Кой какво е карал някога...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Последната вечер преди самата церемония,тръгна да се разваля времето,смениха танковете с бронетранспортьори
КИРО,,недей да премяташ салагите с тия танкове. Почти 2 седмици преди учението,бронетранспортьорите бяха базирани при нас, и никога не е ставало въпрос за танкове. В СДК-то влизаха на по 5см разстояние от бордовете,та за танковете да не говорим как щяха да влязат........
За времето ,и повръщането на кашиците си прав.........беше си еМало Байката времето.

Аз май ще се окажа най-нещастния драйвър от всички.Минал съм през
Ил-14,Ан-24,Ан-26,Ан-30, "Ботевчето" /КИРО го знае/ ,10 минути на BEL-206 , 1 час на "Чинук", 4 часа на "Sea Hawk"и накрая ,около 1000 часа на това:

Изображение

Май наистина е време за пенсия...... :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Айде без казармата-много я мразя ,ей!

Мнение от INCUBUS »

Там пазех самолети и не аз карах,ми мене ме караха от пост на пост със "ЗИЛ-131",пък аз карах уникалния "Калашников"с който не можеше да се уцели нищо / от хвърляне нощно време със замах от 10 метра в каросерията на "Зила"всички мушки се бяха изкривили /.
В цивилизацията - карал съм "Шкода 120 L" / беше на 14 години като си я купих и издевателствувах над нея докато навърши 18 /,после се покефих на 4 годишна "Шкода Фаворит",ама само 2 години,щото беше на брат ми и си я взе ; после карах "Форд Ескорт 1,3"/и той дрът,та разлагащ се /;след туй с най-добри спомени /участваше в риболова / 4 години карах "Нисан Съни-1,4",докато не го обърнах на покрив на 15 март 2007г.на връщане от риболов с "Капо";сега карам "Ситроен Ксара Пикасо"-първата собствена кола в живота ми,която не се налага да е в сервиза през месец и чиято возия няма равна под слънцето,пък в нея има достатъчно място за най-щуравите рибарски такъми и съоръжения.Ама борча към банката заради този кеф е .... ни мойте ма пита,че ма втриса,пък имам още пиене тази вечер !
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Пенчо,а помниш ли кораба Вапцаров,ама старото,дето после го кръстиха Патриот и така си потъна май на първа буна Варна.Та с него ме возиха през 75-та до Севастопол,Одеса и обратно.По-лесно се издържа изпита за космонавт,отколкото да се возиш на такава черупка при 3-4 бала в продължение на 30 часа.
За танковете май си прав,ама и президента не можа да ги види в действие десантните сили на ВМС.Та като те гледам,рано ти е за пенсия още.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Аз с кво да са похваля,то кат гледам само совалки не сте карали,па може и таквиз да има.
Що се до мен,карал съм водни ски(голям майтап беше)от леките автомобили почти всички марки,следва ЖУК,МАЗ,КАМАЗ,ШКОДА ЕВРОПА,ЮМЗ,на края се чекнах на един делтапланер само дето не умрях,и на края най голямата ми машина дето в ръце не се удържа е ей тази:
Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Много яка тема :smt098 Тук ще направя километричен списък :D
1967-70 - лагерна количка
1970-75 - колелото на дядо ми
1975 - москвича на баща ми
1976 - 78 - гумена лодка по язовир Тича на разпъване /за шаран/
1979 - 81 - гумена лодка по линия Аспарухово - Галата /за сафрид/
1982 - 83 - САУ Гвоздика 122 мм - ШЗО Плевен
1984 - Ял 6 по Варненското езеро
1985 - Бригантина Калиакра из Черно море, М/к Г. Димитров - Егейско
1986 - 87 - М/к Вапцаров - До Хамбург
1987 - Военна туба - Лъджата - Галата
1988 - М/к Лом по Дунава до Регенсбург
1989 - 93 - М/к Априлов, Петлешков, Мамарчев, Друмев, Стара планина, Средна гора, Н. Киров, Х. Димитър, Плевен, Шабла, Филип Тотю по Дунава от Измаил до Регенсбург
1994 - 2007 ВАЗ, Фиат Регата и Темпра, Рено 19, Шевролет Джио Призм, Понтиак ГрандАм, БМВ 530i
Маневрирал съм и влекачи Шкода, Волво Ф10, Ф12, Мерцедес, Скания
обаче само толкоз, щото нямах време за професионална книжка.
Вече не ща да чуя за каране на возила. Със зор излизам само за риба извън табелата на Русе.
Най-обичам да карам жената да сготви вкусно и да направи салатката :wink:
Наздраве на всички, дето са изкарали живота си по пътищата. :partyman:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Opel Astra - седан , Opel Vectra , VW Transporter , VW Passat , VW Golf 2 , и гордостта ми ... Москвич 408 с ръчно правено 4х4 ... :lol:

П.С. забравих да спомена и велосипедите: "BMX" , "Зайка" , "Мишка" , "Бегач"... oщe едно прасе, една овца и разбира се култовото РК1... :lol: ръчна количка с 1 коУело :wink:
Последно промяна от Николай Неделков на Чет Ное 15, 2007 3:35 pm, променено общо 3 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Та като те гледам,рано ти е за пенсия още.
Мерси за комплимента,ама наистина от 3 години имам право на пенсия. За "Вапцаров" само съм чувал легендите как клатури здраво като го хване "качката". Не съм имал "удоволствието" да се возя на него. Инак съм влизал в почти всички корита на флота.Все пак съм старши щурман на военноморската ни авиация. :D :D :D :D :wink: :wink:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

де що е марка автомобил в Бьлгария,луксозна яхта в палма де майорка,балканче,лястовица и неколко вида мотори,сегашното ми колело с марка "СПИРТ",уфимка 22,миниски и шейна+неколко трипера на младини :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

пробвал съм да "подкарвам" и шейна, ама с найлонова торбичка е по добре ... :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

1) 1960 - ски;
2) 1966 - велосипед балкан;
3) 1968 - кънки;
4) 1973 - спортна шейна tobogan;
5) 1982 - летало Змей;
6) 1984 - трабант комби;
7) 1995 - ролери;
8) 1999 - опел вектра;
9) 2000 - лодка "ял";
10) 2002 - bodysurf;
11) 2003 - selva 4;
12) 2005 - gillera runner.

А на това, което първоначално е карал nasco2 преди 40-на годинки му викаха Завод для Автомобильних Зверей.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Еми аз сам в пътно строително даскало и до сега сам карал:кран,трактор,багер,1 трабант (с които се бутнах) и варбург
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”