Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2013г
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Карагьоз 2013г
Звинявай,ама не те разбирам....shturetc написа:
Бат'Киро ,ти кучешките попчета да не ги броиш за калкани,бре![]()
:

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Да, може да пусна отделна тема, защото доста неща има за споделяне от наблюденията на рибите. Но се чудя къде ще е най-удачно да я пусна...то е ясно,че е за морски раздел,но в кой подраздел,че като гледам май за никаде не се връзвам.
- shturetc
- ще става разбирач
Киро,амчИ кЪк шИ мъ разбираш,като аз влизам тъдява на 5 стограмки(после вкарвам още няколко),а ти пиеш толкоз за 3-4 денЯ
За да се разбираме,трЕбЕ да сме на една маса и да жулим от едно шише,бре
Не ми се връзвай!Аз често търся шегата,а с теб...шега не бива...Макар и да не се знаем,изпитвам уважение и респект!!!
zx9r,не ми е работа да ти се меся,НО... нещо от рода:"Аквариум--морски риби","Морски аквариум","Аквариум за цаца и още нещо из черноморските дълбини" и т.н. може да ознаменува нова и...не безинтересна тема
Ти си го решаваш-няма аз да ти "крада" темата ,я
....апропо,утре ,ако не вали,с майн френд Павката -бивший митничарий.ще се киндилкаме около калдърмите и ще ти снеса прясно инфо за възможните нови "съквартиранти" на стъкления ти дом
На всите(на малкото) бургазлии,дето днес са си клатили...та...та...такъмите ,де на Запада и не споделяте...Да го ддддууууххх.....тъ-тъ-тъ.... сО все макарите!!!! ШИ вЪ иВЪ в странджанските нерези!

zx9r,не ми е работа да ти се меся,НО... нещо от рода:"Аквариум--морски риби","Морски аквариум","Аквариум за цаца и още нещо из черноморските дълбини" и т.н. може да ознаменува нова и...не безинтересна тема

На всите(на малкото) бургазлии,дето днес са си клатили...та...та...такъмите ,де на Запада и не споделяте...Да го ддддууууххх.....тъ-тъ-тъ.... сО все макарите!!!! ШИ вЪ иВЪ в странджанските нерези!
Аз днес сутринта не издържах на напрежението и посетих калдърмите обаче нямало риба и пичовете бяха духнали към кафето(където и да е това). Иначе аз кофите с капаци от колата не ги свалям за да очаквам неочакваното, пък и съм близо-работя на Сливница над светофара на Калоян. Пускам сега нова темичка да не спамим повече карагьозената...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щурец,верно че все още не се познаваме,
ама на майтап издържам много повече отколкото на поркане.
А кога се налага,аверите ме знаят колко държа на поркането.
Като му дойде времето да слизам на юг - ще се обадя да пием по едно.
ама на майтап издържам много повече отколкото на поркане.

А кога се налага,аверите ме знаят колко държа на поркането.

Като му дойде времето да слизам на юг - ще се обадя да пием по едно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
shturetc написа:На всите(на малкото) бургазлии,дето днес са си клатили...та...та...такъмите ,де на Запада и не споделяте...Да го ддддууууххх.....тъ-тъ-тъ.... сО все макарите!!!! ШИ вЪ иВЪ в странджанските нерези!

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- учете се от него
Мите той сам си е казал Щуреца ве, ко са чудишshturetc написа:... аз влизам тъдява на 5 стограмки(после вкарвам още няколко),....

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- shturetc
- ще става разбирач
Определено съм прекалил в третия абзац на последния си пост.Преди имаше опция за промяна на коментар(или изтриването му),но сега не я откривам....Остава ми само да се извиня за лошия си тон! В края на краищата всеки си решава дали и какво да споделя с останалите съфорумци.
То май за всичко друго се пише,но не и за карагьоза.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
май и тая тема ще отиде в 

- shturetc
- ще става разбирач
....за да не оттече темата по "каналния ред",да споделя,че днес,време кофти-дъжд и хлад, колегата ko_kaz(дано не ми се сърди,че като един поп Кръстьо здавам личното му до мен инфо) на Запада е взел няколко блечо-карагьоза(я,нова риба
).Бил е сам самичък в следобедните часове.Погодата,всите бургазлии я знаем,беше:куче да вържеш -ще избяга (или,както Наско Шопа казваше--магарето изяде синджира и бегА!)
Аааа,и граци е имало!Вярно единични бройки,ама...нишан си е за скорошното отваряне на нова тема-сафрид 2013

Аааа,и граци е имало!Вярно единични бройки,ама...нишан си е за скорошното отваряне на нова тема-сафрид 2013

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Човек,с тези граци по-внимателно,че ни е болна тема на всички.Я кажи сигурно ли е инфото или само си говорим тука???
Ако е вярно има голям шанс сезона от преди 2-3 години да се повтори,когато зачесахме сафрида на Германката на 19-ти април като тогава имах инфо от приятел,че 10 дни по-рано(т.е. по това време) е вземал риби в района.

Качествени чепарета Borkata

- shturetc
- ще става разбирач
Още в събота на калдърмите ,между таранките и атерините,бяха взели няколко цаци и няколко...граци! Динко Карбона има още няколко на чепаре между "Златният кон" и "Олгаджи"!
Румбата на "Краставицата" ,отделно, има сигурно инфо за няколко каси със сафрид/граца между цаците от южните даляни... Абе,нещата вървят точно къмто аномалията от преди две години,когато в нашето пристанище сафрида изби към 15 април,а на юг го зачесаха още на първо число...поради което няколко дена не вярвах на подаденото ми инфо,считайки го за първоаприлска шега.
Всъщност, разпитай Стефан на калдърмата на "Пионер"-а ,нали шеташ из района?
Румбата на "Краставицата" ,отделно, има сигурно инфо за няколко каси със сафрид/граца между цаците от южните даляни... Абе,нещата вървят точно къмто аномалията от преди две години,когато в нашето пристанище сафрида изби към 15 април,а на юг го зачесаха още на първо число...поради което няколко дена не вярвах на подаденото ми инфо,считайки го за първоаприлска шега.
Всъщност, разпитай Стефан на калдърмата на "Пионер"-а ,нали шеташ из района?
Дано е добър сезона! Като ходите на пристанището обаждайте се и аз да дойда, барем да хвана нещо,че да се похваля щот ми ръждясаха чепаретата от аквариумната вода

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да,и други хора потвърдиха днес на пристанището,че на калдърмите са взели граци.Ще се ходи скоро на Маслен нос за тестове,май 

Качествени чепарета Borkata