Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bedini1973 »

vanko_888 написа:Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.
намира се до старото гробище ако го знаеш колега.Минава се покрай ЖПгарата и покрай базата на НАДИН.Рибарника е с размери около 100 на 50 метра.Ако в момента се стопанисва от тоя за когото си мисля....нормално е за него да ти иска пари за таранката :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

bedini1973 написа:
vanko_888 написа:Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.
намира се до старото гробище ако го знаеш колега.Минава се покрай ЖПгарата и покрай базата на НАДИН.Рибарника е с размери около 100 на 50 метра.Ако в момента се стопанисва от тоя за когото си мисля....нормално е за него да ти иска пари за таранката :D
Сателитни координати : 43.214278 27.593364, Google Earth. Едно време се влизаше откъм ЖП гарата, покрай бившия стадион, но сега тоя път май е затрупан, и щеше да се влиза отдолу
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Вчера на Николаевка/големия/ много народ.Излизат таранки 200-400гр,но рядко.Рибата мирише много,но след месец предполагам че няма да е така.Има и доста рак който вече е готов да те накара-хвърли и след 15мин презареди.Шарана все още не е активен но скоро и той може да почне да пипа-дано през това време да хвърлят някоя риба та да залъжат народа зажаднял за риболов.
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

rap66 написа:
bedini1973 написа:
Сателитни координати : 43.214278 27.593364, Google Earth. Едно време се влизаше откъм ЖП гарата, покрай бившия стадион, но сега тоя път май е затрупан, и щеше да се влиза отдолу
Минава се от долу, но бариерата беше спусната днес. Никой не излезе, а не ми се рискуваше да влизам да търся някого и да минавам покрай "малките" кученца :mrgreen:
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

Минава се от долу, но бариерата беше спусната днес. Никой не излезе, а не ми се рискуваше да влизам да търся някого и да минавам покрай "малките" кученца :mrgreen:[/quote]

Днес бях там-само таранка и то дребна,минава се също и покрай оградата на гробището.Дано другата седмица да не вали,че ни прекъсна риболова.
ico059
новобранец
новобранец

Мнение от ico059 »

vasileva написа:Вчера на Николаевка/големия/ много народ.Излизат таранки 200-400гр,но рядко.Рибата мирише много,но след месец предполагам че няма да е така.Има и доста рак който вече е готов да те накара-хвърли и след 15мин презареди.Шарана все още не е активен но скоро и той може да почне да пипа-дано през това време да хвърлят някоя риба та да залъжат народа зажаднял за риболов.
Има ли промяна в условиятя на Николаевка /големия/ колежке vasileva
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Промяна за сега няма.Стига да не почне и десетака да им се види малко.
Стоян Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Стоян Иванов »

колеги, някой може ли да даде информация за яз. Пчелник. отворен ли е за риболов (и кога), каква риба има и на каква стръв, и колко е таксата и условията за риболов там.
пожелавам на слука на всички и благодаря предварително
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

Колеги , моля за информация за Засмяново (големия) и Доброплодно - вход, такси , коя риба се плаща и по колко

Благодаря
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа :drinkers:
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

ribarshe написа:На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа :drinkers:
А на Одринци какви са условията? Благодаря.
tafo90
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tafo90 »

nasko_sym написа:
ribarshe написа:На Засмяновския в събота ходиха мои хора - 7 лв такса,много плитко, излезли са водорасли , започнали да вадят таранки като кибритени кутийки и към 10ч се преместили на Одринци,където направили хубава работа :drinkers:
А на Одринци какви са условията? Благодаря.

Едно петачи вколега.
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

Колеги поотминали еуфорията по Бозвелийско ? Доколкото бях запознат от темите тук във форума - било голяма лудница там особенно почивните дни .Ако реша да отида тази седмица събота или недяла рискувам ли да не мога да си намеря място на водоема ?

За Доброплодно някой да може да даде инфо ?
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

s_toshkov написа:Колеги поотминали еуфорията по Бозвелийско ? Доколкото бях запознат от темите тук във форума - било голяма лудница там особенно почивните дни .Ако реша да отида тази седмица събота или недяла рискувам ли да не мога да си намеря място на водоема ?

За Доброплодно някой да може да даде инфо ?
В събота бях на Доброплодно, имаше още 10-тина човека, но язовира, но при всички капото беше налице. Водата в язовира е много студена, отдавам го на това.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
ganovski
новобранец
новобранец

Мнение от ganovski »

limon_84 написа:Колега според мен е излишно да ходиш на големия на Николаевка , аз лично там съм ходил само един път за 24 часа и нямах удар пълно капо . Взеха ми парите и след 6 вечерта влязоха да вадят мрежите си , но ти си знаеш. Успех

Колега незнам кога си ходил но миналото година доста време прекарах там и никога на съм бил капо.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”