сори :)
Изображение
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Не мога да ти се обидя след като не те познавам лично :drinkers: .Относно взимането на уловена щука когато е забранена само можем да се надяваме че няма да се случи.Популациата в реката тази година е много добра и лятото се надявам да има повече емоции :drinkers:
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Vid написа:Стига бе Гендо.... Незаменими хора няма. Повярвай ми, живял съм и съм видял достатъчно за да го твърдя. И защо си мислиш, че ако не е доктор, а някой друг няма в повече да се раздвижат нещата???
Ще си поговорим, ама лично кога се видим....Га си в региона, чукни едно телефонче...
Ало, ало... Батка познай къде съм :rolleyes: :D Ако има навитаци и времето го позволява (все пак), да си направим една спинингистка сбирка на Бродския бент (откъм едноименното село) ? Мисля да съм там в Неделя след 9 часа - сутринта :D Ще се радвам да се запозная и с нови колеги, отдадени на изкуствената техника, винаги има какво да се научи от всеки нов и стар войник :smt059
Изображение
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

ами за днес някой няма ли да ходи?
Изображение
Reel Tuning
georgi zaicharov
новобранец
новобранец

Мнение от georgi zaicharov »

колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

georgi zaicharov написа:колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница
:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!
oie_9175530hvgNalZt.jpg
oie_9175530hvgNalZt.jpg (243.71 KiB) Преглеждано 578 пъти
oie_918329dQdej7yB.jpg
oie_918329dQdej7yB.jpg (174.49 KiB) Преглеждано 576 пъти
Последно промяна от КалинПетров на Съб Мар 09, 2013 7:07 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение
Reel Tuning
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

georgi zaicharov написа:колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница
ами тоя единия бях аз колега каде вадихме сометата!
Изображение
Reel Tuning
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

KalinBoloneza написа:
ами тоя единия бях аз колега каде вадихме сометата!
Знаех си, че сте замесени :lol: :lol: Поздрави за хубавата слука. Явно вчерашното леко земетресение до Харманли ги е раздвижило :D
Изображение
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

KalinBoloneza написа:ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!
oie_9175530hvgNalZt.jpg
oie_918329dQdej7yB.jpg

Бравооо! Така е в спининга едни хващат,други се разхождат по реката :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ramzey написа:
KalinBoloneza написа:ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!
Бравооо! Така е в спининга едни хващат,други се разхождат по реката :D
А най хубавото е, че и при двата варианта никой нищо не губи :)
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

аве забавно си изкарахме колегата....кой се разкарва кой хваща радвам се за приятеля че имаше слука!И най вече на мой воблер който му подарих!
Изображение
Reel Tuning
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”