Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
МожеVid написа:Павка, един последен въпрос ако може относно уискито?...Та като ценител на та напитка, кажи кВо качествено да пием след салатката и домашната...???

Абе ти иди в Кентъки и дръж на тоя факт , па после се чуди що одиш омазан целиот у нафта , пардон катран и имаш перуш отгореGODzillata написа:...Според НАФТА Джака си е бърбън, та кои сме ние да оспорваме това твърдение...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Е как пък ще го разбереш тоз "официален"вносител баш у България!?Павел Иванов написа:..Ако си взимаш напитката от официалният вносител на марката няма разлика дали е от Цюрих , Виена , Берлин , Мадрид , Рим или София..

Във всички големи търговски вериги продават напитките е с тези"мижави"етикетчета!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Телескоп написа: Е как пък ще го разбереш тоз "официален"вносител баш у България!?![]()
Във всички големи търговски вериги продават напитките е с тези"мижави"етикетчета..........
GODzillata написа:
Мдааа....всеки бърбън е уиски, но не всяко уиски е бърбън.![]()
Но!!!![]()
В случая с Джак, нищо че по етикет го водят "Тенеси уиски".............
Пийте си бърбъна и спете спокойно..................
хората от цеха в гр. Елин Пелин работят денонощно за вас.
Предимно се прави бърбън и водка Финландия.Митевия май трябва да пусне и обява ножове и домашна ракия 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..
Смятайте как се спазва забраната..
"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Аз па разбрах, че на Дунава излизат гоуеми скобари и морунажи.
Иначе е истина, че имаше навремето доста ментета алкохол, Джони Уокър вървеше на цената на долна шльоковица на черно.
Ся ужким е по-читаво пийеньето, ма па не се знае от кой цар Киро иде, дако е он и от Шотландия.
Бомбай сафир купен от Испания няма нищо общо с купувания тук....тукашния си е ментак та дрънка!
Ето кво си сипнах сега, бутилката ми е донесена от Шотландия, напрао е елексир, скийте къф цвят има....ша шси сипа ошшше едно.

В заключение да вметна, че нищо, че не пия, едно време кът митничар жулех предимно уиски, та съм пил сякви и по мноо, а ся предимно колекционирам пълни бутилки, от които, когато ми дойде музата, си сръбвам по малко и с кеф.

Иначе е истина, че имаше навремето доста ментета алкохол, Джони Уокър вървеше на цената на долна шльоковица на черно.

Ся ужким е по-читаво пийеньето, ма па не се знае от кой цар Киро иде, дако е он и от Шотландия.

Бомбай сафир купен от Испания няма нищо общо с купувания тук....тукашния си е ментак та дрънка!

Ето кво си сипнах сега, бутилката ми е донесена от Шотландия, напрао е елексир, скийте къф цвят има....ша шси сипа ошшше едно.

В заключение да вметна, че нищо, че не пия, едно време кът митничар жулех предимно уиски, та съм пил сякви и по мноо, а ся предимно колекционирам пълни бутилки, от които, когато ми дойде музата, си сръбвам по малко и с кеф.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Специално големите вериги като Метро , Била , Кауфланд и пр. са силно уязвими от страна съдебен тормоз и пр. та няма да седнат да ти продават ментета . Тука иде реч за питиетата взети от рафтовете вътре в самите вериги , за които самите те ти издават фактура , а не за прикачните павилиони в тях . Вторите пък са най-вероятните менте продавачи но когато тръгнеш да тормозиш "големите" , те просто си измиват ръцете с "ами ние не носим отговорност за тях , те са под наем тук" , та тъй . Виж обаче в многото складчета от които заведенията зареждат на едро , има много "траш" , но в случаят самите зареждащи са си за ебън , щот го знаят това ама им дреме какво ще пробутат на клиента , важна е печалбатаТелескоп написа:...Във всички големи търговски вериги...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Ма ти си за ожалване,я отвори бурканите с доларето и си взимай мрежитеGODzillata написа:
В заключение да вметна, че нищо, че не пия, едно време кът митничар жулех предимно уиски,

Бе и ти май си споходил язовираХристо Рангелов написа:Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..

