Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Много хора много мнения , и май се заформят спорове. ЕМО давай я тази сметка и който може с колкото може .Забрави за това да се прави проверка на средствата ,който не вярва да не се влючва.Не те познавам но щом адаша е с теб и аз съм . Верно може само снимка на децата с подаръците и мисля че трябва да са дрехи - основно. Надявам се на успех а не само да си почешем езиците и то яко
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Както разбрахте от Ивака,че това с SMSте няма да стане,защото както ми обесниха,трябвало да има Фирма,юредическо лице представляващо тази фирма,банкови сметки по които МТЕЛ да превеждат парите на тази фирма и т.н.Ivak написа:Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.
...............................
.............
Затова с този въпрос приключваме да се дъвчим.
На кой му хареса ,на кой не,поне аз съм доволен от себе си,че ми хрумна тази идея,споделих я със вас,направих каквото трябваше,но това че не стана-съжелявам страшно много,затова се прикрепям към идеята на Емо,само малко ме притеснява факта,че ще надминем по реплики и дуплики ония всевишните от парламента,така че ако правим нещо да не е само на приказки и да почнем да се обесняваме например,кой ще познае рождения ми ден,ти си по богат от мен,на кой му хлопала дъската т.н.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
sapuna1971 написа:Определено чакаме номера на сметката!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- emo vasilev
- сериозен играч
Извинявам се на тези , които съм засегнал с мойте коментари !!!
Всички уточнения са направени така ,че темата продължава под заглавие " Акция '' !
(в най- скоро време ще имаме и тениски)
Всички уточнения са направени така ,че темата продължава под заглавие " Акция '' !
(в най- скоро време ще имаме и тениски)
Последно промяна от emo vasilev на Пон Ное 19, 2007 1:45 pm, променено общо 1 път.
Господин chapara,в този форум има около 12800 членове,все на някой ще му се накриви шапката,а що се отнася до отговора той е малко по отгореchapara написа:Господин Неделчо,въпроса с познаването на рожденния ден бе отправен единственно към теб по обяснени причини.А това с дъската го приемам като лично.Човек може да се пообърка ама да започне тема без отговор....?Добре че тя отиде в друга посока надявам се сполучлива.Все пак не е важно само да се пише,а какво се пише.Б лагодаря за вниманието.Nedeltcho Delev написа:Както разбрахте от Ивака,че това с SMSте няма да стане,защото както ми обесниха,трябвало да има Фирма,юредическо лице представляващо тази фирма,банкови сметки по които МТЕЛ да превеждат парите на тази фирма и т.н.Ivak написа:Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.
...............................
.............
Затова с този въпрос приключваме да се дъвчим.
На кой му хареса ,на кой не,поне аз съм доволен от себе си,че ми хрумна тази идея,споделих я със вас,направих каквото трябваше,но това че не стана-съжелявам страшно много,затова се прикрепям към идеята на Емо,само малко ме притеснява факта,че ще надминем по реплики и дуплики ония всевишните от парламента,така че ако правим нещо да не е само на приказки и да почнем да се обесняваме например,кой ще познае рождения ми ден,ти си по богат от мен,на кой му хлопала дъската т.н.