Търся човек за навеси/тенти

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Търся човек за навеси/тенти

Мнение от MiTaKa™ »

С новия сезон мисля да мина на навес и да оставя шатрата да почива.
Предложете човек ,който се занимава с изработването на неща от този вид .
Навеса да е лесен за монтаж и демонтаж , както и лесен за транспортиране и да пази сянка в горещените
Нещо такова
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Използвал съм снимки на колегите от карп форума.
Примерните размери да са нещо от сорта на :
Дължина - 3.5 / 4м
Широчина -3.5 /4м
Плат- бризент , мисля ще е най-добре.
Колчета не знам , но 4бр да не са малко , дължината да им е до 220-230м. в разтегнато положение.
Тези неща са примерни , ще се коментират в последствие
Очаквам предложения за коректна и качествена изработка , а също и на нормални цени разбира се
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Търся човек за навеси/тенти

Мнение от Божидар »

В Сливен това което искаш го прави Жокера ...колега риболовец ...ето ти тел. за връзка 00359888201524 -Юлиян....поздрави го от мен!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Благодарско
А колегата посещава ли форума , идеята ми е да види снимките какво точно имам в предвид
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

M?
Изображение
borislav6990
новобранец
новобранец

Мнение от borislav6990 »

Миналото лято с 2ма колеги ходихме на Сопот, те имаха хубав навес.Платнището е от найлонови лентички оплетени-продават се в Метро на различни размени, през метър има железни кабзи заработени в платнището.Коловете бяха от бояджийските-телескопични, има ги в железариите.Аз си купих такова платнище 4на 5м.като идеята ми е да пускам от 1та страна до земята и дефакто навесът ми ще е 3на4м и стена от западната страна--да не ми пече в очите докъто си пия ракията по вечеря.Въжета има в железариите по 15-20-25ст. метъра различно дебели.3-4часа валя дъжд на Сопот и не пропусна-на средата сложихме 1 кол и стана като шатра.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

А ако имаш нужните ластици:

Изображение
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bedini1973 »

borislav6990 написа:Миналото лято с 2ма колеги ходихме на Сопот, те имаха хубав навес.Платнището е от найлонови лентички оплетени-продават се в Метро на различни размени, през метър има железни кабзи заработени в платнището.Коловете бяха от бояджийските-телескопични, има ги в железариите.Аз си купих такова платнище 4на 5м.като идеята ми е да пускам от 1та страна до земята и дефакто навесът ми ще е 3на4м и стена от западната страна--да не ми пече в очите докъто си пия ракията по вечеря.Въжета има в железариите по 15-20-25ст. метъра различно дебели.3-4часа валя дъжд на Сопот и не пропусна-на средата сложихме 1 кол и стана като шатра.
Платнищата ги знам колега,но тия "бояджийски колове" които държат платнището неможах да ги схвана.Имаш ли някаква снимка на тях или линк откъде могат да се закупят?
borislav6990
новобранец
новобранец

Мнение от borislav6990 »

НЕ мога да качвам снимки, влез в някоя железария в която продават бои и валяци, виждал съм ги в кауфлант и метро.На Сопот сложихме масата точно посредата и на нея сложихме 1 кол по-висок стана от останалите, водата се отичаше отстрани и даже си михме домата там за салата.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

[quote="MiTaKa™"]С новия сезон мисля да мина на навес и да оставя шатрата да почива.
Предложете човек ,който се занимава с изработването на неща от този вид .
Навеса да е лесен за монтаж и демонтаж , както и лесен за транспортиране и да пази сянка в горещените
Колега не знам каква тента си ползвал аз да кажа за моята в момента.Дълго време около15г ползвах една немска с дебели алуминиеви тръби беше уникално здрава,дадох я на приятели и вече я нямам :evil: След това минах през 2-3 купени от тук от 30 до 120лв, които се чупят при първия вятър не буря,има и по надеждни по магазините но са много обемисти за транспорт и сложни за опъване, не на последно място скъпи.
Накрая реших да си направя,купих обикновена китайка за 30лв от Метро за да ползвам платнището и тръбите за мостра,купих квадратна тръба 25х25 и едни по малки мисля бяха 20х20 за да влизат една в друга.Хванах един заварчик и му казах какво искам за два дена я направи,общо тентата+тръбите+труд+боя ми излезе 150лв.Ползвам платнището от китайката (имам и три страници ако се наложи продават ги в Метро по 12-15лв)не пропуска при никакъв дъжд а ако се скъса ще си взема ново.Тръбната конструкция е много здрава издържа на всичко,двама човека я разпъваме за 15-20минути,за по малко се разглабя ,единственият недостатък е че е около 12-15кг но ако си с кола няма значение.
Тентата я ползвам вече 3г и не е мръднала при никакво време,широка,висока а при лошо време слагам страниците и все едно съм с палатка.
За платнище не знам,трябва да го вдигнеш поне на 2.20м.което предполага здрави прътове да го вържеш поне на 5-6страни,плоско е при дъжд трябва да го опъваш по средата,според мен става само за сянка при дъжд или буря е проблем.

Нещо не цитирах както трябва ама толко си мога.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”