Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stankof
- ще става разбирач
Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Със сигурност си прав колега че първо ако може да се врътне на живо макарата ще е най- добре и че това което се вижда на снимката няма много общо с реалността.А за очакването ми евентуално ако тръгна да я купувам съм се настроил да не са много големи,щото нали цената я знаем каква е.........sharko54 написа:stankof написа:и на този Корморан http://sigurna-sluka.com/index.php?prod ... &Itemid=55
колеги ако сте харесали корморана може би е по - добре първо да го видите на живоВ смисъл и аз го бях харесал и се сдобих с него, но да си кажа честно малко се разочаровах, на снимките изглежда супер лачен но в действителност качеството на изработка малко куца. Не казвам, че макарата е лоша но аз очаквах да е едно към едно със снимките но... Продадох го чисто нов без даже да му навия влакно за проба, впечатленията ми са: върти малко тегаво, малко грубичка изработка (от снимките не личи
) и така...
Но пък един познат който лови с такъв ми каза, че съм сбъркал, че съм го продал... май просто очакванията ми бяха прекалено високи - подведох се от снимките. Ако може да го пипнете преди това направете го.

Благодаря за мнението ти!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- Vid
- кандидат преподавател
Бахти, написах ти мнение което се затри некъде си............
Заложи на кардинала пред корморана, според мен де....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- stankof
- ще става разбирач
Прочетох го и даже писах че е много добър избор,които някога мога да взема,но към настоящия момент по обективни причини няма как да станеVid написа:Бахти, написах ти мнение което се затри некъде си............

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- stancom
- ще става разбирач
Врътках този Корморан есента , избирахме за едно приятелче нещо такова което търсиш. Имаше само една бройка и не ми направи добро впечатление, може да е от конкретния екземпляр и не правя обобщения
, но въртеше доста тежко, имаше слабо биене в ръка и финиша на детайлите нямаше нищо общо с този от снимките. Ако ще ти помогне, в крайна сметка приятелчето взе Окума, за пръчка Серт Ексййд 2,10. Но не помня точния модел на Окумата
. Беше с по-тясна шпула от Корморана, но това беше единствения недостатък сравнено с него, по всичко друго го превъзхождаше.

- metodid
- ще става разбирач
Никой не предложи Abu Garcia Stelth - не съм я пипал но ми се струва не лош L и UL вариант от гледна точка на тегло, резервната шпула и цената.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Колеги кажете моля ви къде от София мога да намеря клатушки на Zеbсо.Имам една много яка и голяма,ама искам резерви да имам.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Някой ще сподели ли нещо за марката Мичел, като качество, изработка, цена и т.н.
Руска рулетка....имат читави такъми, но има и много с изключително ниско качество. Това е за нещата до 100-120 лв. За по-скъпите не знам. Моята препоръка е да не рискуваш и да се насочиш към друга марка.pepisharana97 написа:Някой ще сподели ли нещо за марката Мичел, като качество, изработка, цена и т.н.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=2202" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега днес в един магазин видях този модел, казаха ми че е нов и гледам в интернет няма никаква информация. На живо изглежда брутално, цял корпус е, върти добре, няма луфтове, и е доста лека. Някой може ли да ми каже нещо конкретно за този модел, или за марката.
Колега днес в един магазин видях този модел, казаха ми че е нов и гледам в интернет няма никаква информация. На живо изглежда брутално, цял корпус е, върти добре, няма луфтове, и е доста лека. Някой може ли да ми каже нещо конкретно за този модел, или за марката.
-
- научил се да хвърля
Чак пък никаква
Ето ти, малко е на руски, ама като цяло ги хвалят 
http://www.norstream.ru/news.php?newID=286" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.norstream.ru/news.php?newID=286" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега благодаря ти за инфото, аз просто гледах, че в бг сайтовете нямаше информация. Като гледам това ще ми е новата макара, просто уникално изглежда.ivanpl написа:Чак пък никакваЕто ти, малко е на руски, ама като цяло ги хвалят
-
- вече хвърля и на тежко
великата китайска стена изглежа достаъчно уникално, за да си досетя , че макарата ще е не по-малко е уникална .
пък и там просто е родината на уникалните неща.
пък и там просто е родината на уникалните неща.
- Vid
- кандидат преподавател
Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г.
Сега, оне имат фабрики де и не можем да ги сънуваме.... Предполагам, че след още 10г., китайско, ще е синоним на качество... Е, все според цената си де... Нужно е да поживеем и да увидим кВо ще се случи......

Сега, оне имат фабрики де и не можем да ги сънуваме.... Предполагам, че след още 10г., китайско, ще е синоним на качество... Е, все според цената си де... Нужно е да поживеем и да увидим кВо ще се случи......
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
Китайското у нас няма нищо общо с китайското за Щатите.Жълтите правят даден продукт за долар и същият за десет долара според това кой какво поръчва.Логиката им е желязна -за тез пари толкоз.Друг е въпросът колко искат да печелят нашите търгаши.Vid написа:Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г.![]()
![]()
![]()
- Vid
- кандидат преподавател
Точно това имах в предвид. За щатите не зная, но в Германия, Швейцария и пр. по голямата част от продуктите са китайски, малайзийски, сингапурски и така. Но, цената е висока и качеството е много близко до тези примерно произведени реално в Германия, като на последните цената е два пъти по висока...Monev67 написа:Китайското у нас няма нищо общо с китайското за Щатите.Жълтите правят даден продукт за долар и същият за десет долара според това кой какво поръчва.Логиката им е желязна -за тез пари толкоз.Друг е въпросът колко искат да печелят нашите търгаши.Vid написа:Колеги, гледам че продължавате да се "ебавате" с китайската продукция. Синонимът за пълен боклук беше "китайско производство" преди 15 г.![]()
![]()
![]()
В абсурдистана- Б-я, където мизерията, немотията и безпаричието е нормално понятие, разбира се продуктите които се внасят-контрабандно са с най ниско качество.... Това е нормално, защото и нивото ни е такова. Много е жалко, много сме жалки, но това е истината...
Сенека
Сенека