Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Извево-Г.Гращица
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Извево-Г.Гращица
Направих си супер излет. Минах през Радомир за стръв, КАТ пишеха акт за неправилно паркиране на един колега точно пред магазина, добре че човека ми махна да не спирам та се оттървах.Жената в магазина каза, че само тая двйка полицаи го правят и било лично срещу нея и магазина.
Прекосих Конявса планина с летните гуми и пристигнах на гьола без проблеми.
Според сонара, шараните се бяха изпокрили, но реших да не му вярвам и разпънах на стената. Имах само едно повличане на плувката, но фитка. Реших да си наловя каракудки за стръв поне и да се преместя на Арката.
Там колегите ловяха микроскопични редки бебушки, аз пък си харесах места за следващия път, пуснах рибките за стръв да плуват и се прибрах.
Прекосих Конявса планина с летните гуми и пристигнах на гьола без проблеми.
Според сонара, шараните се бяха изпокрили, но реших да не му вярвам и разпънах на стената. Имах само едно повличане на плувката, но фитка. Реших да си наловя каракудки за стръв поне и да се преместя на Арката.
Там колегите ловяха микроскопични редки бебушки, аз пък си харесах места за следващия път, пуснах рибките за стръв да плуват и се прибрах.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: