Питане към ИАРА гр. Ловеч,г-н Найденов

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Питане към ИАРА гр. Ловеч,г-н Найденов

Мнение от яз,Сопот »

г-н Найденов може ли в забраения период за хишници да се лови бяла риба на яз.Сопот,прочел съм всички заповеди на ИА ИАРА,моля за отговор,защото всичко е подвеждащо.
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Питане към ИАРА гр. Ловеч,г-н Найденов

Мнение от MITKO70 »

Интересен въпрос :? Би трябвало да е разрешен,щом язовира е разрешен и не го касае цялостната забрана.Но дали няма нещо допълнително като заповед :? :?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=149&t=76248" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Всичката тая неразбория се дължи на чиновническо безхаберие.Всеки нов министър измисля по някой казус и повечето колеги не могат да се ориентират в тия закони и наредби.Според мен трябва да се въведе обща забрана за риболов/както си беше/ щото не съм много убеден в ползата от сегашното положение.Да не си мислите,че някой като хване бяла или щука през забраната и хоп-обратно.Тия ги разправяйте на баба ми.Колкото са по-опростени нещата,толкова по-лесно се контролира.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

indzaghi написа:Всичката тая неразбория се дължи на чиновническо безхаберие.Всеки нов министър измисля по някой казус и повечето колеги не могат да се ориентират в тия закони и наредби.Според мен трябва да се въведе обща забрана за риболов/както си беше/ щото не съм много убеден в ползата от сегашното положение.Да не си мислите,че някой като хване бяла или щука през забраната и хоп-обратно.Тия ги разправяйте на баба ми.Колкото са по-опростени нещата,толкова по-лесно се контролира.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=149&t=76248

A това с пускането не е задължително,щом е на разрешен водоем :wink: и е въпрос на личен избор
Аз там съм пораснал...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А и точно пък тук Найденов едва ли ще отговори!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

bobo_33333 написа:
indzaghi написа:Всичката тая неразбория се дължи на чиновническо безхаберие.Всеки нов министър измисля по някой казус и повечето колеги не могат да се ориентират в тия закони и наредби.Според мен трябва да се въведе обща забрана за риболов/както си беше/ щото не съм много убеден в ползата от сегашното положение.Да не си мислите,че някой като хване бяла или щука през забраната и хоп-обратно.Тия ги разправяйте на баба ми.Колкото са по-опростени нещата,толкова по-лесно се контролира.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=149&t=76248

A това с пускането не е задължително,щом е на разрешен водоем :wink: и е въпрос на личен избор
Въпросът е принципен и каква е файдата от тия забрани тогава,и няма отношение към някой си Найденов.
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Забраната за бяла и щука в този си вид е меко казано не ефективна.Дано за догодина да изпипат малко повече закона.На Жребчево се ловеше масово от лодка и бряг, и никой нищо не връщаше.Не забранят ли изобщо хишника през този период ,едва ли популацията ще нараства.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”