Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
намира се до старото гробище ако го знаеш колега.Минава се покрай ЖПгарата и покрай базата на НАДИН.Рибарника е с размери около 100 на 50 метра.Ако в момента се стопанисва от тоя за когото си мисля....нормално е за него да ти иска пари за таранкатаvanko_888 написа:Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.

Сателитни координати : 43.214278 27.593364, Google Earth. Едно време се влизаше откъм ЖП гарата, покрай бившия стадион, но сега тоя път май е затрупан, и щеше да се влиза отдолуbedini1973 написа:намира се до старото гробище ако го знаеш колега.Минава се покрай ЖПгарата и покрай базата на НАДИН.Рибарника е с размери около 100 на 50 метра.Ако в момента се стопанисва от тоя за когото си мисля....нормално е за него да ти иска пари за таранкатаvanko_888 написа:Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.
Вчера на Николаевка/големия/ много народ.Излизат таранки 200-400гр,но рядко.Рибата мирише много,но след месец предполагам че няма да е така.Има и доста рак който вече е готов да те накара-хвърли и след 15мин презареди.Шарана все още не е активен но скоро и той може да почне да пипа-дано през това време да хвърлят някоя риба та да залъжат народа зажаднял за риболов.
- tedchakala
- новобранец
Минава се от долу, но бариерата беше спусната днес. Никой не излезе, а не ми се рискуваше да влизам да търся някого и да минавам покрай "малките" кученцаrap66 написа:Сателитни координати : 43.214278 27.593364, Google Earth. Едно време се влизаше откъм ЖП гарата, покрай бившия стадион, но сега тоя път май е затрупан, и щеше да се влиза отдолуbedini1973 написа:намира се до старото гробище ако го знаеш колега.Минава се покрай ЖПгарата и покрай базата на НАДИН.Рибарника е с размери около 100 на 50 метра.Ако в момента се стопанисва от тоя за когото си мисля....нормално е за него да ти иска пари за таранкатаvanko_888 написа:Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.

-
- научил се да хвърля
Минава се от долу, но бариерата беше спусната днес. Никой не излезе, а не ми се рискуваше да влизам да търся някого и да минавам покрай "малките" кученца
[/quote]
Днес бях там-само таранка и то дребна,минава се също и покрай оградата на гробището.Дано другата седмица да не вали,че ни прекъсна риболова.

Днес бях там-само таранка и то дребна,минава се също и покрай оградата на гробището.Дано другата седмица да не вали,че ни прекъсна риболова.
Има ли промяна в условиятя на Николаевка /големия/ колежке vasilevavasileva написа:Вчера на Николаевка/големия/ много народ.Излизат таранки 200-400гр,но рядко.Рибата мирише много,но след месец предполагам че няма да е така.Има и доста рак който вече е готов да те накара-хвърли и след 15мин презареди.Шарана все още не е активен но скоро и той може да почне да пипа-дано през това време да хвърлят някоя риба та да залъжат народа зажаднял за риболов.
Промяна за сега няма.Стига да не почне и десетака да им се види малко.
-
- новобранец
колеги, някой може ли да даде информация за яз. Пчелник. отворен ли е за риболов (и кога), каква риба има и на каква стръв, и колко е таксата и условията за риболов там.
пожелавам на слука на всички и благодаря предварително
пожелавам на слука на всички и благодаря предварително
Колеги , моля за информация за Засмяново (големия) и Доброплодно - вход, такси , коя риба се плаща и по колко
Благодаря
Благодаря
- ribarshe
- ще става разбирач
На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа 

-
- научил се да хвърля
А на Одринци какви са условията? Благодаря.ribarshe написа:На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа
-
- вече хвърля и на тежко
nasko_sym написа:А на Одринци какви са условията? Благодаря.ribarshe написа:На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа
Едно петачи вколега.
Колеги поотминали еуфорията по Бозвелийско ? Доколкото бях запознат от темите тук във форума - било голяма лудница там особенно почивните дни .Ако реша да отида тази седмица събота или недяла рискувам ли да не мога да си намеря място на водоема ?
За Доброплодно някой да може да даде инфо ?
В събота бях на Доброплодно, имаше още 10-тина човека, но язовира, но при всички капото беше налице. Водата в язовира е много студена, отдавам го на това.s_toshkov написа:Колеги поотминали еуфорията по Бозвелийско ? Доколкото бях запознат от темите тук във форума - било голяма лудница там особенно почивните дни .Ако реша да отида тази седмица събота или недяла рискувам ли да не мога да си намеря място на водоема ?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
limon_84 написа:Колега според мен е излишно да ходиш на големия на Николаевка , аз лично там съм ходил само един път за 24 часа и нямах удар пълно капо . Взеха ми парите и след 6 вечерта влязоха да вадят мрежите си , но ти си знаеш. Успех
Колега незнам кога си ходил но миналото година доста време прекарах там и никога на съм бил капо.