Карагьоз 2013г

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Карагьоз 2013г

Мнение от КИРО »

shturetc написа:
Бат'Киро ,ти кучешките попчета да не ги броиш за калкани,бре :wink:

:
Звинявай,ама не те разбирам.... :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Да, може да пусна отделна тема, защото доста неща има за споделяне от наблюденията на рибите. Но се чудя къде ще е най-удачно да я пусна...то е ясно,че е за морски раздел,но в кой подраздел,че като гледам май за никаде не се връзвам.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Киро,амчИ кЪк шИ мъ разбираш,като аз влизам тъдява на 5 стограмки(после вкарвам още няколко),а ти пиеш толкоз за 3-4 денЯ :lol: За да се разбираме,трЕбЕ да сме на една маса и да жулим от едно шише,бре :drinkers: Не ми се връзвай!Аз често търся шегата,а с теб...шега не бива...Макар и да не се знаем,изпитвам уважение и респект!!!

zx9r,не ми е работа да ти се меся,НО... нещо от рода:"Аквариум--морски риби","Морски аквариум","Аквариум за цаца и още нещо из черноморските дълбини" и т.н. може да ознаменува нова и...не безинтересна тема :wink: Ти си го решаваш-няма аз да ти "крада" темата ,я 8) ....апропо,утре ,ако не вали,с майн френд Павката -бивший митничарий.ще се киндилкаме около калдърмите и ще ти снеса прясно инфо за възможните нови "съквартиранти" на стъкления ти дом :wink:

На всите(на малкото) бургазлии,дето днес са си клатили...та...та...такъмите ,де на Запада и не споделяте...Да го ддддууууххх.....тъ-тъ-тъ.... сО все макарите!!!! ШИ вЪ иВЪ в странджанските нерези!
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Аз днес сутринта не издържах на напрежението и посетих калдърмите обаче нямало риба и пичовете бяха духнали към кафето(където и да е това). Иначе аз кофите с капаци от колата не ги свалям за да очаквам неочакваното, пък и съм близо-работя на Сливница над светофара на Калоян. Пускам сега нова темичка да не спамим повече карагьозената...
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Щурец,верно че все още не се познаваме,
ама на майтап издържам много повече отколкото на поркане. :D
А кога се налага,аверите ме знаят колко държа на поркането. :lol:
Като му дойде времето да слизам на юг - ще се обадя да пием по едно. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

shturetc написа:На всите(на малкото) бургазлии,дето днес са си клатили...та...та...такъмите ,де на Запада и не споделяте...Да го ддддууууххх.....тъ-тъ-тъ.... сО все макарите!!!! ШИ вЪ иВЪ в странджанските нерези!

:?: :?: :?:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

shturetc написа:... аз влизам тъдява на 5 стограмки(после вкарвам още няколко),....
Мите той сам си е казал Щуреца ве, ко са чудиш :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Определено съм прекалил в третия абзац на последния си пост.Преди имаше опция за промяна на коментар(или изтриването му),но сега не я откривам....Остава ми само да се извиня за лошия си тон! В края на краищата всеки си решава дали и какво да споделя с останалите съфорумци.
rumensr
новобранец
новобранец

Мнение от rumensr »

То май за всичко друго се пише,но не и за карагьоза.
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

май и тая тема ще отиде в :toimonster:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

....за да не оттече темата по "каналния ред",да споделя,че днес,време кофти-дъжд и хлад, колегата ko_kaz(дано не ми се сърди,че като един поп Кръстьо здавам личното му до мен инфо) на Запада е взел няколко блечо-карагьоза(я,нова риба :wink: ).Бил е сам самичък в следобедните часове.Погодата,всите бургазлии я знаем,беше:куче да вържеш -ще избяга (или,както Наско Шопа казваше--магарето изяде синджира и бегА!) :lol:
Аааа,и граци е имало!Вярно единични бройки,ама...нишан си е за скорошното отваряне на нова тема-сафрид 2013 :idea:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Човек,с тези граци по-внимателно,че ни е болна тема на всички.Я кажи сигурно ли е инфото или само си говорим тука??? :D Ако е вярно има голям шанс сезона от преди 2-3 години да се повтори,когато зачесахме сафрида на Германката на 19-ти април като тогава имах инфо от приятел,че 10 дни по-рано(т.е. по това време) е вземал риби в района.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Още в събота на калдърмите ,между таранките и атерините,бяха взели няколко цаци и няколко...граци! Динко Карбона има още няколко на чепаре между "Златният кон" и "Олгаджи"!
Румбата на "Краставицата" ,отделно, има сигурно инфо за няколко каси със сафрид/граца между цаците от южните даляни... Абе,нещата вървят точно къмто аномалията от преди две години,когато в нашето пристанище сафрида изби към 15 април,а на юг го зачесаха още на първо число...поради което няколко дена не вярвах на подаденото ми инфо,считайки го за първоаприлска шега.
Всъщност, разпитай Стефан на калдърмата на "Пионер"-а ,нали шеташ из района?
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Дано е добър сезона! Като ходите на пристанището обаждайте се и аз да дойда, барем да хвана нещо,че да се похваля щот ми ръждясаха чепаретата от аквариумната вода :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Да,и други хора потвърдиха днес на пристанището,че на калдърмите са взели граци.Ще се ходи скоро на Маслен нос за тестове,май :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”