Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой какво е карал някога...
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
КИРО,,недей да премяташ салагите с тия танкове. Почти 2 седмици преди учението,бронетранспортьорите бяха базирани при нас, и никога не е ставало въпрос за танкове. В СДК-то влизаха на по 5см разстояние от бордовете,та за танковете да не говорим как щяха да влязат........Последната вечер преди самата церемония,тръгна да се разваля времето,смениха танковете с бронетранспортьори
За времето ,и повръщането на кашиците си прав.........беше си еМало Байката времето.
Аз май ще се окажа най-нещастния драйвър от всички.Минал съм през
Ил-14,Ан-24,Ан-26,Ан-30, "Ботевчето" /КИРО го знае/ ,10 минути на BEL-206 , 1 час на "Чинук", 4 часа на "Sea Hawk"и накрая ,около 1000 часа на това:
Май наистина е време за пенсия......

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
Айде без казармата-много я мразя ,ей!
Там пазех самолети и не аз карах,ми мене ме караха от пост на пост със "ЗИЛ-131",пък аз карах уникалния "Калашников"с който не можеше да се уцели нищо / от хвърляне нощно време със замах от 10 метра в каросерията на "Зила"всички мушки се бяха изкривили /.
В цивилизацията - карал съм "Шкода 120 L" / беше на 14 години като си я купих и издевателствувах над нея докато навърши 18 /,после се покефих на 4 годишна "Шкода Фаворит",ама само 2 години,щото беше на брат ми и си я взе ; после карах "Форд Ескорт 1,3"/и той дрът,та разлагащ се /;след туй с най-добри спомени /участваше в риболова / 4 години карах "Нисан Съни-1,4",докато не го обърнах на покрив на 15 март 2007г.на връщане от риболов с "Капо";сега карам "Ситроен Ксара Пикасо"-първата собствена кола в живота ми,която не се налага да е в сервиза през месец и чиято возия няма равна под слънцето,пък в нея има достатъчно място за най-щуравите рибарски такъми и съоръжения.Ама борча към банката заради този кеф е .... ни мойте ма пита,че ма втриса,пък имам още пиене тази вечер !
В цивилизацията - карал съм "Шкода 120 L" / беше на 14 години като си я купих и издевателствувах над нея докато навърши 18 /,после се покефих на 4 годишна "Шкода Фаворит",ама само 2 години,щото беше на брат ми и си я взе ; после карах "Форд Ескорт 1,3"/и той дрът,та разлагащ се /;след туй с най-добри спомени /участваше в риболова / 4 години карах "Нисан Съни-1,4",докато не го обърнах на покрив на 15 март 2007г.на връщане от риболов с "Капо";сега карам "Ситроен Ксара Пикасо"-първата собствена кола в живота ми,която не се налага да е в сервиза през месец и чиято возия няма равна под слънцето,пък в нея има достатъчно място за най-щуравите рибарски такъми и съоръжения.Ама борча към банката заради този кеф е .... ни мойте ма пита,че ма втриса,пък имам още пиене тази вечер !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пенчо,а помниш ли кораба Вапцаров,ама старото,дето после го кръстиха Патриот и така си потъна май на първа буна Варна.Та с него ме возиха през 75-та до Севастопол,Одеса и обратно.По-лесно се издържа изпита за космонавт,отколкото да се возиш на такава черупка при 3-4 бала в продължение на 30 часа.
За танковете май си прав,ама и президента не можа да ги види в действие десантните сили на ВМС.Та като те гледам,рано ти е за пенсия още.
За танковете май си прав,ама и президента не можа да ги види в действие десантните сили на ВМС.Та като те гледам,рано ти е за пенсия още.
Аз с кво да са похваля,то кат гледам само совалки не сте карали,па може и таквиз да има.
Що се до мен,карал съм водни ски(голям майтап беше)от леките автомобили почти всички марки,следва ЖУК,МАЗ,КАМАЗ,ШКОДА ЕВРОПА,ЮМЗ,на края се чекнах на един делтапланер само дето не умрях,и на края най голямата ми машина дето в ръце не се удържа е ей тази:

Що се до мен,карал съм водни ски(голям майтап беше)от леките автомобили почти всички марки,следва ЖУК,МАЗ,КАМАЗ,ШКОДА ЕВРОПА,ЮМЗ,на края се чекнах на един делтапланер само дето не умрях,и на края най голямата ми машина дето в ръце не се удържа е ей тази:

