Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Тонка, стискай зъби, фъргай сол, светена вода и к`во падне да се оправи времето, че като я слушам Банова тая сутрин, пак го дават все валене, та дано поне тука да ни прескочи.... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.
Петър Недев
Петър Недев
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.
Петър Недев
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Антон Тонев написа:Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.
Петър Недев
Никаква работа в събота. Те всеки петък ми казват "утре на работа до 13;00" аз казвам "добре" и още в тъмно съм по язовирите:). А точно последния сериозен риболов преди забраната , да ме хванат за... Събота рано сутринта сме на вода.
- Don4o_62
- учете се от него
Не знам кой какво споделя,но на Ш. Поле направо го изкъртили шарана,инфо от мой градски шаранжийАнтон Тонев написа:Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.
Петър Недев
Тонка

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Бе то така знаем-кълвеше ама вчераDon4o_62 написа:Не знам кой какво споделя,но на Ш. Поле направо го изкъртили шарана,инфо от мой градски шаранжийАнтон Тонев написа:Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.
Петър Недев
Тонкада ви имам проблемите с дъжда като язовира ви е на един х...й място
,че и подстъпи има много с кола на лошо време да влезеш,но вие си знаете

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Ще идете я,на една цигара място ви е
,и ние щяхме да идваме,но да кльонкаме,но с тая вода дето върви няма смисъл,здраве и живот след забраната 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тя сега качествената риба захранка не ще. Само перките и уклея. Каракудата само на торен без храна защото не може да се вреди от гореспоменатите. А шарана е инцидентен и е до късмет.Колата е натоварена и чакаме да дойде часа на явката. Наслука на всички и успешно закриване.haga написа:Разбъркахте ли манджите?
- Vesko1
- сериозен играч
Мерси Пете!Наслука!Pec написа:Тя сега качествената риба захранка не ще. Само перките и уклея. Каракудата само на торен без храна защото не може да се вреди от гореспоменатите. А шарана е инцидентен и е до късмет.Колата е натоварена и чакаме да дойде часа на явката. Наслука на всички и успешно закриване.haga написа:Разбъркахте ли манджите?

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Весе, абе ти нали каза че си ми направил голям байт дропер.Я пусни на ЛС една снимка ако може. 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.Освен туй ще ги пусна на следните места.Павилионите за вестници и списания пред Съдебна Палата, до /ГУМ/Девети Септември, Възрожденци-до новия мост,Възрожденци, до Тото Пункта, евентуално ако се навият от сладкарницата до светофарите на Веселчане.Пак казвам, не знам колко ще получа от управата на форума.Стикерите са за външно лепене.Стикерите са напълно безплатни
[/quote]
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Пази 2 броя за мене преди да ги пуснеш.Има и още един нов магазин да те светна-долу до Любо месаря ...на пазара.Антон Тонев написа:Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=32194" onclick="window.open(this.href);return false;

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Т`ва ако е магазин аз трамвай ще стана.Ходих,погледнах и така и си излезнах.Vesko1 написа:Пази 2 броя за мене преди да ги пуснеш.Има и още един нов магазин да те светна-долу до Любо месаря ...на пазара.Антон Тонев написа:Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=32194" onclick="window.open(this.href);return false;
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тонка запази и 2 за мен преди да ги пуснеш.Vesko1 написа:Пази 2 броя за мене преди да ги пуснеш.Има и още един нов магазин да те светна-долу до Любо месаря ...на пазара.Антон Тонев написа:Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.