Последната капка винаги остава в гащите..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Последната капка винаги остава в гащите..

Мнение от Vid »

morriddin написа: пп. Иначе къс идва - колкото и да го опъвам, все не стига до гъза... :lol: :lol: :lol:
Ти па, стига го опъва, остай партньора ти да го прави.... До твоя гъз може и да не стигне, ама до неговия със сигурност ще стигне :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Няма мераклии, брат...
Философията на жена ми е, че "тази дупка била само за излизане". Откак съм се бракувал дупе не съм видял, а като си спомня докато ергенувах колко хубаво изглеждаше като го извадя с някоя доматена люспа на главата... Ей, какви сладки спомени са ме обзели толкова рано сутринта... :D :lol:
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

morriddin написа:Няма мераклии, брат...
Философията на жена ми е, че "тази дупка била само за излизане". Откак съм се бракувал дупе не съм видял, а като си спомня докато ергенувах колко хубаво изглеждаше като го извадя с някоя доматена люспа на главата... Ей, какви сладки спомени са ме обзели толкова рано сутринта... :D :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=wHg-Qxu_9vk :wink:
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

xaxaxaxax :lol: :butthead:
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

:butthead: :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

http://www.youtube.com/watch?v=wHg-Qxu_9vk :wink:[/quote]
Баси мамата, жената сигурно го е гледала това....
Ама, клипа е ориентиран само в мъжка насока....
Друго си е женското дупе, най - малкото, хемороидите ще са по-лицеприятни?!?
И за да не се отместваме толкова от темата, я споделете, напикавали ли сте гащите (подробнните обяснения се препоръчват)!
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

morriddin написа: И за да не се отместваме толкова от темата, я споделете, напикавали ли сте гащите (подробнните обяснения се препоръчват)!
http://www.vbox7.com/play:abef104f
Между габровци
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Сега се сещам за една случка през 1994г.
По това време моя милост беше "младо фазанче" в ШЗО - то в Плевен. Пускат ме значи "градска", а на мен какво ми се иска - поркане и слива естествено. Заедно с един пич от Монтана зарибихме две девойчета в едно кръчме и след нормална почерпка, се отправяме към квартирата. Последната се ползваше от още десетина човека, главно за съхранение и преобличане на цивилните дрехи. Та, водим значи ние момиченцата и се пръскаме по стаите.
Тук е момента да направя кратко описание на въпросната дама: изключително симпатична, с едри "очи" и дупе с формата на обърнато сърчице! :rolleyes: С една дума, мадамата скърца отвсякъде! Та, захващаме се с нея двамата да докажем, че не индийците са измислили Кама Сутра, и тука почнаха изненадите... Първата беше, че като заклатих два - три пъти, ме блъсна ужасяваща смрад в носа! Помислих си: "Ей богу, там вътре е влязло някво животинче и е умряло!?!" Обаче си викам: "Така и така вече го оцапах - няма да спирам я! Давай, Мите, войника трябва да е смел!" И... давам. Ама на всичкото отгоре, оная пърди... Рекох си:"Я да запуша тая дупка, че взеха да ми се насълзяват очите!" И го преместих във въпросното пърдящо отверстие. Явно привикнах с първата миризма и нещата тръгнаха по естествения си ред. Дето се вика, "навирен х.й насрано дупе не бръсне"! Дойде и сюблимният момент! :ANAL: Свърших аз, вадя, а нещо топло се стича по топките ми... Не знам какво беше яла тая, ама ме осра като мандраджийска лисица - изповръщах си душичката както се казва!
А, на всичкото отгоре, мръсницата ми вика: "Хареса ти, нали? Искаш ли пак?"
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

morriddin написа: А, на всичкото отгоре, мръсницата ми вика: "Хареса ти, нали? Искаш ли пак?"
А бе, да не би да си и запазил телефона???...... :wink: :lol: :lol: :lol:
Между габровци
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Нямаше ЖиСиЕми тогава, ама ти ако беше на моето място, би ли го запазил???
Забравих да кажа, че бях химик - на 5ия етаж рядко имаше топла вода, та цяла нощ съм се търкал със студена и с помощта на четка за дрехи.... :lol:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

morriddin написа:Нямаше ЖиСиЕми тогава, ама ти ако беше на моето място, би ли го запазил???
Забравих да кажа, че бях химик - на 5ия етаж рядко имаше топла вода, та цяла нощ съм се търкал със студена и с помощта на четка за дрехи.... :lol:
Абе колега, ти гей ли си или бисексуален? И хич недей да разваляш славата на ШЗО-то през оне години.
Я бях в свръзките, на 4-ти етаж през 89г.. На кой тогава му пукаше дали има топла вода или няма. Колко плевенски сливки накусихме и колко пъти лежахме в ареста хванати-закачени на оградата с мешка пълна с бира от она кръчма "лозарска среща", да не споменавам....
На все отгоре ме оставиха в караулна рота за още 2-ва месеца и то за "добро държание" и оне шопските гейчета кВо ги правихме.... Не ги таковахме де, ама все друго де се сетиш :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

:lol: :lol: :axe:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Неувяхваща е славата на Плевен,не се забравя такъв епос,фазаните и до Варна долитаха за да станат по корабите паткани.Плевенчанки също са в спомените ми...
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Абе колега, ти гей ли си или бисексуален? И хич недей да разваляш славата на ШЗО-то през оне години.
Я бях в свръзките, на 4-ти етаж през 89г.. На кой тогава му пукаше дали има топла вода или няма. Колко плевенски сливки накусихме и колко пъти лежахме в ареста хванати-закачени на оградата с мешка пълна с бира от она кръчма "лозарска среща", да не споменавам....
На все отгоре ме оставиха в караулна рота за още 2-ва месеца и то за "добро държание" и оне шопските гейчета кВо ги правихме.... Не ги таковахме де, ама все друго де се сетиш :lol:[/quote]
Сакън бе, братле! Мойто дупе си е честно, даже и посявка не успяха да ми вземат. По време на тази манипулация бях наряд, и ротния идва да сваля наряда да го "шомпулират". Добре, ама моя милост спи... Айдеее - 5 денонощия арест и пропуснах бръкнята с шомпула! Още го помня гада - подп. Лашев - имаше мустак като "курвенска вежда", вземе ли да го глади - знаеш, че си изгорял с 5 дни... Накрая човек излезе де - от 64 денонощия, само 8 ми вписа в книжката! А иначе, относно скачането на оградата - не са ме хващали нито веднъж - прескачах я точно до караулната на военна полиция, а те горките обикаляха като гламави отгоре към Панорамата! :lol:
Относно Плевенските сливки всеки знае и аз бая наскубах за 11 месеца, ама тая братле, беше нещо дето оставя черта в живота! :mrgreen: Лошото в случая беше, че при мен чертата беше лайняна... :lol:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Оле майко !

:shock: :lol:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”