Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:Павка, един последен въпрос ако може относно уискито?...Та като ценител на та напитка, кажи кВо качествено да пием след салатката и домашната...???
Може :D Ако си взимаш напитката от официалният вносител на марката няма разлика дали е от Цюрих , Виена , Берлин , Мадрид , Рим или София , проверено , изключение на Цюрих де , там не съм го проверявал :oops: Друг е въпроса че има много неофициални "вносители" които предлагат различни напитки със съмнително съдържание , ама за сметка на това по-тънката та ... Е , има и много читави "ментета" . Примерно дестилатите мъде ин Кувейт , са като че ли по-читави от оригиналните такива , поне на вкус . То и техните "ментета" на цигарите са си по-добри , имат си всички вкусове и аромати от едно време . Друг е въпроса че домашна ракия повече от сто грама със салатка не си позволявам . Не друго ами какво и да я правиш съдържанието на метил в нея си е високо , по-високо от всякакъв вид купешки такива , говорим за оригинални купешки а не такива от на тънканата акомеразбираш :D Демек забрави тая прословута нашенска си мания към нещото с уев по-евтино и си пий читав продукт :idea:
GODzillata написа:...Според НАФТА Джака си е бърбън, та кои сме ние да оспорваме това твърдение... :roll:
Абе ти иди в Кентъки и дръж на тоя факт , па после се чуди що одиш омазан целиот у нафта , пардон катран и имаш перуш отгоре :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Павел Иванов написа:..Ако си взимаш напитката от официалният вносител на марката няма разлика дали е от Цюрих , Виена , Берлин , Мадрид , Рим или София..
Е как пък ще го разбереш тоз "официален"вносител баш у България!? :roll:
Във всички големи търговски вериги продават напитките е с тези"мижави"етикетчета!!! :rolleyes:
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Телескоп написа: Е как пък ще го разбереш тоз "официален"вносител баш у България!? :roll:
Във всички големи търговски вериги продават напитките е с тези"мижави"етикетчета..........
00008930.jpg
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:

Мдааа....всеки бърбън е уиски, но не всяко уиски е бърбън. :wink:

Но!!! :idea:
В случая с Джак, нищо че по етикет го водят "Тенеси уиски".............

1786471.jpg
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Пийте си бърбъна и спете спокойно.................. :lol:
images.jpg
хората от цеха в гр. Елин Пелин работят денонощно за вас. :drinkers:Предимно се прави бърбън и водка Финландия.Митевия май трябва да пусне и обява ножове и домашна ракия :mrgreen:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..
Смятайте как се спазва забраната..
"The more you know, the less you carry"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Аз па разбрах, че на Дунава излизат гоуеми скобари и морунажи. :roll:

Иначе е истина, че имаше навремето доста ментета алкохол, Джони Уокър вървеше на цената на долна шльоковица на черно. :lol:
Ся ужким е по-читаво пийеньето, ма па не се знае от кой цар Киро иде, дако е он и от Шотландия. :evil:

Бомбай сафир купен от Испания няма нищо общо с купувания тук....тукашния си е ментак та дрънка! :axe:

Ето кво си сипнах сега, бутилката ми е донесена от Шотландия, напрао е елексир, скийте къф цвят има....ша шси сипа ошшше едно. :mrgreen:
Изображение

В заключение да вметна, че нищо, че не пия, едно време кът митничар жулех предимно уиски, та съм пил сякви и по мноо, а ся предимно колекционирам пълни бутилки, от които, когато ми дойде музата, си сръбвам по малко и с кеф. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Телескоп написа:...Във всички големи търговски вериги...
Специално големите вериги като Метро , Била , Кауфланд и пр. са силно уязвими от страна съдебен тормоз и пр. та няма да седнат да ти продават ментета . Тука иде реч за питиетата взети от рафтовете вътре в самите вериги , за които самите те ти издават фактура , а не за прикачните павилиони в тях . Вторите пък са най-вероятните менте продавачи но когато тръгнеш да тормозиш "големите" , те просто си измиват ръцете с "ами ние не носим отговорност за тях , те са под наем тук" , та тъй . Виж обаче в многото складчета от които заведенията зареждат на едро , има много "траш" , но в случаят самите зареждащи са си за ебън , щот го знаят това ама им дреме какво ще пробутат на клиента , важна е печалбата :evil: Аз и за туй като попадна на заведение в което сервират алхохол със странен вкус , повече не стъпвам там , ако и цените му да са привлекателни . Едно от любимите ми заведения в София , заредено с много видове , наистина читаво виски и бърбън , само при тях съм виждал цялата гама на Джим Бийм да се предлага в кръчма у нас е пиано бар "Синатра" . Да не споменавам отличните му музикални вкусове и за записен саунд и за такъв на живо . Няма и няма и да има ни една песничка от типа чалга , сърбЕж или пр. недомислие , само читава музика , с кристално качество и перфектни изпълнители , кога иде реч за жива такава :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
В заключение да вметна, че нищо, че не пия, едно време кът митничар жулех предимно уиски,
Ма ти си за ожалване,я отвори бурканите с доларето и си взимай мрежите :D
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Христо Рангелов написа:Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..
Бе и ти май си споходил язовира :wink:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Тези дни, най-после :D , от третият опит успях да стигна до една баня, ама мноооого хубава баня. Не знам защо, но все съм подценявал дестинацията Сандански, пък то имало топла минерална вода и ….. поех нататък.
През Кресненското дефиле, пролетта, та даже и лятото вече бяха дошли, зеленина, топло и хубаво време:

Изображение

Изображение

Много ми хареса и град Сандански – подреден, уреден, чист и многолюден, толкова майки с бебета и деца не съм виждал наскоро някъде в България. Града е пълна противоположност на други курортни дестинации като Велинград, Самоков или Вършец. Може би някой ще сподели каква е тайната на това благоденствие :wink: .
И ето я банята – „Пирин парк” :

Изображение

Хубаво място, пълно с хубави хора :

Изображение

Басейни, външни – в малкия 39-40 С, големия – само 22 С, така и не посмях да се топна, ама децата наоколо скачаха без колебание в студената вода :D :

Изображение

Тук съм се усмихнал - хем първа слънчева баня за годината, хем гореща минерална вода, доста тен хванах за два дена :D :

Изображение

Басейни, външни, вътрешни :
Вътре големия е с 30 С, много добра за мен температура, джакузи с около 33-34 С и всякакви екстри в т.н. „Спа-парк” :wink: :

Изображение

Изображение

В джакузито не съм аз , за разлика от другите снимки :D :

Изображение

И разбира се цял ден леко, напоително пиене …, без да прекалявам, щото годините си казват думата …, нали …?

Изображение

И парка на банята беше много хубав :

Изображение

И първата вечеря на открито, всичко което поръчахме беше много вкусно и много като количество, но в съседен ресторант !!!!

Изображение

На връщане – ето я Струма, пълноводна и бърза:

Изображение

Отново обяд на открито,

Изображение

Изображение

А това съм аз, чакащ обяда си сякаш са ме държали гладен една седмица :D !
Ама апетитът идва с яденето, нали ?????

Следващата баня - в Родопите !!!!!!!!
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Teo 62 написа:
Христо Рангелов написа:Вчера получих инфо, че на яз. Тича само на едно място е имало около 100-тина риболовци..
Бе и ти май си споходил язовира :wink:
Не съм бре.. Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено! ) и той каза , че 100-тина човека имало :)
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Христо Рангелов написа:
.......... Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено............
Ми той много прилича на теб бре младши - да не си имал монолог пред огледалото :roll:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Teo 62 написа:
Христо Рангелов написа:
.......... Говорих с един дето по цял ден обикаля по язовирите ( ама не лови , естествено............
Ми той много прилича на теб бре младши - да не си имал монолог пред огледалото :roll:

... Аз по забраната обикалям само платените ;)
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

G.Petkov написа:

А това съм аз, чакащ обяда си сякаш са ме държали гладен една седмица :D !
Ама апетитът идва с яденето, нали ?????
Капиталист :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Разни”