Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийски регион

Мнение от antivik »

Тонка, стискай зъби, фъргай сол, светена вода и к`во падне да се оправи времето, че като я слушам Банова тая сутрин, пак го дават все валене, та дано поне тука да ни прескочи.... :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.

Петър Недев
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.

Петър Недев
Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Антон Тонев написа:
Pec написа:Здравейте банда. Нещо направих с настройките и не мога да си вляза в акаунта. Затова нищо не съм писал от доста време. След разговор с администратора на сайта се рзбра че имам този стар акаунт. И така... по разговора че шарани на диво няма още съм много против. Събота и неделя бях на Звезделина и лично хванах 2 хулиганчета. А на нулата на Ш. Поле вадят шарани от 10 дни. (2-3-4 кг) Само че там няма как да отидем с колите(а с толкова багаж ..) Доколкото разбрах с колите може да се стигне до водата на Островица. И за там има интересна информация.За Тракиец още нищо.Ако някой знае нещо да казва.Вик честита придобивка,чети,учи и се образовай сега, имаш почти 2 месеца да го разшифроваш отсякъде.

Петър Недев
Споделяй инфо за каквото знаеш.Незнам дали си на работа в Събота.Вали, гърми, тръгваме/ако не стане нещо наистина неотложно/.Ще се разберем на ЛС със двама ви.

Никаква работа в събота. Те всеки петък ми казват "утре на работа до 13;00" аз казвам "добре" и още в тъмно съм по язовирите:). А точно последния сериозен риболов преди забраната , да ме хванат за... Събота рано сутринта сме на вода.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Антон Тонев написа:

Петър Недев
Не знам кой какво споделя,но на Ш. Поле направо го изкъртили шарана,инфо от мой градски шаранжий
Тонка :D да ви имам проблемите с дъжда като язовира ви е на един х...й място :wink: ,че и подстъпи има много с кола на лошо време да влезеш,но вие си знаете :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:
Антон Тонев написа:

Петър Недев
Не знам кой какво споделя,но на Ш. Поле направо го изкъртили шарана,инфо от мой градски шаранжий
Тонка :D да ви имам проблемите с дъжда като язовира ви е на един х...й място :wink: ,че и подстъпи има много с кола на лошо време да влезеш,но вие си знаете :wink:
Бе то така знаем-кълвеше ама вчера :D .Бат Дончо, ша идем, и ша пробваме и ние.Дали там, или по нагоре към Островица, ще видим.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ще идете я,на една цигара място ви е :D ,и ние щяхме да идваме,но да кльонкаме,но с тая вода дето върви няма смисъл,здраве и живот след забраната :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Разбъркахте ли манджите?
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

haga написа:Разбъркахте ли манджите?
Тя сега качествената риба захранка не ще. Само перките и уклея. Каракудата само на торен без храна защото не може да се вреди от гореспоменатите. А шарана е инцидентен и е до късмет.Колата е натоварена и чакаме да дойде часа на явката. Наслука на всички и успешно закриване.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Pec написа:
haga написа:Разбъркахте ли манджите?
Тя сега качествената риба захранка не ще. Само перките и уклея. Каракудата само на торен без храна защото не може да се вреди от гореспоменатите. А шарана е инцидентен и е до късмет.Колата е натоварена и чакаме да дойде часа на явката. Наслука на всички и успешно закриване.
Мерси Пете!Наслука!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Весе, абе ти нали каза че си ми направил голям байт дропер.Я пусни на ЛС една снимка ако може. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.Освен туй ще ги пусна на следните места.Павилионите за вестници и списания пред Съдебна Палата, до /ГУМ/Девети Септември, Възрожденци-до новия мост,Възрожденци, до Тото Пункта, евентуално ако се навият от сладкарницата до светофарите на Веселчане.Пак казвам, не знам колко ще получа от управата на форума.Стикерите са за външно лепене.Стикерите са напълно безплатни
Изображение[/quote]
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=32194" onclick="window.open(this.href);return false;
Пази 2 броя за мене преди да ги пуснеш.Има и още един нов магазин да те светна-долу до Любо месаря ...на пазара.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:Пичове, до няколко дни се надявам да имам от тези стикери за кола.Нямам представа колко бройки ще прати Фиксера.Ще мина да оставя при Росен, при Дидо,в Риболандията/магазина на края на новия мост/ , Стария ловно рибарски магазин/ул Републиканска/, както и при ловно рибарския магазин който сега се помещава отсрани на Детмага.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=32194" onclick="window.open(this.href);return false;
Пази 2 броя за мене преди да ги пуснеш.Има и още един нов магазин да те светна-долу до Любо месаря ...на пазара.
Т`ва ако е магазин аз трамвай ще стана.Ходих,погледнах и така и си излезнах.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Vesko1 написа:
Тонка запази и 2 за мен преди да ги пуснеш.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”