Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"
Модератори: emo vasilev, alekst
"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"
"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!" Оня ден поизлязъл на Агалина край сафрида и малко лефер,Водата се стопли и той милия се показа.Точа куките за следващата събота и неделя.То покрай този злополучен мач/започнахме да го поливаме още от петък/си развалих риболова."Крачка назад, две напред" [/b] 

- wohim
- научил се да хвърля
и сафрида също
То и тук, край Варна, в събота сутринта извадиха една лодка/рибарска естествено/ пълна със сафрид. Газиха до глезените в сребърната маса. Това беше на буната до офицерски плаж.
Нямах възможност да пробвам от брега, та ако някой е имал успех, нека не си мълчи и да каже
Нямах възможност да пробвам от брега, та ако някой е имал успех, нека не си мълчи и да каже
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аааа....Вълнолома какво казва за сафрида...ходил ли е някой...аз в Петък си пих кафето в 5.00 там, имаше само един старец за кая тръгнал човека...и за една цигара...
а иначе...
изгрева е страшен. Направо те поглъща...забравяш за пръчка и всичко.

абе не е зле Samung-а, и на Доктора му хареса как снима...на всичкото отгоре и можеш да си ги качиш в галерията от него - само че е скъпо удоволствие...още малко и трябва на WAP технологията и ще пишем/говорим/гледаме - във форума от телефоните си.
И накрая...ЛЕФЕРА щом дойде...ши доди и ТЯ :

само че той като си иде, щото не се траят заедно...а тогава идвам и АЗ...
а иначе...
изгрева е страшен. Направо те поглъща...забравяш за пръчка и всичко.

абе не е зле Samung-а, и на Доктора му хареса как снима...на всичкото отгоре и можеш да си ги качиш в галерията от него - само че е скъпо удоволствие...още малко и трябва на WAP технологията и ще пишем/говорим/гледаме - във форума от телефоните си.
И накрая...ЛЕФЕРА щом дойде...ши доди и ТЯ :

само че той като си иде, щото не се траят заедно...а тогава идвам и АЗ...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
То си идва от името бе Жорка! На морето трябва да имаш от всички /плуващи, полупотъващи, потъващи/защото не знаеш коя ще ти потрябвав дадена ситуация . Опита ми показва експеримент до дупка за да успееш!
За Бат Милен: Тази сутрин /8.06/ от таляна на Първа буна излязоха 20-тина лефчовци/400-500гр/. Съвсем нормално от грацата и сафрида изобилстващи през последните дни нямаше и следа. Хищничетата изглеждаха добре охранени за началото на юни. ОХ КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ В КАКВА ФОРМА ЩЕ БЪДАТ В КРАЯ НА ЛЯТОТО .......
За Бат Милен: Тази сутрин /8.06/ от таляна на Първа буна излязоха 20-тина лефчовци/400-500гр/. Съвсем нормално от грацата и сафрида изобилстващи през последните дни нямаше и следа. Хищничетата изглеждаха добре охранени за началото на юни. ОХ КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ В КАКВА ФОРМА ЩЕ БЪДАТ В КРАЯ НА ЛЯТОТО .......

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колегите ти обясниха, ама аз искам като дойдеш/ти каза, че през Юни ли беше/ да ми се обадиш на GSM-а, да се видим и да го полеем...joro1973 написа:Може ли да ми обясните вкратце разликата между полу-потопяемата и потъващата бомбарда!?

Цъкането за зимата...кат свърши сезона ...сега action му е майката...и трябва да се търси рибата

ДиДооооооо, айде бе, кога да идвам да ти помогам за лодката, айде ще изсъхне тая лодка, стана на паметник

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
предполагам прозрачно е...дано си си взел 3-4...много нежни...само да ги чукнеш някъде и им се чупят тръбичките, пък така не може да лети. Не освобождавай бигела с вирната пръчка нагоре без причина. Най-слабото им място е там, където влиза тръбичката в дебелата част. Провери ги и да не се вадят от същото място.
лепят ги на доверие.