Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?

Мнение от stankof »

sharko54 написа:
stankof написа:и на този Корморан http://sigurna-sluka.com/index.php?prod ... &Itemid=55
Изображение
колеги ако сте харесали корморана може би е по - добре първо да го видите на живо :!: В смисъл и аз го бях харесал и се сдобих с него, но да си кажа честно малко се разочаровах, на снимките изглежда супер лачен но в действителност качеството на изработка малко куца. Не казвам, че макарата е лоша но аз очаквах да е едно към едно със снимките но... Продадох го чисто нов без даже да му навия влакно за проба, впечатленията ми са: върти малко тегаво, малко грубичка изработка (от снимките не личи :wink: ) и така...
Но пък един познат който лови с такъв ми каза, че съм сбъркал, че съм го продал... май просто очакванията ми бяха прекалено високи - подведох се от снимките. Ако може да го пипнете преди това направете го.
Със сигурност си прав колега че първо ако може да се врътне на живо макарата ще е най- добре и че това което се вижда на снимката няма много общо с реалността.А за очакването ми евентуално ако тръгна да я купувам съм се настроил да не са много големи,щото нали цената я знаем каква е......... :D
Благодаря за мнението ти!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Бахти, написах ти мнение което се затри некъде си............
Заложи на кардинала пред корморана, според мен де....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Vid написа:Бахти, написах ти мнение което се затри некъде си............
Заложи на кардинала пред корморана, според мен де....
Прочетох го и даже писах че е много добър избор,които някога мога да взема,но към настоящия момент по обективни причини няма как да стане :D
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
stancom
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stancom »

Врътках този Корморан есента , избирахме за едно приятелче нещо такова което търсиш. Имаше само една бройка и не ми направи добро впечатление, може да е от конкретния екземпляр и не правя обобщения :!: , но въртеше доста тежко, имаше слабо биене в ръка и финиша на детайлите нямаше нищо общо с този от снимките. Ако ще ти помогне, в крайна сметка приятелчето взе Окума, за пръчка Серт Ексййд 2,10. Но не помня точния модел на Окумата :oops: . Беше с по-тясна шпула от Корморана, но това беше единствения недостатък сравнено с него, по всичко друго го превъзхождаше.
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metodid »

Никой не предложи Abu Garcia Stelth - не съм я пипал но ми се струва не лош L и UL вариант от гледна точка на тегло, резервната шпула и цената.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Колеги кажете моля ви къде от София мога да намеря клатушки на Zеbсо.Имам една много яка и голяма,ама искам резерви да имам.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Някой ще сподели ли нещо за марката Мичел, като качество, изработка, цена и т.н.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

pepisharana97 написа:Някой ще сподели ли нещо за марката Мичел, като качество, изработка, цена и т.н.
Руска рулетка....имат читави такъми, но има и много с изключително ниско качество. Това е за нещата до 100-120 лв. За по-скъпите не знам. Моята препоръка е да не рискуваш и да се насочиш към друга марка.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
popay12
новобранец
новобранец

Мнение от popay12 »

http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=2202" onclick="window.open(this.href);return false;

Колега днес в един магазин видях този модел, казаха ми че е нов и гледам в интернет няма никаква информация. На живо изглежда брутално, цял корпус е, върти добре, няма луфтове, и е доста лека. Някой може ли да ми каже нещо конкретно за този модел, или за марката.
ivanpl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivanpl »

Чак пък никаква :shock: Ето ти, малко е на руски, ама като цяло ги хвалят ;)
http://www.norstream.ru/news.php?newID=286" onclick="window.open(this.href);return false;
popay12
новобранец
новобранец

Мнение от popay12 »

ivanpl написа:Чак пък никаква :shock: Ето ти, малко е на руски, ама като цяло ги хвалят ;)
http://www.norstream.ru/news.php?newID=286" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега благодаря ти за инфото, аз просто гледах, че в бг сайтовете нямаше информация. Като гледам това ще ми е новата макара, просто уникално изглежда.
Petur60
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Petur60 »

великата китайска стена изглежа достаъчно уникално, за да си досетя , че макарата ще е не по-малко е уникална .
пък и там просто е родината на уникалните неща.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г. :lol: :lol: :lol:
Сега, оне имат фабрики де и не можем да ги сънуваме.... Предполагам, че след още 10г., китайско, ще е синоним на качество... Е, все според цената си де... Нужно е да поживеем и да увидим кВо ще се случи......
Сенека
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Vid написа:Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г. :lol: :lol: :lol:
Сега, оне имат фабрики де и не можем да ги сънуваме.... Предполагам, че след още 10г., китайско, ще е синоним на качество... Е, все според цената си де... Нужно е да поживеем и да увидим кВо ще се случи......
Китайското у нас няма нищо общо с китайското за Щатите.Жълтите правят даден продукт за долар и същият за десет долара според това кой какво поръчва.Логиката им е желязна -за тез пари толкоз.Друг е въпросът колко искат да печелят нашите търгаши.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Monev67 написа:
Vid написа:Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г. :lol: :lol: :lol:
Китайското у нас няма нищо общо с китайското за Щатите.Жълтите правят даден продукт за долар и същият за десет долара според това кой какво поръчва.Логиката им е желязна -за тез пари толкоз.Друг е въпросът колко искат да печелят нашите търгаши.
Точно това имах в предвид. За щатите не зная, но в Германия, Швейцария и пр. по голямата част от продуктите са китайски, малайзийски, сингапурски и така. Но, цената е висока и качеството е много близко до тези примерно произведени реално в Германия, като на последните цената е два пъти по висока...

В абсурдистана- Б-я, където мизерията, немотията и безпаричието е нормално понятие, разбира се продуктите които се внасят-контрабандно са с най ниско качество.... Това е нормално, защото и нивото ни е такова. Много е жалко, много сме жалки, но това е истината...
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”