Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Инфо за Копринка
Naas написа:Така като се замисля не е лоша идеята, добре ще се отрази на популациятаkalin73 написа: А защо пък не целогодишно.Поне за 3г.
добре ще се отрази на популацията,ама на бракониери
Иара Правете проверки бре хора,толкова рибари си плащаме билети приходите са огромни къде отиват ??? зарибявате един път на 3г. проверките са слаби няма ва никакви по язовирите
а седите в офисите.Ама някой ден ще се дигнем и ще ви пратим по домовете да си седите
а седите в офисите.Ама някой ден ще се дигнем и ще ви пратим по домовете да си седите

Като не кълве аз ще клъвна.
01.03 - 01.06 Подкрепям! Особенно за Копринка и Жребчево. 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не си много прав в това си твърдениеRud написа:Иара Правете проверки бре хора,толкова рибари си плащаме билети приходите са огромни къде отиват ??? зарибявате един път на 3г. проверките са слаби няма ва никакви по язовирите

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Може някой се стараят няма спор,но оня ден на Стамболийски няколко сигнала са пуснати за мрежи през деня и никой не се отзовал. В неделя имало екшън на Копринка циганите подгонили Иара 

Като не кълве аз ще клъвна.
-
- разбира нещата
Това е жалката истина .... държавата ни колкото и да не искам да го повярвам,се превръща в циганска ! Полицията ги пази повече от нас !Rud написа:Може някой се стараят няма спор,но оня ден на Стамболийски няколко сигнала са пуснати за мрежи през деня и никой не се отзовал. В неделя имало екшън на Копринка циганите подгонили Иара
Колеги,излезе ли каракудата по другите заливи,или е още по дупките? Моля пишете! 

дава колега на залива където беше багера
dirmih написа:дава колега на залива където беше багера
Благодаря колега,жив и здрав и наслука!

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И , като си направиш кефа да не забравиш да я пуснеш обратно рибата ( след снимките ) за да може да си хвърли хайвера и да има какво да ловиш в годините напредgenadi49 написа:dirmih написа:дава колега на залива където беше багера

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Прясна информация от днес.Класическо тотално капо без дори почукване и признаци на каквато и да била риба на мястото където бяхме застанали ние.От всички които ще видите на снимките съм оградил само 2ма човека които извадиха каракуда но хвърляха на точно определено място с площ около 3 кв.м.При всяко неточно попадение от това място вадеха и хвърляха наново.Всички други които бяхме около тях -голямо нищо.Нататък не знам какво са извадили колегите с кемпери и каравани но лудницата беше забележителна.Ето и малко снимки:

С.Върбанов написа:И , като си направиш кефа да не забравиш да я пуснеш обратно рибата ( след снимките ) за да може да си хвърли хайвера и да има какво да ловиш в годините напредgenadi49 написа:dirmih написа:дава колега на залива където беше багера
По нагоре питах за заливите,като имах предвид Сухото дере или Дунавския ръкав.В тая навалица и не мисля да ходя.Все пак отивам да разпусна,а не да се нервя.По всяка вероятност ще е след забраната.

Днес нищо ... язовира доста се е покачил.
Вторник бяхме трима човека на Сахрането покрай т.н. Багер
. Багер няма, но за сметка на това след обед вятъра ни разказа играта.Резултата е 10 извадени каракуди за цял ден и много малко уклей(колегата го лови от скука).Язовира качва още и поляните се заливат малко по малко както и дупките в тях. Като цяло имаше доста хора, но риболова не беше силен. Колегите около нас си тръгнаха почти всички до към 3 часа след обед заради силния вятър и скуката от риболова. В живарниците на повечето имаше по 5-6 риби. Ние проявихме инат и стояхме до 8 но резултата вече го казах. Пообиколихме доста с колегата по обед да видим на дупките около нас и честно казано имаше много малко места на който двама трима човека вадеха риби по често, а другите ги гледаха. Другото което ми направи впечатление беше, че където бяхме ние имаше едри каракуди и се виждаха, но вървяха по 3 броя(една женска и две мъжки както каза колегата) и не обръщаха никакво внимание на плувките около тях. По скоро си хвърляха хайвера и никак не им беше до ядене. Това е от мен.
Късмет на състезателите в събота! Определено ще имат нужда от такъв за намирането на правилното място за риболов.

Късмет на състезателите в събота! Определено ще имат нужда от такъв за намирането на правилното място за риболов.
Гледам малко по-напред се коментират "месарските" навици на повечето риболовци на язовира, но едно не ми е ясно - рибата става ли за ядене?!
ЗАЩО ПИТАМ ??? - Преди няколко години съм говорил с хора, които живеят постоянно в района и съм чувал, че на дъното на язовира имало някакви утайки и наслагвания, които са отровни. Поради тази причина и рибата не била много за ядене (явно не важи за циганите щом още мърдат!).
В крайна сметка, някой може ли да каже за какво става въпрос? Истина ли е това или само така се говори?
Иначе язовира си го харесвам и с удоволствие ходя на него. Там уча и сина си да лови риба и си изкарваме доста добре. Риба от него не ядем защото предпочитаме морските виове за ядене. Сладководните ги ловим за удоволствие и ги пускаме за ужас на съседите колеги. Така си възпитавам детето и мисля че това е правилното.
ЗАЩО ПИТАМ ??? - Преди няколко години съм говорил с хора, които живеят постоянно в района и съм чувал, че на дъното на язовира имало някакви утайки и наслагвания, които са отровни. Поради тази причина и рибата не била много за ядене (явно не важи за циганите щом още мърдат!).
В крайна сметка, някой може ли да каже за какво става въпрос? Истина ли е това или само така се говори?
Иначе язовира си го харесвам и с удоволствие ходя на него. Там уча и сина си да лови риба и си изкарваме доста добре. Риба от него не ядем защото предпочитаме морските виове за ядене. Сладководните ги ловим за удоволствие и ги пускаме за ужас на съседите колеги. Така си възпитавам детето и мисля че това е правилното.