Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Плетено влакно
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Плетено влакно
Ще бъда благодарен ако някои от Пловдив сподели къде мога да си купя PowerPro което беше дискутирано , че е менте ... 15 -17 лв .. или да ми даде препоръка какво точно влакно да си взема до 30 -35 лв диапазон. Благодаря
http://forum.nariba.com/viewtopic8397.html
За коментираното влакно в тази статия става дума

Re: Плетено влакно
maznislav написа:Ще бъда благодарен ако някои от Пловдив сподели къде мога да си купя PowerPro което беше дискутирано , че е менте ... 15 -17 лв .. или да ми даде препоръка какво точно влакно да си взема до 30 -35 лв диапазон. Благодаря
Пиши на лично ще те заведа.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Плетено влакно
Смятам да си взема някакъв брейд за спининг,около 0.12-14мм.Някой знае ли къде във Варна може да се намери нещо подобно?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мислех да се въздържа от коментар по темата щот съм взимал доволно такива баш по тая тема амЪ ........... Тъй преди това да спомена че оценката ми се базира само и единственно на личен опит с над 40 вида ( като фирми иде реч а не като диаметри
) брейд ! Тъй по упоменатите до тука "плитки" - Fireline става за тролинг , тапа , фидер , спинингуване от лодка но не и за интензивен спининг от брега ! AWA - SHIMA нямам а и не вярвам някога да имам
Суфикса не става за нищо
Има доста по-евтини брейдове с много по-високо качество ! Как да направиме съпоставка колко точно отговаря диаметъра на брейда ? Ами много просто - взимаме монофил ( примерно Аяка на Мусат или Строфт щот са достъпни и отговарят на обявените показатели за разлика от доста други монофили ) 0.14мм и го съпоставяме примерно със Суфикс който също е определен с такава дебелина . Каква е изненадата ни след като откриваме че Суфикса уместо да отговаря на 0.14 иде между 0.27 и 0.30мм ? Ми при положение че сме си мислели че отговаря на обявеният диаметър - голяма ! Ако търсиме точен диаметър си купуваме брейдове на Варивас , Унтика , Сасаме и още няколко къде от тука няма как да ги вземеме ! Точно по тази причина винаги съм препоръчвал да се взимат Пауър Про , Спайдер или Стер ( брейдове с много добри показатели при спинингоулова и припокриващи се по отношение цена / качество ама това не точно на нашият пазар
) !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов