Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за спининг,Sportex или XZOGA?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Съвет за спининг,Sportex или XZOGA?
За еъдици от по 300 лева е нормално да има някаква гаранция.
Макар на сайта на производителя да няма подобна информация, това не значи, че вносителя трябва да се прави, че не е забелязал, че такава информация липсва и на неговия сайт.
А инак не виждам нещо лошо в това, някой търговец да каже : " Няма да ти взема парите, защото не мога да ти дам гаранция за стоката ".
Затова - докато не ги изклатим ние, не бива да се сърдим че ни клатят те.
Макар на сайта на производителя да няма подобна информация, това не значи, че вносителя трябва да се прави, че не е забелязал, че такава информация липсва и на неговия сайт.
А инак не виждам нещо лошо в това, някой търговец да каже : " Няма да ти взема парите, защото не мога да ти дам гаранция за стоката ".
Ако искаш точно това което си написал Xzoga e твоята въдица тъй като съм мятал и със Спортекс на 40гр. Xzoga-та мята много по-приятно примамки от 10гр.A4O24 написа: Гледам какви данни им дават,ако ги бях ползвал нямаше да питам.Искам пръта да е лек,достатъчно здрав,да не е кол и да изхвърля добре 10гр.примамки.Ти беше писал,че карбофлекса на 60гр. си е бая кол,затова мисля 40гр. да взема ОК.

От зогите най ми допада BLASTINO,и като цена и като данни,някой знае ли къде мога да ги видя в Пловдив?
А аз да попитам колко сома по 30кг. извади със Зогата и колко по 40 със Спортексаfn1p написа:Колега в момента ползвам Xzoga JapStyle 2.59m до 60гр а преди това Спортекс Карбофлекс NG 2.70м - 60gr. толеранс. Та да си дойдем на думата, ако искаш да ловиш от 08:00 часа до 22:00 часа без да се опитваш да вадиш товарни влакове твоята въдица е XZOGA до към 30кг сом ще го измъкне от там нагоре незнам какво ще се случи но със сигурност няма да се счупи. А ако искаш въдица с която да вадиш риби който тежат около 40кг без проблем си вземи Карбофлекс но не на 40гр. а на 60гр. но там повече от 5 часа риболов вече започва да тежи.

Не го приемай като заяждане но на приказки лесно се вадят.

ВАЖЕН ФАКТ Е, че риба която ти се е закачила, ако е нарочена да е твоя няма никакво значение с какъв такъм си ще я извадиш !

Намерих в един магазин Speedmaster 2.70/20-50gr.,за 260лв.,може би ще взема нея 

Petur60 написа:...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- КалинПетров
- разбира нещата
Аз ползвам същата по марица СпеедМастер 20-50 но стария и съм доволен...не бих я сменил за нищо на света....друга взимам тая оставям!Идеално си я ползвам с примамки от 12гр до 30гр имам и по тежки примамки но ги замятам мн внимателно и следователно ги водя по леко!A4O24 написа:Намерих в един магазин Speedmaster 2.70/20-50gr.,за 260лв.,може би ще взема нея

Reel Tuning
- Vid
- кандидат преподавател
От 2-ве години ловя с въдица Sportex NG 15-35 по Марица. Много съм доволен и не мислям да я сменям. Сом 10-15 кг. може да бъде изваден с нея.... Идеална е за риболов на щука и распер... Навремето сестрата ми я препоръча.., и изборът беше добър. Много здрава и качествена пръчка.
п.п. Вносителя за БГ е много точен и коректен http://altmex.com/" onclick="window.open(this.href);return false;. Пръчката е с 10г. гаранция.
п.п. Вносителя за БГ е много точен и коректен http://altmex.com/" onclick="window.open(this.href);return false;. Пръчката е с 10г. гаранция.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
поздрав, докато чакаме да дойде нашия редМунчо написа:Petur60 написа:...

- КалинПетров
- разбира нещата
колега сподели какво си си купил най накрая....пак да раздвижиш темата!дали като моята красавицаA4O24 написа:Намерих в един магазин Speedmaster 2.70/20-50gr.,за 260лв.,може би ще взема нея

Reel Tuning
Да,взех яКалинПетров написа:колега сподели какво си си купил най накрая....пак да раздвижиш темата!дали като моята красавицаA4O24 написа:Намерих в един магазин Speedmaster 2.70/20-50gr.,за 260лв.,може би ще взема нея

- КалинПетров
- разбира нещата
Извинявай но не ловиш с нея от 1 година щото я взе зимата от колега от форумаКалинПетров написа:аз ловя с такава 1г доволен съм!

И колко риби извади със нея че си толкова доволен

Не го приемай като заяждане но човека пита за мнение а ти го заблуждаваш в момента.
И как разбирате че една въдица е добра само с тръскане кото няма извадена риба с нея не мога да го разбера.
Поздрави... и без лоши чувства.