След Димитровден - Расперовден

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Еееей , отъркаха ми се буквите Б , Р , А , В , О на клавиатурата , ама не пречи , заслужавате си го !!!
Явно и аз съм случил , след като съм се запознал с вас ... , давайте все така , аз "букви" да пиша ще намеря !
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Сега ще кажа нещо, което бих желал да не се коментира и да не се измества темата:

"Павка, над нормата си, моля те следващия път върни едното рибе във водата - повярвай ми страхотен кеф е и ако повече хора го правим ще има да ловим повече и по-големи риби. Не казвам всичките - само едното върни. По същия начин искам и да апелирам - расперът расте бавно. Вярно, че минималният му рамер е 25 см - нека всеки да вдигне за себе си минималния размер ... ако заговорим и за ядене - малките не са и вкусни"

Поздрави за успешните ти спинингови излети!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Росен написа:Сега ще кажа нещо, което бих желал да не се коментира и да не се измества темата:

"Павка, над нормата си, моля те следващия път върни едното рибе във водата - повярвай ми страхотен кеф е и ако повече хора го правим ще има да ловим повече и по-големи риби. Не казвам всичките - само едното върни. По същия начин искам и да апелирам - расперът расте бавно. Вярно, че минималният му рамер е 25 см - нека всеки да вдигне за себе си минималния размер ... ако заговорим и за ядене - малките не са и вкусни"

Поздрави за успешните ти спинингови излети!
Абсолютно си прав. :oops: Ако имам оправдание, то е че лових 1 час - от 10:30 до 11:30. След третата си тръгнах и на око изглеждаха около трите кила. Теглил съм ги удома. Не съм искал да поставям "рекорди". Аз лично никога не съм се "оливал", което е видно от постовете ми. Като хвана риба и си тръгвам.
Благодаря за поздравленията. Успешна седмица ти желая, Роска.
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

браво. е не ми се обади и аз да се порадвам на распери :)
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

nicki4 написа:браво. е не ми се обади и аз да се порадвам на распери :)
Никич, съжалявам бате, тая сутрин като закарах жената на работа, нещо ми извъртя волана към Дунав Мост. :twisted: Получи се съвсем инцидентен риболов. Другия път ще те взема. :wink:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Marco Polo написа:Ако това ти е "инцидентния", представям си организирания какъв ще е... ;)
Оооо, Марко! Що не беше на среща 2 на Жребчево, да видиш ОРГАНИЗИРАН РИБОЛОВ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Е нищо де ... нова година - нов късмет. :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Така,Павката умее да "разлайва кучетата"и успя да разлае и моето "това което човърка отвътре".Та днес си бях спуснал неотложна задача,но ме зачовърка и се примолих на баща ми да се заеме с нея,за да мога да направя един излет.Отивам на буната и почвам да мятам,но удари няма а и рибата не играе.Гледам часовника,наближава 11 а аз съм капо за момента.Продължавам да хвърлям и си мисля", предния път удариха след 11,ще помятам още пък дано имам слука".Така и стана към 11.15 удар и след кратка борба и без кеп ,навън 44см.Ухааа почвам ги рекох си и продължих.След 15-20 минути същата ситуация и вече са двамца.Положих усилия но това ми се полагало , пък и дето казва Росен трябва да си оставяме и за следващия път! Ма той дойде много бързо.В 12.30 бях в къщи ,но след като напече в 14.15 бях пак там.На второто замятане удар и отново без кеп същия разбойник 44см.Наистина мислех да го пусна защото двата бяха предостатъчни за вечеря ,но лакомията му го погуби.Обаче вина имам и аз ,та затова ще я поправя още утре.Става въпрос за примамката,че е малка и ще я заменя с по голяма! Това беше за днешния ден от който останах много доволен.Пожелавам на всички наслука!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

ceslav написа:Така,Павката умее да "разлайва кучетата"и успя да разлае и моето "това което човърка отвътре".Та днес си бях спуснал неотложна задача,но ме зачовърка и се примолих на баща ми да се заеме с нея,за да мога да направя един излет.Отивам на буната и почвам да мятам,но удари няма а и рибата не играе.Гледам часовника,наближава 11 а аз съм капо за момента.Продължавам да хвърлям и си мисля", предния път удариха след 11,ще помятам още пък дано имам слука".Така и стана към 11.15 удар и след кратка борба и без кеп ,навън 44см.Ухааа почвам ги рекох си и продължих.След 15-20 минути същата ситуация и вече са двамца.Положих усилия но това ми се полагало , пък и дето казва Росен трябва да си оставяме и за следващия път! Ма той дойде много бързо.В 12.30 бях в къщи ,но след като напече в 14.15 бях пак там.На второто замятане удар и отново без кеп същия разбойник 44см.Наистина мислех да го пусна защото двата бяха предостатъчни за вечеря ,но лакомията му го погуби.Обаче вина имам и аз ,та затова ще я поправя още утре.Става въпрос за примамката,че е малка и ще я заменя с по голяма! Това беше за днешния ден от който останах много доволен.Пожелавам на всички наслука!!!!
:D Браво, Венци!! :smt041 Юнак!!! Там ще е рибата тая зима. Обаче не бутай кастмастера, просто го води по-бавно.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Павка не те разбирам за кво ми говориш,та утре може да намина да те видя.Само пак да не ти направи някой номер воланът!!!!!Шегувам се естествено,дори не знам дали ще мина,че пак ми е напрегнато но това е друга работа!
Марко ,благодаря и да ти се връща!!!! :partyman:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Двамцата от сутринта -утре вечер на фото!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ако имате желание пробвайте на големи воблери който достигат подходящата дистанция :roll:

А рибата много добре знаете , че не е там и няма да бъде там цялата зима, нали се разбрахме къде ще са погромите през зимата :wink:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ivak написа:Ако имате желание пробвайте на големи воблери който достигат подходящата дистанция :roll:
Ивчо, пробвах, обаче всеки път закачат като дойдат на плиткото. Пък оловния войник при бързо обиране излиза на повърхността. Поне не се сещам за момента какъв воблер да ползвам - трябва да е без лопатка.
Иначе е безумен кеф да се вадят распери над 2 кила :D С плетеняка на "твърда езда", аванса свири, пръчката "прави метани"... а си му пуснал - а е отишъл у върбалака :wink:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

браво "ceslav" и ти да се похвалиш със слука продължавай в същия дух, само тоз който не пробва е обречен на неуспех.

"ivak" нещо ти да се похвалиш. 3 дена бях в софия на командировка но имах много работа и не ми остана никакво време.

"сестрата" пратих ти ЛС
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ето ги хубавците от вчера!
http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... user=12903
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”