Извево-Г.Гращица

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Извево-Г.Гращица

Мнение от chirusa_bg »

Направих си супер излет. Минах през Радомир за стръв, КАТ пишеха акт за неправилно паркиране на един колега точно пред магазина, добре че човека ми махна да не спирам та се оттървах.Жената в магазина каза, че само тая двйка полицаи го правят и било лично срещу нея и магазина.
Прекосих Конявса планина с летните гуми и пристигнах на гьола без проблеми.
Според сонара, шараните се бяха изпокрили, но реших да не му вярвам и разпънах на стената. Имах само едно повличане на плувката, но фитка. Реших да си наловя каракудки за стръв поне и да се преместя на Арката.
Там колегите ловяха микроскопични редки бебушки, аз пък си харесах места за следващия път, пуснах рибките за стръв да плуват и се прибрах.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Бе нали си се разходил :lol: :lol: :lol: Другия път повече :wink:
aide nasluka
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неволната грешка страшно ми хареса -БЕБУШКА :!: :wink: :lol: :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

:lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”