ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Софийски Мошенник

П.С. да дам и аз няколко сметки :?: :lol: :lol: :lol:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ribarq написа:Софийски Мошенник

П.С. да дам и аз няколко сметки :?: :lol: :lol: :lol:
Връщам си думите назад ! след Л.С. с 5кила !
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ако накрая след такива дебати решите нещо конкретно и се вземе решение-напишете го с 1изречение-аз съм също ЗА!!!

p.s-мисля че няма смисъл всеки да казва как и с колко е помагал на затруднени или с увреждания деца-мисля,че всеки го е правил по даден начин и ще продължаваме.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Много хора много мнения , и май се заформят спорове. ЕМО давай я тази сметка и който може с колкото може .Забрави за това да се прави проверка на средствата ,който не вярва да не се влючва.Не те познавам но щом адаша е с теб и аз съм . Верно може само снимка на децата с подаръците и мисля че трябва да са дрехи - основно. Надявам се на успех а не само да си почешем езиците и то яко
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Според мен трябва да има показност,не да се хвалиш а да накараш някой хора да си размърдат задника ,да направят нещо за себеси и останалите хора.Всеки може да отдели по 20лв вие сметнете колко ще съберем и на колко ще помогнем.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ivak написа:Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.

...............................
............. :arrow:
Както разбрахте от Ивака,че това с SMSте няма да стане,защото както ми обесниха,трябвало да има Фирма,юредическо лице представляващо тази фирма,банкови сметки по които МТЕЛ да превеждат парите на тази фирма и т.н.
Затова с този въпрос приключваме да се дъвчим.
На кой му хареса ,на кой не,поне аз съм доволен от себе си,че ми хрумна тази идея,споделих я със вас,направих каквото трябваше,но това че не стана-съжелявам страшно много,затова се прикрепям към идеята на Емо,само малко ме притеснява факта,че ще надминем по реплики и дуплики ония всевишните от парламента,така че ако правим нещо да не е само на приказки и да почнем да се обесняваме например,кой ще познае рождения ми ден,ти си по богат от мен,на кой му хлопала дъската т.н.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Отиваме към основната теглилка..............................5кг.
snegk

Мнение от snegk »

И кво стана сега :?:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Определено чакаме номера на сметката! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sapuna1971 написа:Определено чакаме номера на сметката! :wink:
:smt023 И аз чакам Емо да даде знак ........ и колеги редно е който не се интересува от темата да не се включва :roll: По правило в живота ...Когато се качваш по стълбата не забравяй да поздравяваш тези които слизат ........ че нещата в живота се преобръщат, не винаги става това което си планувал :idea: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Извинявам се на тези , които съм засегнал с мойте коментари !!!

Всички уточнения са направени така ,че темата продължава под заглавие " Акция '' !

(в най- скоро време ще имаме и тениски)
Последно промяна от emo vasilev на Пон Ное 19, 2007 1:45 pm, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev

Re: АКЦИЯ

Емо с теб съм :wink:
Nedeltcho Delev

chapara написа:
Nedeltcho Delev написа:
Ivak написа:Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.

...............................
............. :arrow:
Както разбрахте от Ивака,че това с SMSте няма да стане,защото както ми обесниха,трябвало да има Фирма,юредическо лице представляващо тази фирма,банкови сметки по които МТЕЛ да превеждат парите на тази фирма и т.н.
Затова с този въпрос приключваме да се дъвчим.
На кой му хареса ,на кой не,поне аз съм доволен от себе си,че ми хрумна тази идея,споделих я със вас,направих каквото трябваше,но това че не стана-съжелявам страшно много,затова се прикрепям към идеята на Емо,само малко ме притеснява факта,че ще надминем по реплики и дуплики ония всевишните от парламента,така че ако правим нещо да не е само на приказки и да почнем да се обесняваме например,кой ще познае рождения ми ден,ти си по богат от мен,на кой му хлопала дъската т.н.
Господин Неделчо,въпроса с познаването на рожденния ден бе отправен единственно към теб по обяснени причини.А това с дъската го приемам като лично.Човек може да се пообърка ама да започне тема без отговор....?Добре че тя отиде в друга посока надявам се сполучлива.Все пак не е важно само да се пише,а какво се пише.Б лагодаря за вниманието. :idea:
Господин chapara,в този форум има около 12800 членове,все на някой ще му се накриви шапката,а що се отнася до отговора той е малко по отгоре :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”