Каде е това?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Каде е това?

Мнение от Paublo_Eskobar »

Здравейте колеги имам един вапрос?Каде се намира това красиво местенце.Пише само че се намира в североисточна България ако някой знае ще съм много благодарен да сподели може и на ЛС.

Не знам как се прави да излизат веднага.Нов съм :)

Изображение

Изображение
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пет Ное 23, 2007 3:42 pm, променено общо 19 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Оправи картинката и ще ти кажеме :wink:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Не съм сигурен колега, да не е някъде из Колумбия!?
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Дяково

Днес ходих по работа до Дупница и естествено минах покрай яз.Дяково,та искам да попитам разрешен ли е риболова там и ако е има ли някакви определени условия?
Алберт Айнщайн
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Ми аз го видях в един друг форум и доста хора казаха че знаят каде е това място но никой не иска да каже каде е пазят си го в тайна,а и май са прави! :cry:Дано не е в Колумбия а в България!
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Ное 21, 2007 4:16 pm, променено общо 1 път.
Алберт Айнщайн
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Не знам къде е,но слагаш линка на снимката който трябва да завършва на .jpeg или .bmp и го избираш с IMG копчето.Не е задължително да не е в България! :D Може да е изтрит от картата водоем с риби по 20-30 кг минимум! :D
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Не ми изглежда познато. Особено долната снимка. Къде има такива растения в такива количества във водата, а няма камъш или както там му викат!? Може да се хвърли и едно око на прогнозата за времето каква е била на 17.10.2007. Ако в цялата страна е било студено и е валяло значи снимката не е от България :) Не мога да разбера цигарите какви са ама като гледам пепелника....в смисъл, че има въобще пепелник ми се струва че това не се случва тук. При нас е заринато с бутилки, торбички и какви ли не л...а а пък този човек даже пеплник си носи. Но има и съвестни хора и табиетлии :) Все пак пепелника и растенията които виждам във водата според мен намалят шанса много това да е в БГ.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Цигарите са Viceroy червен доста се пушат тука.Пак и в оня форум доста хора споделят че са ходили на тоя водоем.Някои пишат че е разрешено да се лови само от едната страна на язовира но така и не се казва име или местоположение.Не искам да пускам линкове тук от други форуми.
Алберт Айнщайн
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Последната промяна е направена от Paublo_Eskobar на Сря Ное 21, 2007 3:44 pm; мнението е било променяно общо 16 пъти

:twisted: Ще се научиш споко :D Да не говорим,че се цъкат две копчета.
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Разбрах го каде е?

Блатото до Блатото до село Малък Преславец, между Тутракан и Силистра, на 30-40 метра от Дунав е гьола. Защитена зона било,но имало почивна станция която предлага като услуга на клиентите риболов.Има инфо в гугала.
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”