Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АКЦИЯ
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Nedeltcho Delev написа:Краси ако не ти харесва идеята,просто не коментирай излишно,все пак има тук хора които биха се повлиали от такива мнения,ако нямаш,нямаш,никой няма да ти се расърди че не си дал.Краси 7650 написа:Ами правете си я тогава
аз ще му се разсърдя... Краси 7650 като ти е скъпо хобито си е твоя работа... а щом можеш да даеш много пари за скъпо хоби значи можеш и да си спестиш един скъп излет и да помогнеш на децата може и с 10лв да е но да го направиш.... незнам, предполагам това 76 ти е набора ако е така трябва сериозно да засрамиш защото човека е подел инициатива и има съпричастни а ти се жалваш че ти е скъпо хобито... това е пълен абсурд

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Надявам се да се получи нещо........ нека тези които не се вълнуват от идеята просто да я подминат......

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.

Днес и аз преведох пари!
Призовавам всички колеги, които са се включили активно в АКЦИЯТА (превели са някакви средства по сметката) да пишат по "две думи" в темата! Може и да е малко нескромно, но смятам, че това е начина да се стимулират колегите които все още се колебаят!
Идеята на колегата ANGEL 123 е страхотна и предоставя още един начин на тези, които имат желание да помогнат!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз ще се включа колеги, редовно давам пари за благотворителност, особено по Коледа и особено за кампаниите на БТВ, Българската Коледа, Твоята помощ, за децата на загиналите служители на МВР и тн. Обаче, първо искам да питам защо не превеждаме парите директно в сметката на дома за сираци в Нови Хан, а в личната сметка на Емо Василев в Перник. Не се съмнявам в искренните му намерения, само питам каква е целта? Ако може обяснете, за да е ясно за всички.
нямам живарник
- emo vasilev
- сериозен играч
Благодаря ви за участието !hristotihov написа: Обаче, първо искам да питам защо не превеждаме парите директно в сметката на дома за сираци в Нови Хан, а в личната сметка на Емо Василев в Перник. Не се съмнявам в искренните му намерения, само питам каква е целта? Ако може обяснете, за да е ясно за всички.
Първо - не знаехме каква сума ще събереме , затова решихме да участваме предметно - имаше съмнения , че преведените пари няма да отидат по предназначение !
На 10-и проверявам колко сме събрали и ще решиме какво да се купува !
Две запитвания съм направил към дома , но до сега нямам отговор - единия им телефон дава постоянно заето ! Утре ще се пробвам пак !
От банката казаха , че ще ми направят извлечение - така , че ще имаме пълно инфо за преводите , а след това за разходите - фактури !