- G.Petkov
Тези дни, най-после
, от третият опит успях да стигна до една баня, ама мноооого хубава баня. Не знам защо, но все съм подценявал дестинацията Сандански, пък то имало топла минерална вода и ….. поех нататък.
През Кресненското дефиле, пролетта, та даже и лятото вече бяха дошли, зеленина, топло и хубаво време:

Много ми хареса и град Сандански – подреден, уреден, чист и многолюден, толкова майки с бебета и деца не съм виждал наскоро някъде в България. Града е пълна противоположност на други курортни дестинации като Велинград, Самоков или Вършец. Може би някой ще сподели каква е тайната на това благоденствие
.
И ето я банята – „Пирин парк” :

Хубаво място, пълно с хубави хора :

Басейни, външни – в малкия 39-40 С, големия – само 22 С, така и не посмях да се топна, ама децата наоколо скачаха без колебание в студената вода
:

Тук съм се усмихнал - хем първа слънчева баня за годината, хем гореща минерална вода, доста тен хванах за два дена
:

Басейни, външни, вътрешни :
Вътре големия е с 30 С, много добра за мен температура, джакузи с около 33-34 С и всякакви екстри в т.н. „Спа-парк”
:

В джакузито не съм аз , за разлика от другите снимки
:
И разбира се цял ден леко, напоително пиене …, без да прекалявам, щото годините си казват думата …, нали …?

И парка на банята беше много хубав :

И първата вечеря на открито, всичко което поръчахме беше много вкусно и много като количество, но в съседен ресторант !!!!

На връщане – ето я Струма, пълноводна и бърза:

Отново обяд на открито,

А това съм аз, чакащ обяда си сякаш са ме държали гладен една седмица
!
Ама апетитът идва с яденето, нали ?????
Следващата баня - в Родопите !!!!!!!!

През Кресненското дефиле, пролетта, та даже и лятото вече бяха дошли, зеленина, топло и хубаво време:
Много ми хареса и град Сандански – подреден, уреден, чист и многолюден, толкова майки с бебета и деца не съм виждал наскоро някъде в България. Града е пълна противоположност на други курортни дестинации като Велинград, Самоков или Вършец. Може би някой ще сподели каква е тайната на това благоденствие

И ето я банята – „Пирин парк” :
Хубаво място, пълно с хубави хора :
Басейни, външни – в малкия 39-40 С, големия – само 22 С, така и не посмях да се топна, ама децата наоколо скачаха без колебание в студената вода

Тук съм се усмихнал - хем първа слънчева баня за годината, хем гореща минерална вода, доста тен хванах за два дена

Басейни, външни, вътрешни :
Вътре големия е с 30 С, много добра за мен температура, джакузи с около 33-34 С и всякакви екстри в т.н. „Спа-парк”

В джакузито не съм аз , за разлика от другите снимки

И разбира се цял ден леко, напоително пиене …, без да прекалявам, щото годините си казват думата …, нали …?
И парка на банята беше много хубав :
И първата вечеря на открито, всичко което поръчахме беше много вкусно и много като количество, но в съседен ресторант !!!!
На връщане – ето я Струма, пълноводна и бърза:
Отново обяд на открито,
А това съм аз, чакащ обяда си сякаш са ме държали гладен една седмица

Следващата баня - в Родопите !!!!!!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не съм бре.. Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено! ) и той каза , че 100-тина човека ималоTeo 62 написа:Бе и ти май си споходил язовираХристо Рангелов написа:Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..

Ми той много прилича на теб бре младши - да не си имал монолог пред огледалотоХристо Рангелов написа:
.......... Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено............

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Teo 62 написа:Ми той много прилича на теб бре младши - да не си имал монолог пред огледалотоХристо Рангелов написа:
.......... Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено............
... Аз по забраната обикалям само платените

КапиталистG.Petkov написа:
А това съм аз, чакащ обяда си сякаш са ме държали гладен една седмица!