Много яка тема
Тук ще направя километричен списък 
1967-70 - лагерна количка
1970-75 - колелото на дядо ми
1975 - москвича на баща ми
1976 - 78 - гумена лодка по язовир Тича на разпъване /за шаран/
1979 - 81 - гумена лодка по линия Аспарухово - Галата /за сафрид/
1982 - 83 - САУ Гвоздика 122 мм - ШЗО Плевен
1984 - Ял 6 по Варненското езеро
1985 - Бригантина Калиакра из Черно море, М/к Г. Димитров - Егейско
1986 - 87 - М/к Вапцаров - До Хамбург
1987 - Военна туба - Лъджата - Галата
1988 - М/к Лом по Дунава до Регенсбург
1989 - 93 - М/к Априлов, Петлешков, Мамарчев, Друмев, Стара планина, Средна гора, Н. Киров, Х. Димитър, Плевен, Шабла, Филип Тотю по Дунава от Измаил до Регенсбург
1994 - 2007 ВАЗ, Фиат Регата и Темпра, Рено 19, Шевролет Джио Призм, Понтиак ГрандАм, БМВ 530i
Маневрирал съм и влекачи Шкода, Волво Ф10, Ф12, Мерцедес, Скания
обаче само толкоз, щото нямах време за професионална книжка.
Вече не ща да чуя за каране на возила. Със зор излизам само за риба извън табелата на Русе.
Най-обичам да карам жената да сготви вкусно и да направи салатката
Наздраве на всички, дето са изкарали живота си по пътищата.

1967-70 - лагерна количка
1970-75 - колелото на дядо ми
1975 - москвича на баща ми
1976 - 78 - гумена лодка по язовир Тича на разпъване /за шаран/
1979 - 81 - гумена лодка по линия Аспарухово - Галата /за сафрид/
1982 - 83 - САУ Гвоздика 122 мм - ШЗО Плевен
1984 - Ял 6 по Варненското езеро
1985 - Бригантина Калиакра из Черно море, М/к Г. Димитров - Егейско
1986 - 87 - М/к Вапцаров - До Хамбург
1987 - Военна туба - Лъджата - Галата
1988 - М/к Лом по Дунава до Регенсбург
1989 - 93 - М/к Априлов, Петлешков, Мамарчев, Друмев, Стара планина, Средна гора, Н. Киров, Х. Димитър, Плевен, Шабла, Филип Тотю по Дунава от Измаил до Регенсбург
1994 - 2007 ВАЗ, Фиат Регата и Темпра, Рено 19, Шевролет Джио Призм, Понтиак ГрандАм, БМВ 530i
Маневрирал съм и влекачи Шкода, Волво Ф10, Ф12, Мерцедес, Скания
обаче само толкоз, щото нямах време за професионална книжка.
Вече не ща да чуя за каране на возила. Със зор излизам само за риба извън табелата на Русе.
Най-обичам да карам жената да сготви вкусно и да направи салатката

Наздраве на всички, дето са изкарали живота си по пътищата.

- Николай Неделков
- учете се от него
Opel Astra - седан , Opel Vectra , VW Transporter , VW Passat , VW Golf 2 , и гордостта ми ... Москвич 408 с ръчно правено 4х4 ... 
П.С. забравих да спомена и велосипедите: "BMX" , "Зайка" , "Мишка" , "Бегач"... oщe едно прасе, една овца и разбира се култовото РК1...
ръчна количка с 1 коУело 

П.С. забравих да спомена и велосипедите: "BMX" , "Зайка" , "Мишка" , "Бегач"... oщe едно прасе, една овца и разбира се култовото РК1...

Последно промяна от Николай Неделков на Чет Ное 15, 2007 3:35 pm, променено общо 3 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Мерси за комплимента,ама наистина от 3 години имам право на пенсия. За "Вапцаров" само съм чувал легендите как клатури здраво като го хване "качката". Не съм имал "удоволствието" да се возя на него. Инак съм влизал в почти всички корита на флота.Все пак съм старши щурман на военноморската ни авиация.Та като те гледам,рано ти е за пенсия още.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Николай Неделков
- учете се от него
пробвал съм да "подкарвам" и шейна, ама с найлонова торбичка е по добре ... 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- чпс
- ще става разбирач
1) 1960 - ски;
2) 1966 - велосипед балкан;
3) 1968 - кънки;
4) 1973 - спортна шейна tobogan;
5) 1982 - летало Змей;
6) 1984 - трабант комби;
7) 1995 - ролери;
8) 1999 - опел вектра;
9) 2000 - лодка "ял";
10) 2002 - bodysurf;
11) 2003 - selva 4;
12) 2005 - gillera runner.
А на това, което първоначално е карал nasco2 преди 40-на годинки му викаха Завод для Автомобильних Зверей.
2) 1966 - велосипед балкан;
3) 1968 - кънки;
4) 1973 - спортна шейна tobogan;
5) 1982 - летало Змей;
6) 1984 - трабант комби;
7) 1995 - ролери;
8) 1999 - опел вектра;
9) 2000 - лодка "ял";
10) 2002 - bodysurf;
11) 2003 - selva 4;
12) 2005 - gillera runner.
А на това, което първоначално е карал nasco2 преди 40-на годинки му викаха Завод для Автомобильних Зверей.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач