Фидер за искърски лпатики

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Practicar
новобранец
новобранец

Фидер за искърски лпатики

Мнение от Practicar »

Здравейте колеги, търся да си купя фидер, който ще се ползва по язовири за риболов на риби среден размер от типа на искърските платики. Цена до 200 - 250лв. Ще съм благодарен ако споделите своите предпочитания.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: Фидер за искърски лпатики

Мнение от pacho69 »

Колега, аз карам със Salmo Изображение i Filstar Изображение и двете за около 100-120 лв нови от магазина и нямам ам никакви проблеми. За сумата която си предвидил ще спретнеш хубава сопа+макaра и ще ти остане за безнин до гьола...
По-голям шаран от рибаря няма...
iconu1977
новобранец
новобранец

Мнение от iconu1977 »

Колега аз съм със шимано катана сх мулти лайт-медиум,като може да работиш на 2.74-3.35 ,демек имаш и фидер и пикер.Уникален параболик е пръчката,удоволствието от ваденето на дребни риби е голямо,за големи изобщо няма да споменавам.Цената е 200лв.но ако имаш познат да ползва отстъпка ще ти легне на около 170-180лв.Успех :D
Аватар
Practicar
новобранец
новобранец

Мнение от Practicar »

E, за по-удобно да поувелича толеранса с парите, нека е до 300 лв.
robo_kop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от robo_kop »

С 300 лева в джоба, във всеки по-добре зареден магазин, ще можеш да поклатиш качествени пръчки и да решиш...само така, можеш да избереш най-доброто за себе си.
По снимка, въдица не се избира...........щото после се появява тук, в ''купува-продава''.
Аватар
Practicar
новобранец
новобранец

Мнение от Practicar »

Колега, първо не искам снимки а мнения получени от опит а освен това не си мисли, че всички въдици от 200 до 300 лв като ги тръснеш няколко пъти в магазина и ще разбереш що за стока са, на гьола няма да ги тръскам а ще ловя риба.
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gosheto »

За тия пари- Garbolino, който и модел да избереш няма да сбъркаш!
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Шимано Катана / Бийст мастер ако намериш БХ медиум на 3,66
В магазина на Аква спорт на бул.България имаше преди два месеца Гарболино супер Г на 3,66 м. , цената е 380 лв. но мисля ,че 30/40 лв. ще ти намалят....
Манхайм гарболино на 3,6 също става и един бюджетен ...

Filstar Premier Medium Feeder 3.60 м. - едно към едно с Гарболино Скуад :roll:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Коки ти е обяснил много точно,шиБано си е шимано. :drinkers:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Специално за фидер въдица и аз не мисля,че ще стане с едното тръскане.Ако си купуваш директен или мач-да,но при фидера нещата са много специфични.Тук не хвърляш плувка,а доста тежка хранилка.Как ще се справи само на водоема може да разбереш.И моят съвет е да послушаш Калин.Той е на ясно с тези неща от опит.Не че няма и други марки качествени фидери,но точно тези са проверени и изпитани от колеги.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

dekata написа:Специално за фидер въдица и аз не мисля,че ще стане с едното тръскане.Ако си купуваш директен или мач-да,но при фидера нещата са много специфични.Тук не хвърляш плувка,а доста тежка хранилка.Как ще се справи само на водоема може да разбереш.И моят съвет е да послушаш Калин.Той е на ясно с тези неща от опит.Не че няма и други марки качествени фидери,но точно тези са проверени и изпитани от колеги.
+1
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Калин–Стоянов написа:Шимано Катана ...................
Ето този(ако го имат наличен):

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=4052" onclick="window.open(this.href);return false;

Или по универсалния и абсолютно кастингов вариант в по-голямата си дължина(ако се налага) ето този:

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=4053" onclick="window.open(this.href);return false;

Аз ловя с втория- абсолютно параболичен строй, много качествена изработка, в по-малката си дължина повече клони към "медиум", в по-голямата с лекота се постигат дистанции 70+м(долния водач е 3.5см). Карбоновите върхове(3.0, 4.0) са със широки водачи и отделно съм го дооборудвал с допълнителни върхове 0.75, 1.0 и 1.5 унции на Браунинг. Връхчетата от модела D-flex, пасват директно, без доработка. Не съм ловил точно платики на Искър, но не мисля риболова там да се отличава с нещо съществено от този на яз.Жребчево.

8)
Изображение
Аватар
Practicar
новобранец
новобранец

Мнение от Practicar »

Благодаря на всички за отзивчивоста и препоръките.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”