Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Ти се надявай лек да минеш леко, докът го няма новия "ДОКТОР" из ХС район.... ВЛИЗАЙ ЯКО В КРИЗАТА, щот ВСИЧКИ СИ ГАЛСУВАХТЕ за НОВИЯ властелин - здраве да ВИ ВЗЕМЕ ОКОЛКО ХАСКОВОsanas написа:Това време каде го дават доста хора ще има .Но на спининг няма да сме много....надявам се

- Vid
- кандидат преподавател
Стига бе Гендо.... Незаменими хора няма. Повярвай ми, живял съм и съм видял достатъчно за да го твърдя. И защо си мислиш, че ако не е доктор, а някой друг няма в повече да се раздвижат нещата???JettroniX написа:Ти се надявай лек да минеш леко, докът го няма новия "ДОКТОР" из ХС район.... ВЛИЗАЙ ЯКО В КРИЗАТА, щот ВСИЧКИ СИ ГАЛСУВАХТЕ за НОВИЯ властелин - здраве да ВИ ВЗЕМЕ ОКОЛКО ХАСКОВОsanas написа:Това време каде го дават доста хора ще има .Но на спининг няма да сме много....надявам се![]()
Ще си поговорим, ама лично кога се видим....Га си в региона, чукни едно телефонче...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
JettroniX ...Нещо май се изказа неподготвен за мен колкото риби съм върнал в реката ти сигурно толкоз не си хванал ....симеоновград чак ми се смеят и ме базикат за това .Аман от професори като тебе заради такива не пиша .А относно доктора за нищо не ставаше ...докато не започнах да званя директно на 112 никои не се е вяснал на реката по сигнал.А при директна среща със него за това че служителите му си пият ракията на реката заедно със нарушители (бракониери)........отговора беше нямате доказателства.......трябвало да ги снимаме неговите хора е как посред нощ със камерата и фотоапарата да дебна един бус хора и двама от неговите ...Жив и здрав да си .И другият път мисли преди да пишеш 

sanas написа:JettroniX ...Нещо май се изказа неподготвен за мен колкото риби съм върнал в реката ти сигурно толкоз не си хванал ....симеоновград чак ми се смеят и ме базикат за това....

Не мога да ти се обидя след като не те познавам лично
.Относно взимането на уловена щука когато е забранена само можем да се надяваме че няма да се случи.Популациата в реката тази година е много добра и лятото се надявам да има повече емоции 

Ало, ало... Батка познай къде съмVid написа:Стига бе Гендо.... Незаменими хора няма. Повярвай ми, живял съм и съм видял достатъчно за да го твърдя. И защо си мислиш, че ако не е доктор, а някой друг няма в повече да се раздвижат нещата???
Ще си поговорим, ама лично кога се видим....Га си в региона, чукни едно телефонче...

- КалинПетров
- разбира нещата
-
- новобранец
колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница
georgi zaicharov написа:колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница

- КалинПетров
- разбира нещата
ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!
Последно промяна от КалинПетров на Съб Мар 09, 2013 7:07 pm, променено общо 2 пъти.

Reel Tuning
- КалинПетров
- разбира нещата
ами тоя единия бях аз колега каде вадихме сометата!georgi zaicharov написа:колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница

Reel Tuning
Знаех си, че сте замесениKalinBoloneza написа:ами тоя единия бях аз колега каде вадихме сометата!georgi zaicharov написа:колега докато ти питаш твоите градски ги изтрепаха по Марица.ХОДЕНЕ ТРЯБВА.Днес бях свидетел как за нула време едно мом4е извади 3 сома на воблер.Последваха няколко разговора по мобилния и на реката стана лудница

- Живко Славов
- научил се да хвърля
KalinBoloneza написа:ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!
Бравооо! Така е в спининга едни хващат,други се разхождат по реката

- Vid
- кандидат преподавател
А най хубавото е, че и при двата варианта никой нищо не губиRamzey написа:Бравооо! Така е в спининга едни хващат,други се разхождат по рекатаKalinBoloneza написа:ето ги и сометата....колега не е от форума но има доста успешни изгледа!!днес направихме съвместен изглед но аз нямах слука но колегата напера три сома примамката е доста изненадваща за мен...но е уловиста по принцип!Единия е 7кг а другя 3кг и малко!

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- КалинПетров
- разбира нещата
аве забавно си изкарахме колегата....кой се разкарва кой хваща радвам се за приятеля че имаше слука!И най вече на мой воблер който му подарих!

Reel Tuning