"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"

Мнение от batmilen »

"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!" Оня ден поизлязъл на Агалина край сафрида и малко лефер,Водата се стопли и той милия се показа.Точа куките за следващата събота и неделя.То покрай този злополучен мач/започнахме да го поливаме още от петък/си развалих риболова."Крачка назад, две напред" [/b] :twisted:
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

и сафрида също

Мнение от wohim »

То и тук, край Варна, в събота сутринта извадиха една лодка/рибарска естествено/ пълна със сафрид. Газиха до глезените в сребърната маса. Това беше на буната до офицерски плаж.
Нямах възможност да пробвам от брега, та ако някой е имал успех, нека не си мълчи и да каже
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

аааа....Вълнолома какво казва за сафрида...ходил ли е някой...аз в Петък си пих кафето в 5.00 там, имаше само един старец за кая тръгнал човека...и за една цигара...
а иначе...
изгрева е страшен. Направо те поглъща...забравяш за пръчка и всичко.

Изображение

абе не е зле Samung-а, и на Доктора му хареса как снима...на всичкото отгоре и можеш да си ги качиш в галерията от него - само че е скъпо удоволствие...още малко и трябва на WAP технологията и ще пишем/говорим/гледаме - във форума от телефоните си.
И накрая...ЛЕФЕРА щом дойде...ши доди и ТЯ :
Изображение
само че той като си иде, щото не се траят заедно...а тогава идвам и АЗ...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе той/лефера/ дойде и си замина некаде си,сега щего дебнем мамка му...Аза удоволствието си прав ...казал е народа "Скъпо но хубаво,хубаво но скъпо"...И аз се "мъча" с едно Полароидче и 2 руски апарата,ама като имаш слука с рибите така и фотографиите....
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Може ли да ми обясните вкратце разликата между полу-потопяемата и потъващата бомбарда!?
колкото повече вали, толкова повече вали
croco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от croco »

Полупотопяемата бомбарда потъва сравнително бавно и може да се води както ниско около дъното така и близо до повърхноста а потъващата се води само на дъното
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

То си идва от името бе Жорка! На морето трябва да имаш от всички /плуващи, полупотъващи, потъващи/защото не знаеш коя ще ти потрябвав дадена ситуация . Опита ми показва експеримент до дупка за да успееш!
За Бат Милен: Тази сутрин /8.06/ от таляна на Първа буна излязоха 20-тина лефчовци/400-500гр/. Съвсем нормално от грацата и сафрида изобилстващи през последните дни нямаше и следа. Хищничетата изглеждаха добре охранени за началото на юни. ОХ КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ В КАКВА ФОРМА ЩЕ БЪДАТ В КРАЯ НА ЛЯТОТО ....... :lol:
Който може хваща!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Хьйде на хайрлия да е,все това да се чува "Бургаските" лефери отишли във Варна,Майтапя се ...на какво са ги хванали колегите,а пробвахте ли тези новите примамки "торментор кост" ,как работят? :lol:
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

В таляна Бяха Бай Милене ! А ги засякох "случайно" докато правихме едно репортажче.......
Който може хваща!
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

HEMINGUEI написа:Опита ми показва експеримент до дупка за да успееш!
За експериментиране съм винаги "ЗА"! За бомбардите ми стана ясно. 10х 8)
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

joro1973 написа:Може ли да ми обясните вкратце разликата между полу-потопяемата и потъващата бомбарда!?
колегите ти обясниха, ама аз искам като дойдеш/ти каза, че през Юни ли беше/ да ми се обадиш на GSM-а, да се видим и да го полеем... :lol: направо ми се разваля маникюра от т'ва цъкане, бе, Joro.
Цъкането за зимата...кат свърши сезона ...сега action му е майката...и трябва да се търси рибата :wink:

ДиДооооооо, айде бе, кога да идвам да ти помогам за лодката, айде ще изсъхне тая лодка, стана на паметник :idea:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В магазина на Славето в Краставицата видях едни нови бомбарди с крилца и дупчици,за шумов ефект.Много ми харесаха имаше плаващи и полу потопяеми...ама като не запомних марката.Струват по 5 лева,страхотни са ще си взема няколко...
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Вчера и аз се снабдих с бавно потъваща от SPRO.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

предполагам прозрачно е...дано си си взел 3-4...много нежни...само да ги чукнеш някъде и им се чупят тръбичките, пък така не може да лети. Не освобождавай бигела с вирната пръчка нагоре без причина. Най-слабото им място е там, където влиза тръбичката в дебелата част. Провери ги и да не се вадят от същото място. :wink: лепят ги на доверие.
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Вярно е малко афиф работата... Ще внимавам :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”