Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Каде е това?
Модератор: sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Каде е това?
Здравейте колеги имам един вапрос?Каде се намира това красиво местенце.Пише само че се намира в североисточна България ако някой знае ще съм много благодарен да сподели може и на ЛС.
Не знам как се прави да излизат веднага.Нов съм

Не знам как се прави да излизат веднага.Нов съм

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пет Ное 23, 2007 3:42 pm, променено общо 19 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дяково
Днес ходих по работа до Дупница и естествено минах покрай яз.Дяково,та искам да попитам разрешен ли е риболова там и ако е има ли някакви определени условия?
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ми аз го видях в един друг форум и доста хора казаха че знаят каде е това място но никой не иска да каже каде е пазят си го в тайна,а и май са прави!
Дано не е в Колумбия а в България!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Ное 21, 2007 4:16 pm, променено общо 1 път.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Не ми изглежда познато. Особено долната снимка. Къде има такива растения в такива количества във водата, а няма камъш или както там му викат!? Може да се хвърли и едно око на прогнозата за времето каква е била на 17.10.2007. Ако в цялата страна е било студено и е валяло значи снимката не е от България
Не мога да разбера цигарите какви са ама като гледам пепелника....в смисъл, че има въобще пепелник ми се струва че това не се случва тук. При нас е заринато с бутилки, торбички и какви ли не л...а а пък този човек даже пеплник си носи. Но има и съвестни хора и табиетлии
Все пак пепелника и растенията които виждам във водата според мен намалят шанса много това да е в БГ.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Цигарите са Viceroy червен доста се пушат тука.Пак и в оня форум доста хора споделят че са ходили на тоя водоем.Някои пишат че е разрешено да се лови само от едната страна на язовира но така и не се казва име или местоположение.Не искам да пускам линкове тук от други форуми.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Разбрах го каде е?
Блатото до Блатото до село Малък Преславец, между Тутракан и Силистра, на 30-40 метра от Дунав е гьола. Защитена зона било,но имало почивна станция която предлага като услуга на клиентите риболов.Има инфо в гугала.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн