Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
vankata8101
новобранец
новобранец

Re: Инфо за Копринка

Мнение от vankata8101 »

Naas написа:
kalin73 написа: А защо пък не целогодишно.Поне за 3г.
Така като се замисля не е лоша идеята, добре ще се отрази на популацията :smt023

добре ще се отрази на популацията,ама на бракониери
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Иара Правете проверки бре хора,толкова рибари си плащаме билети приходите са огромни къде отиват ??? зарибявате един път на 3г. проверките са слаби няма ва никакви по язовирите
а седите в офисите.Ама някой ден ще се дигнем и ще ви пратим по домовете да си седите :drinkers:
Като не кълве аз ще клъвна.
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

01.03 - 01.06 Подкрепям! Особенно за Копринка и Жребчево. :!:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Rud написа:Иара Правете проверки бре хора,толкова рибари си плащаме билети приходите са огромни къде отиват ??? зарибявате един път на 3г. проверките са слаби няма ва никакви по язовирите
а седите в офисите.Ама някой ден ще се дигнем и ще ви пратим по домовете да си седите :drinkers:
Не си много прав в това си твърдение :idea: Лично от нашето звено съм повече от доволен и ги подкрепям напълно защото знам с какви ресурси разполагат и колкото мога се старая да им помагам ! Както между другото трябва да правите и Вие :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Може някой се стараят няма спор,но оня ден на Стамболийски няколко сигнала са пуснати за мрежи през деня и никой не се отзовал. В неделя имало екшън на Копринка циганите подгонили Иара :lol:
Като не кълве аз ще клъвна.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Rud написа:Може някой се стараят няма спор,но оня ден на Стамболийски няколко сигнала са пуснати за мрежи през деня и никой не се отзовал. В неделя имало екшън на Копринка циганите подгонили Иара :lol:
Това е жалката истина .... държавата ни колкото и да не искам да го повярвам,се превръща в циганска ! Полицията ги пази повече от нас !
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

Колеги,излезе ли каракудата по другите заливи,или е още по дупките? Моля пишете! :wink:
dirmih
новобранец
новобранец

Мнение от dirmih »

дава колега на залива където беше багера
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

dirmih написа:дава колега на залива където беше багера

Благодаря колега,жив и здрав и наслука! :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

genadi49 написа:

И , като си направиш кефа да не забравиш да я пуснеш обратно рибата ( след снимките ) за да може да си хвърли хайвера и да има какво да ловиш в годините напред :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Прясна информация от днес.Класическо тотално капо без дори почукване и признаци на каквато и да била риба на мястото където бяхме застанали ние.От всички които ще видите на снимките съм оградил само 2ма човека които извадиха каракуда но хвърляха на точно определено място с площ около 3 кв.м.При всяко неточно попадение от това място вадеха и хвърляха наново.Всички други които бяхме около тях -голямо нищо.Нататък не знам какво са извадили колегите с кемпери и каравани но лудницата беше забележителна.Ето и малко снимки:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

С.Върбанов написа:
genadi49 написа:

И , като си направиш кефа да не забравиш да я пуснеш обратно рибата ( след снимките ) за да може да си хвърли хайвера и да има какво да ловиш в годините напред :wink:

По нагоре питах за заливите,като имах предвид Сухото дере или Дунавския ръкав.В тая навалица и не мисля да ходя.Все пак отивам да разпусна,а не да се нервя.По всяка вероятност ще е след забраната. :wink:
pag0ctuh
новобранец
новобранец

Мнение от pag0ctuh »

Днес нищо ... язовира доста се е покачил.
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Вторник бяхме трима човека на Сахрането покрай т.н. Багер :lol: . Багер няма, но за сметка на това след обед вятъра ни разказа играта.Резултата е 10 извадени каракуди за цял ден и много малко уклей(колегата го лови от скука).Язовира качва още и поляните се заливат малко по малко както и дупките в тях. Като цяло имаше доста хора, но риболова не беше силен. Колегите около нас си тръгнаха почти всички до към 3 часа след обед заради силния вятър и скуката от риболова. В живарниците на повечето имаше по 5-6 риби. Ние проявихме инат и стояхме до 8 но резултата вече го казах. Пообиколихме доста с колегата по обед да видим на дупките около нас и честно казано имаше много малко места на който двама трима човека вадеха риби по често, а другите ги гледаха. Другото което ми направи впечатление беше, че където бяхме ние имаше едри каракуди и се виждаха, но вървяха по 3 броя(една женска и две мъжки както каза колегата) и не обръщаха никакво внимание на плувките около тях. По скоро си хвърляха хайвера и никак не им беше до ядене. Това е от мен.
Късмет на състезателите в събота! Определено ще имат нужда от такъв за намирането на правилното място за риболов.
g_yovkov
новобранец
новобранец

Мнение от g_yovkov »

Гледам малко по-напред се коментират "месарските" навици на повечето риболовци на язовира, но едно не ми е ясно - рибата става ли за ядене?!
ЗАЩО ПИТАМ ??? - Преди няколко години съм говорил с хора, които живеят постоянно в района и съм чувал, че на дъното на язовира имало някакви утайки и наслагвания, които са отровни. Поради тази причина и рибата не била много за ядене (явно не важи за циганите щом още мърдат!).
В крайна сметка, някой може ли да каже за какво става въпрос? Истина ли е това или само така се говори?
Иначе язовира си го харесвам и с удоволствие ходя на него. Там уча и сина си да лови риба и си изкарваме доста добре. Риба от него не ядем защото предпочитаме морските виове за ядене. Сладководните ги ловим за удоволствие и ги пускаме за ужас на съседите колеги. Така си възпитавам детето и мисля че това е правилното.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”