Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Последната капка винаги остава в гащите..
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Последната капка винаги остава в гащите..
Ти па, стига го опъва, остай партньора ти да го прави.... До твоя гъз може и да не стигне, ама до неговия със сигурност ще стигнеmorriddin написа: пп. Иначе къс идва - колкото и да го опъвам, все не стига до гъза...![]()
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- morriddin
- научил се да хвърля
Няма мераклии, брат...
Философията на жена ми е, че "тази дупка била само за излизане". Откак съм се бракувал дупе не съм видял, а като си спомня докато ергенувах колко хубаво изглеждаше като го извадя с някоя доматена люспа на главата... Ей, какви сладки спомени са ме обзели толкова рано сутринта...

Философията на жена ми е, че "тази дупка била само за излизане". Откак съм се бракувал дупе не съм видял, а като си спомня докато ергенувах колко хубаво изглеждаше като го извадя с някоя доматена люспа на главата... Ей, какви сладки спомени са ме обзели толкова рано сутринта...

ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=wHg-Qxu_9vkmorriddin написа:Няма мераклии, брат...
Философията на жена ми е, че "тази дупка била само за излизане". Откак съм се бракувал дупе не съм видял, а като си спомня докато ергенувах колко хубаво изглеждаше като го извадя с някоя доматена люспа на главата... Ей, какви сладки спомени са ме обзели толкова рано сутринта...![]()

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
- morriddin
- научил се да хвърля
http://www.youtube.com/watch?v=wHg-Qxu_9vk
[/quote]
Баси мамата, жената сигурно го е гледала това....
Ама, клипа е ориентиран само в мъжка насока....
Друго си е женското дупе, най - малкото, хемороидите ще са по-лицеприятни?!?
И за да не се отместваме толкова от темата, я споделете, напикавали ли сте гащите (подробнните обяснения се препоръчват)!

Баси мамата, жената сигурно го е гледала това....
Ама, клипа е ориентиран само в мъжка насока....
Друго си е женското дупе, най - малкото, хемороидите ще са по-лицеприятни?!?
И за да не се отместваме толкова от темата, я споделете, напикавали ли сте гащите (подробнните обяснения се препоръчват)!
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.vbox7.com/play:abef104fmorriddin написа: И за да не се отместваме толкова от темата, я споделете, напикавали ли сте гащите (подробнните обяснения се препоръчват)!
Между габровци
- morriddin
- научил се да хвърля
Сега се сещам за една случка през 1994г.
По това време моя милост беше "младо фазанче" в ШЗО - то в Плевен. Пускат ме значи "градска", а на мен какво ми се иска - поркане и слива естествено. Заедно с един пич от Монтана зарибихме две девойчета в едно кръчме и след нормална почерпка, се отправяме към квартирата. Последната се ползваше от още десетина човека, главно за съхранение и преобличане на цивилните дрехи. Та, водим значи ние момиченцата и се пръскаме по стаите.
Тук е момента да направя кратко описание на въпросната дама: изключително симпатична, с едри "очи" и дупе с формата на обърнато сърчице!
С една дума, мадамата скърца отвсякъде! Та, захващаме се с нея двамата да докажем, че не индийците са измислили Кама Сутра, и тука почнаха изненадите... Първата беше, че като заклатих два - три пъти, ме блъсна ужасяваща смрад в носа! Помислих си: "Ей богу, там вътре е влязло някво животинче и е умряло!?!" Обаче си викам: "Така и така вече го оцапах - няма да спирам я! Давай, Мите, войника трябва да е смел!" И... давам. Ама на всичкото отгоре, оная пърди... Рекох си:"Я да запуша тая дупка, че взеха да ми се насълзяват очите!" И го преместих във въпросното пърдящо отверстие. Явно привикнах с първата миризма и нещата тръгнаха по естествения си ред. Дето се вика, "навирен х.й насрано дупе не бръсне"! Дойде и сюблимният момент!
Свърших аз, вадя, а нещо топло се стича по топките ми... Не знам какво беше яла тая, ама ме осра като мандраджийска лисица - изповръщах си душичката както се казва!
А, на всичкото отгоре, мръсницата ми вика: "Хареса ти, нали? Искаш ли пак?"
По това време моя милост беше "младо фазанче" в ШЗО - то в Плевен. Пускат ме значи "градска", а на мен какво ми се иска - поркане и слива естествено. Заедно с един пич от Монтана зарибихме две девойчета в едно кръчме и след нормална почерпка, се отправяме към квартирата. Последната се ползваше от още десетина човека, главно за съхранение и преобличане на цивилните дрехи. Та, водим значи ние момиченцата и се пръскаме по стаите.
Тук е момента да направя кратко описание на въпросната дама: изключително симпатична, с едри "очи" и дупе с формата на обърнато сърчице!

