Да се похваля-оня ден ударих 50кг.:D

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

rino712 написа:Диканаров-ако проблема ти е ...................................................................................................

Ако помътняването е само бяло-ще се оправи чрез престой в дървено буре или съд с дървени трески!!!

Виждам тука някой е прочел доста книжки :lol: :lol: Еваларка :smt023
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Да се похваля оня ден ударих 50

Мнение от Диканаров »

Голяма благодарност на Чапара и Рино, Ще пробвам с нарязаните картофи! От тях има ли странични ефекти? Мирис, помътняване и др? При мен само синее! Аз пробвах с няколко пласта филтърна хартия! По нея имаше синьо! Но общо взето не се изчисти и си синее. Аз нали ви казах , че имам специялна технология, която ми отделя през цялата дестилация метанола и не изхвърлям за разтривка нищо! Вредните фракции се отделят във въздушното охлаждана, което е преди водното охлаждане. Там остават най-леките фракции, като етери и метанол от които боли глава и други ужасии приченяват. Останалата годна ракийка си се събира във неръждаема кофа , като има 100мл. мензурка в която стои спиртомера. За това не съм разбрал за синеенето. За следващата година ще измия спиралата със сода предварително. Благодаря отново и ще почерпя при първо виждане! :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Диканаров,според мен може и нищо да и няма на твойта ракия :wink: вземи я погледни утре,щото на мен днес всичко ми се вижда бледорозово :cry: :cry: :oops:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Колега ДИКАНАРОВ вземи да я превариш още веднъж пущината :!: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”