А, на всичкото отгоре, мръсницата ми вика: "Хареса ти, нали? Искаш ли пак?"
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А бе, да не би да си и запазил телефона???......morriddin написа: А, на всичкото отгоре, мръсницата ми вика: "Хареса ти, нали? Искаш ли пак?"

Между габровци
- morriddin
- научил се да хвърля
Нямаше ЖиСиЕми тогава, ама ти ако беше на моето място, би ли го запазил???
Забравих да кажа, че бях химик - на 5ия етаж рядко имаше топла вода, та цяла нощ съм се търкал със студена и с помощта на четка за дрехи....
Забравих да кажа, че бях химик - на 5ия етаж рядко имаше топла вода, та цяла нощ съм се търкал със студена и с помощта на четка за дрехи....

- Vid
- кандидат преподавател
Абе колега, ти гей ли си или бисексуален? И хич недей да разваляш славата на ШЗО-то през оне години.morriddin написа:Нямаше ЖиСиЕми тогава, ама ти ако беше на моето място, би ли го запазил???
Я бях в свръзките, на 4-ти етаж през 89г.. На кой тогава му пукаше дали има топла вода или няма. Колко плевенски сливки накусихме и колко пъти лежахме в ареста хванати-закачени на оградата с мешка пълна с бира от она кръчма "лозарска среща", да не споменавам....
На все отгоре ме оставиха в караулна рота за още 2-ва месеца и то за "добро държание" и оне шопските гейчета кВо ги правихме.... Не ги таковахме де, ама все друго де се сетиш

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Неувяхваща е славата на Плевен,не се забравя такъв епос,фазаните и до Варна долитаха за да станат по корабите паткани.Плевенчанки също са в спомените ми...
- morriddin
- научил се да хвърля
Абе колега, ти гей ли си или бисексуален? И хич недей да разваляш славата на ШЗО-то през оне години.
Я бях в свръзките, на 4-ти етаж през 89г.. На кой тогава му пукаше дали има топла вода или няма. Колко плевенски сливки накусихме и колко пъти лежахме в ареста хванати-закачени на оградата с мешка пълна с бира от она кръчма "лозарска среща", да не споменавам....
На все отгоре ме оставиха в караулна рота за още 2-ва месеца и то за "добро държание" и оне шопските гейчета кВо ги правихме.... Не ги таковахме де, ама все друго де се сетиш
[/quote]
Сакън бе, братле! Мойто дупе си е честно, даже и посявка не успяха да ми вземат. По време на тази манипулация бях наряд, и ротния идва да сваля наряда да го "шомпулират". Добре, ама моя милост спи... Айдеее - 5 денонощия арест и пропуснах бръкнята с шомпула! Още го помня гада - подп. Лашев - имаше мустак като "курвенска вежда", вземе ли да го глади - знаеш, че си изгорял с 5 дни... Накрая човек излезе де - от 64 денонощия, само 8 ми вписа в книжката! А иначе, относно скачането на оградата - не са ме хващали нито веднъж - прескачах я точно до караулната на военна полиция, а те горките обикаляха като гламави отгоре към Панорамата!
Относно Плевенските сливки всеки знае и аз бая наскубах за 11 месеца, ама тая братле, беше нещо дето оставя черта в живота!
Лошото в случая беше, че при мен чертата беше лайняна... 

Сакън бе, братле! Мойто дупе си е честно, даже и посявка не успяха да ми вземат. По време на тази манипулация бях наряд, и ротния идва да сваля наряда да го "шомпулират". Добре, ама моя милост спи... Айдеее - 5 денонощия арест и пропуснах бръкнята с шомпула! Още го помня гада - подп. Лашев - имаше мустак като "курвенска вежда", вземе ли да го глади - знаеш, че си изгорял с 5 дни... Накрая човек излезе де - от 64 денонощия, само 8 ми вписа в книжката! А иначе, относно скачането на оградата - не са ме хващали нито веднъж - прескачах я точно до караулната на военна полиция, а те горките обикаляха като гламави отгоре към Панорамата!

Относно Плевенските сливки всеки знае и аз бая наскубах за 11 месеца, ама тая братле, беше нещо дето оставя черта в живота!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Оле майко !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН